עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איבופרופן (תבקש מהרוקח סוג ג'נרי, עולה פחות). יש המלצות ברשת לקחת מינונים גבוהים לזמן קצר, אבל רק אתה יודע למה אתה רגיש.
טראומיל - משחה. לא יודע אם זה באמת הומיאופטי כמו שהיצרן טוען, אבל זה פועל טוב יותר, אצלי, מהוולטרנים למיניהם.
ואתה לא צריך שאני אומר לך להחליף לתרגילים שעוקפים את הבעיה, את זה אתה יודע לבד. חוץ מזה, "פצוע כולי"? נשמע דרמטי; אז הנה משהו 'מפגר': הגוף שלך לא עומד בעומס. גם אם תהרוג את הדלקות, אתה רק מסתיר את הבעיות. איך הגעת למצב הזה, ומה אתה עושה בנידון (ובלי תשובות מפגרות של "ממשיך כרגיל, לעזזאל הגוף"). רופא ספורט? מסג'י ספורט? משקיע בתרגילי REHAB?
איבופרופן במינונים יחסית גבוהים פוגעים בקצב סינתוז החלבון ומה הקשר לאיבופרופן ולדלקות זה משכח כאבים לא אנטי דלקתי ארקוקסיה זה כדור חזק מאוד זה יעזור לך נגד דלקות ובאופן כללי אם אתה כל כך דלקתי עד כדי כך שאתה לא יכול להתאמן אתה כניראה באוברטריינינג מטורף גם על חומרים אתה יכול להכנס לאוברטריינינג שם לב לזה תהייה מודע לגוף שלך
איבופרופן זה אנטי דלקתי. ואתה יודע מה עוד פוגע בקצב סנטוז החלבון? כאבים שלא מאפשרים לך להתאמן.
אה, אחלה סיבה. זה מה שיש באדוויל אז זה לא יכול להיות אנטי דלקטי. לוגיקה מצוינת.
בוא נפסיק עם הבולשיט הזה של להקשיב לגוף.
לא, בוא נעשה סקוואט והכל יהיה בסדר, זאת באמת גישה חכמה.
ארקוקסיה זה פשוט חזק מדי ולא נחוץסבבה הארתם את עניי בדרך כלל אני העוקץ דרך אגב קולדפייר לא היה יותר פשוט להביא את המיידע הזה מראש במקום להגיב כמו שהגבת בהתחלה? תחשוב על זה;) אני עדיין חושב שארקוקסיה יותר חזק ויותר טוב מאיבופרופן לאחר שקאתי את המידע
ארקוקסיה זה פשוט חזק מדי ולא נחוץ
אותי רופא שלח לעשות אולטראסאונד במקום לתת לי נוגדי דלקות כשהייתה לי דלקת בכתף, ברור שלא הלכתי.למה לא נחוץ? אליאור אמר ששני אורטופדים המליצו לו על התרופה.