הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת ABC אלמנטים של כח 8 חודשים ניסיון

Ido Horesh

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
גובה - 1.85
משקל - 87
א"ש - 15-16%

AXBXCXX

A-
Squat - 75% RM - 4x4
Bench press - 80% RM - 3x5
Incline bench press - 60% RM - 5x4
pullups - 6-8X5
Hyper extensions - 12x4

B-
Military press - 55% bench press RM - 8x5
הנפת משקולות לצדדים - 12x4
Deadlift - 80% RM - 3x5
Dips - 8x5

C-
Squat - 65% RM - 5X4
Bench press - 70% RM - 5x5
Flys - 12x4
Rows - 8x5
לחיצת כתפים מאחוריי הראש בסמית - 50% RM בנץ פרס - 8 חזרות
Hyper extenstions - 12x4

(צד ימין סטים שצד שמאל מספר חזרות)

מעלה משקלים על בסיס שבועי/חצי שבועי .
סקואט עושה HB עד ATG .

זהו סתם רציתי לדעת חוות דעת , מתאמן כמעט שנה התחלתי תתכנית הזאת לא מזמן .

נערך לאחרונה:
מה משקלי העבודה שלך בתרגילי הבסיס? סה"כ זה נראה לא רע, מאיפה לקחת את הבנייה של הסטים והחזרות?

זה באמת לא רע, זה רק לא ABC (שאנשים לא יבהלו כאן מכל האותיות) כי יש לך סקוואט/דדליפט, משיכה ולחיצה בכל אימון עם האימון האמצעי עם דדליפט במקום (אני הייתי מכניס שם פרונט סקוואט לאיזה 2 סטים). חוצמזה הייתי משחק קצת עם טווח החזרות והסטים, אפשר בשקט לשנות את הסקוואט ביום הראשון ל-5 חזרות, לא צריך להמציא את הגלגל. אם אתה מעלה משקלים על בסיס שבועי זה אומר שהאחוזים שכתבת הם לשבוע הראשון?

• פותח/ת השרשור
זה באמת לא רע, זה רק לא ABC (שאנשים לא יבהלו כאן מכל האותיות) כי יש לך סקוואט/דדליפט, משיכה ולחיצה בכל אימון עם האימון האמצעי עם דדליפט במקום (אני הייתי מכניס שם פרונט סקוואט לאיזה 2 סטים). חוצמזה הייתי משחק קצת עם טווח החזרות והסטים, אפשר בשקט לשנות את הסקוואט ביום הראשון ל-5 חזרות, לא צריך להמציא את הגלגל. אם אתה מעלה משקלים על בסיס שבועי זה אומר שהאחוזים שכתבת הם לשבוע הראשון?

בדיוק , אלה משקלי עבודה לשבוע הראשון ואני מעלה לפי היכולת , בדרך כלל כמו העלאה ב SS או קצת פחות .

משקלי עבודה RM 1 :

סקואט - 100 קילו
בנץ פרס - 90 קילו
דאדליפט - לא בדקתי אבל מאמין בסביבות ה - 120-110

משקלים לא איי איי איי אבל ההתקדמות מטורפת , בתחילת הדרך הייתי עושה הכל או עם מוט ריק או עם 5-10 קילו מקסימום כל צד .

Back
למעלה תחתית