הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה | מולטי ויטמין Opti-Man

• פותח/ת השרשור MSound
  • פורסם בתאריך

MSound

משתמש מתחיל
150
11
נק' מוניטין:
38
150
11
יש בכול כדור אחד 200IU ויטמין E (אני לוקח 2) וקראתי בכמה מקומות בניהם ויקיפדיה שזה מסוכן וכמות כזו עלולה לגרום לנזק ורוב ההמלצות לקיחה שראיתי וקבלתי הם 2 כדורים ליום רציתי לדעת אם אכן זה מסוכן וכדאי לרדת לכדור אחד מכוון שקניתי את החבילה של ה 180 ורושם שלקיחה לאורך זמן עלולה לגרום נזק

אני מצטט מויקיפדיה ״השפעות מזיקות הן נדירות, אך שימוש ממושך במינון גבוה עלול לגרום בחילה, כאב בטן, הקאות, שלשולים, נפיחות בשדיים וסימני תת-פעילות של בלוטת התריס (עייפות, חולשת שרירים וכו'). מנות גדולות עלולות להפחית את הספיגה של ויטמין A, ויטמין D וויטמין K מהמעי ולהוריד את רמת הורמון התריס. מינון גבוה מדי עד כדי רעילות עלול לגרום לדימומים, הגברת קרישי דם, חולשה, ראיה מטושטשת, בעיות שונות בעור, חתכים וכוויות שלא נרפאים, סימני מתיחה, כתמים, דימומים לא מוסברים. לאנשים הסובלים ממחלות כבד כדאי להיות זהירים במינוני ויטמין E. מחקרים אחרונים מלמדים על סכנה של סרטן הריאות במקרה של נטילת הוויטמין במינונים גבוהים, כגון 400 יחב"ל (IU).‏‏״

במנה [2 כדורים] יש 200UI.

- - - Updated - - -

במנה [2 כדורים] יש 200UI.

• פותח/ת השרשור
אה באמת הייתי בטוח שהערכים הם פר כדור ולא ל 2 כי רשום בהמלצה היומית על הקופסה 3 ליום ככה שזה קצת מבלבל תודה אחי 😃

זה
200UI ב 3 כדורים, אם אתה לוקח רק 1 אז תחלק את כל המינונים על הקופסא ב 3

תלוי באיזה גירסא של המוצר, תסתכל מאחורה על Serving size

הערכים הנ"ל לא מסוכנים, הערכים של הרעלה מויטמינים לפי הFDA רחוקים ממה שרשמת.
מה גם שבאופטימן מדובר בויטמין E ברובו מדולל ולא D alpha tocopherol כך שבפועל הספיגה שלך לפלזמה בדם(שמורכבת מ83% של DAT בויטמין E) היא נמוכה בהרבה.

• פותח/ת השרשור
המון המון תודה לכם עזרתם לי נורא 😃

Back
למעלה תחתית