הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון LB סקוואט ביקורת

omer1234

משתמש קבוע
1,039
74
נק' מוניטין:
1,111
1,039
74
של קמצנים

בבקשה רק תגובות ענייניות של אנשים מבינים,ולא של ליצנים עם 40 קילו סקוואט.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
1. לא ברור אם האגודל שלך מתחת למוט - אבל בכל מקרה שורש כף היד לא ממוקם טוב. תראה את זה: http://startingstrength.com/index.php/site/video/platform_the_squat_bar_position

2. אתה לא יורד מספיק עמוק - יכולות להיות כמה סיבות וקשה להגיד בוודאות מה הסיבה בגלל המרחק. אולי כפות הרגליים לא מופנות מספיק החוצה, אולי העמידה צרה \ רחבה מידי, אולי אתה לא פותח ברכיים מספיק. מה שבטוח זה שזווית הגב שלך (ביחס לריצפה) חדה מידי, אתה צריך לקחת אגן יותר אחורה ולרדת יותר עם הגב. אתה מנסה לשמור על הגב במנח של פרונט סקוואט (מאונך לריצפה), ולא ככה הוא צריך להיות.

3. אתה לא מסתכל למטה כל הזמן.

4. אתה מנסה לעלות מהחזה ולא מהאגן, כלומר אין היפ דרייב.

זה מה שאפשר לראות מכאן, אבל פעם הבאה תצלם יותר מקרוב, שיהיה יותר ברור.

• פותח/ת השרשור
1. לא ברור אם האגודל שלך מתחת למוט - אבל בכל מקרה שורש כף היד לא ממוקם טוב. תראה את זה: http://startingstrength.com/index.php/site/video/platform_the_squat_bar_position

2. אתה לא יורד מספיק עמוק - יכולות להיות כמה סיבות וקשה להגיד בוודאות מה הסיבה בגלל המרחק. אולי כפות הרגליים לא מופנות מספיק החוצה, אולי העמידה צרה \ רחבה מידי, אולי אתה לא פותח ברכיים מספיק. מה שבטוח זה שזווית הגב שלך (ביחס לריצפה) חדה מידי, אתה צריך לקחת אגן יותר אחורה ולרדת יותר עם הגב. אתה מנסה לשמור על הגב במנח של פרונט סקוואט (מאונך לריצפה), ולא ככה הוא צריך להיות.

תודה על התשובה המפורטת,מחר אני יצלם ויעלה לפה עוד פעם

• פותח/ת השרשור

יש שיפור מסוים? לדעתי אני עדיין לא יורד מספיק עמוק אבל נראה לי זה קשור שאני לא גמיש

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
תראה איך אתה עומד: http://oi48.tinypic.com/a4oas7.jpg
עוד לפני שאתה מתחיל כל חזרה אתה נשען קדימה בצורה משמעותית, תתחיל בלעמוד זקוף מלכתחילה.

אוקיי חשבתי שצריך קצת לנטות קדימה עם הגוף כדי שבירידה זווית הגב שלי לא תהיה ישרה כמו בhb למשל,ועוד משהו קראתי פעם בפורום באיזה דיון שזה אפשרי שקשה לי לרדת מתחת למקביל כי אני לא מספיק גמיש,זה אפשרי? ואם כן יש מתיחות מסוימות שעוזרות?

אוקיי חשבתי שצריך קצת לנטות קדימה עם הגוף כדי שבירידה זווית הגב שלי לא תהיה ישרה כמו בhb למשל,ועוד משהו קראתי פעם בפורום באיזה דיון שזה אפשרי שקשה לי לרדת מתחת למקביל כי אני לא מספיק גמיש,זה אפשרי? ואם כן יש מתיחות מסוימות שעוזרות?
זה אפשרי. כשתעבוד בטכניקה נכונה נוכל לדעת, אבל זה מאוד, מאוד לא סביר, במיוחד בגיל שלך. בנושא העומק צריך לבדוק קודם כל את רוחב העמידה שלך, זווית כפות הרגליים, וכיוון תנועת הברכיים.

• פותח/ת השרשור
זה אפשרי. כשתעבוד בטכניקה נכונה נוכל לדעת, אבל זה מאוד, מאוד לא סביר, במיוחד בגיל שלך. בנושא העומק צריך לבדוק קודם כל את רוחב העמידה שלך, זווית כפות הרגליים, וכיוון תנועת הברכיים.
סקוואט מהיום:

סט ראשון

סט שני

לדעתי הסט הראשון היה יותר טוב,גם שיפרתי את העומק באימון היום(פיסוק צר יותר וכפות רגליים נוטות החוצה) אבל אני עדייו לא שולט ב100% בהיפ דרייב

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית