הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש קשר בין משקל ליכולו תאתלטיות של מהירות וזריזות

nbalive7

משתמש מתחיל
63
0
נק' מוניטין:
0
63
0
שלום אני בן 16 וחצי שוקל 79 על גובה 182 , סקאווט 120 , יש לי יחסית שומן ומה להוריד , אם אני מוריד הרבה שומן וקצת שריר ל67 ק''ג ,

אני ישתפר במחינה אתלטית מהירות וזריזות?????

בטח שיש קשר הרי אתה לא רואה אתלטים שמנים רצים וקופצים כי אין דבר כזה, הירידה במשקל תעזור מאוד אבל אתה חייב להתאמן בסוג הספורט הזה כדי להשתפר

אין לך מה להוריד. אם אתה תשקול 67 יפרקו אותך בכל ספורט, גם בדוקים.
משקל יכול לפגוע בזריזות, אבל זה לא יקרה כל עוד מתאמנים במקצוע ומרגישים את זה על הגוף. זה לא קורה פתאום.

• פותח/ת השרשור
אין לך מה להוריד. אם אתה תשקול 67 יפרקו אותך בכל ספורט, גם בדוקים.
משקל יכול לפגוע בזריזות, אבל זה לא יקרה כל עוד מתאמנים במקצוע ומרגישים את זה על הגוף. זה לא קורה פתאום.

אני אוכל חלבון מספק, אני יוריד יותר שומן,ואחרי זה מ67 עלייה של שריר ל75-80

אני אוכל חלבון מספק, אני יוריד יותר שומן,ואחרי זה מ67 עלייה של שריר ל75-80

יש לך ציפיות גבוהות מדי אם אתה מצפה להוריד 12 קילו שומן טהור שלפי מה שאני משער אתה לא על א"ש כל כך גבוה ואולי אין לך בגוף אפילו 12 קילו שומן..
ככה שאין לך מה לרדת יותר מ-6 קילו...
וגם לעלות 13 קילו שריר...

אתה מתחרה/מתאמן באיזשהו ספורט? חשוב לך להיות במצב מסוים בתקופה מסוימת (יענו עוד חודשיים אתה רוצה לקפוץ גבוה כי יש לך תחרות כדורסל, או משהו בסגנון)?

לדעתי רק אם אתה לא מרגיש בנוח עם הגוף שלך או שיש לך איזה אירוע מתוכנן, אתה צריך חיטוב.
עכשיו כדאי לך לתת בראש עם SS או ליניארית ולשקול את האפשרות של חיטוב רק באיזה 90 קילו משקל גוף.

לרדת ל67 קילו על 1.82 זה קצת חסר פואנטה. אני קצת יותר ממטר שבעים והרגשתי שחיף כששקלתי 67 קילו.
(ועכשיו אני שוקל 71 קילו, אז ההרגשה לא השתנתה כל כך 🤡)

• פותח/ת השרשור
אתה מתחרה/מתאמן באיזשהו ספורט? חשוב לך להיות במצב מסוים בתקופה מסוימת (יענו עוד חודשיים אתה רוצה לקפוץ גבוה כי יש לך תחרות כדורסל, או משהו בסגנון)?

לדעתי רק אם אתה לא מרגיש בנוח עם הגוף שלך או שיש לך איזה אירוע מתוכנן, אתה צריך חיטוב.
עכשיו כדאי לך לתת בראש עם SS או ליניארית ולשקול את האפשרות של חיטוב רק באיזה 90 קילו משקל גוף.

לרדת ל67 קילו על 1.82 זה קצת חסר פואנטה. אני קצת יותר ממטר שבעים והרגשתי שחיף כששקלתי 67 קילו.
(ועכשיו אני שוקל 71 קילו, אז ההרגשה לא השתנתה כל כך 🤡)

לקפוץ גבוה יותר כדי להטביע דאנקים יפים

• פותח/ת השרשור
אז תעשה תוכנית כוח (כמו שאמרתי מקודם, SS או ליניארית).
בדרך כלל אפשר לעשות כמה סבבים של תוכניות כוח לפני חיטוב, תלוי בתזונה שלך וכו'.

מה זה כמה תוכניות כוח? כמה יש? איזה?

אם אני עושה SS אני יכול לטחון ולאכול הרבה ולעלות קצת במסה ואז גם הרבה בכוח ?

8 חודשים מסה? ו2 חיטוב בלינארית? ככה?

מה זה כמה תוכניות כוח? כמה יש? איזה?

אם אני עושה SS אני יכול לטחון ולאכול הרבה ולעלות קצת במסה ואז גם הרבה בכוח ?

8 חודשים מסה? ו2 חיטוב בלינארית? ככה?
יש בערך אין-סוף תוכניות כוח. לא נראה לי שהבנתי את השאלה שלך.
תתחיל עם סבב של SS ומשם תמשיך, אני לא יודע כמה זמן זה יקח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית