ייעוץ נוגדי דלקת

אליאור

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
18
107
0
איזה כדור הכי חזק נגד דלקת? האורטופד המליץ לי על ארקוקסיה 120 יש משו יותר טוב?
ואם יש עוןד משו שיעזור חוץ מכדורים גם אשמח לשמוע.. צריך פיתרון אני כולי פצוע 😵

• פותח/ת השרשור
לא יודע אם זה קשור לסטרואידים מקסימום תעבירו ובלי תשובות מפגרות על להוריד משקלים כי אני בקושי מתאמן בגלל זה

איבופרופן (תבקש מהרוקח סוג ג'נרי, עולה פחות). יש המלצות ברשת לקחת מינונים גבוהים לזמן קצר, אבל רק אתה יודע למה אתה רגיש.
טראומיל - משחה. לא יודע אם זה באמת הומיאופטי כמו שהיצרן טוען, אבל זה פועל טוב יותר, אצלי, מהוולטרנים למיניהם.
ואתה לא צריך שאני אומר לך להחליף לתרגילים שעוקפים את הבעיה, את זה אתה יודע לבד. חוץ מזה, "פצוע כולי"? נשמע דרמטי; אז הנה משהו 'מפגר': הגוף שלך לא עומד בעומס. גם אם תהרוג את הדלקות, אתה רק מסתיר את הבעיות. איך הגעת למצב הזה, ומה אתה עושה בנידון (ובלי תשובות מפגרות של "ממשיך כרגיל, לעזזאל הגוף"). רופא ספורט? מסג'י ספורט? משקיע בתרגילי REHAB?

• פותח/ת השרשור
אמרתי שזה מפגר לשאול כי אני לא מטומטם ואני מבין לבד שצריך להוריד מהעומס ואמרתי אני בקושי מתאמן עכשיו אז איך ממשיך כרגיל?? ותודה על התשובות אני יבדוק את האיבופרופן למרות שלא נראה לי כי הפופולרי זה אתופן והחזק ממנו זה ארקוקסיה והייתי אצל שתי אורטופדים לא אמרו לי על הסוג הזה

איבופרופן (תבקש מהרוקח סוג ג'נרי, עולה פחות). יש המלצות ברשת לקחת מינונים גבוהים לזמן קצר, אבל רק אתה יודע למה אתה רגיש.
טראומיל - משחה. לא יודע אם זה באמת הומיאופטי כמו שהיצרן טוען, אבל זה פועל טוב יותר, אצלי, מהוולטרנים למיניהם.
ואתה לא צריך שאני אומר לך להחליף לתרגילים שעוקפים את הבעיה, את זה אתה יודע לבד. חוץ מזה, "פצוע כולי"? נשמע דרמטי; אז הנה משהו 'מפגר': הגוף שלך לא עומד בעומס. גם אם תהרוג את הדלקות, אתה רק מסתיר את הבעיות. איך הגעת למצב הזה, ומה אתה עושה בנידון (ובלי תשובות מפגרות של "ממשיך כרגיל, לעזזאל הגוף"). רופא ספורט? מסג'י ספורט? משקיע בתרגילי REHAB?

איבופרופן במינונים יחסית גבוהים פוגעים בקצב סינתוז החלבון ומה הקשר לאיבופרופן ולדלקות זה משכח כאבים לא אנטי דלקתי ארקוקסיה זה כדור חזק מאוד זה יעזור לך נגד דלקות ובאופן כללי אם אתה כל כך דלקתי עד כדי כך שאתה לא יכול להתאמן אתה כניראה באוברטריינינג מטורף גם על חומרים אתה יכול להכנס לאוברטריינינג שם לב לזה תהייה מודע לגוף שלך

איבופרופן במינונים יחסית גבוהים פוגעים בקצב סינתוז החלבון ומה הקשר לאיבופרופן ולדלקות זה משכח כאבים לא אנטי דלקתי ארקוקסיה זה כדור חזק מאוד זה יעזור לך נגד דלקות ובאופן כללי אם אתה כל כך דלקתי עד כדי כך שאתה לא יכול להתאמן אתה כניראה באוברטריינינג מטורף גם על חומרים אתה יכול להכנס לאוברטריינינג שם לב לזה תהייה מודע לגוף שלך

איבופרופן זה אנטי דלקתי. ואתה יודע מה עוד פוגע בקצב סנטוז החלבון? כאבים שלא מאפשרים לך להתאמן.

איבופרופן זה אנטי דלקתי. ואתה יודע מה עוד פוגע בקצב סנטוז החלבון? כאבים שלא מאפשרים לך להתאמן.

איבופרופן זה מה שיש באדביל איך זה בדיוק אנטי דלקתי? זה שיש לו כאבים שהוא לא יכול להתאמן זה בעיה שלו הוא היה צריך להקשיב לגוף שלו

אה, אחלה סיבה. זה מה שיש באדוויל אז זה לא יכול להיות אנטי דלקטי. לוגיקה מצוינת.

בוא נפסיק עם הבולשיט הזה של להקשיב לגוף.

אה, אחלה סיבה. זה מה שיש באדוויל אז זה לא יכול להיות אנטי דלקטי. לוגיקה מצוינת.

בוא נפסיק עם הבולשיט הזה של להקשיב לגוף.

חחחח זה ממש לא בולשיט אתה צריך לדעת עד כמה אתה יכול לדחוף ומתי להוריד את הרגל מהגז מה בולשיט בזה? ואדביל זה לא אנטי דלקטי לא למפרקים לפחות בכל מקרה אני ךא שמעתי שמישהו לוקח איבופרופן בשביל דלקת במפרקים להבא תשמור על נימה יותר מכובדת אני מבקש אני לא איזה טבמל שלא מבין כלום יש לך נקודות שיכולות להאיר עינייים תביא אותם בנימוקים לעניין ולא בתגובות מפגרות כאלה

oh for Fucks sake!!

http://he.wikipedia.org/wiki/איבופרופן
איבופרופן (Ibuprofen) היא תרופה נפוצה ממשפחת מדכאי הדלקת שאינם סטרואידים (באנגלית: Non Steroidal Anti Inflamatory Drugs או בקיצור NSAIDs). התרופה מוכרת בשמות המסחריים נורופן, אדוויל, אדקס ועוד.

http://www.infomed.co.il/drug1.asp?dID=13
איבופרופן, תרופה נוגדת דלקת לא-סטרואידית, משמשת לשיכוך כאבים ולהקלת תסמיני הכאב והקשיון בדלקת פרקים

סבבה הארתם את עניי בדרך כלל אני העוקץ דרך אגב קולדפייר לא היה יותר פשוט להביא את המיידע הזה מראש במקום להגיב כמו שהגבת בהתחלה? תחשוב על זה;) אני עדיין חושב שארקוקסיה יותר חזק ויותר טוב מאיבופרופן לאחר שקאתי את המידע

סבבה הארתם את עניי בדרך כלל אני העוקץ דרך אגב קולדפייר לא היה יותר פשוט להביא את המיידע הזה מראש במקום להגיב כמו שהגבת בהתחלה? תחשוב על זה;) אני עדיין חושב שארקוקסיה יותר חזק ויותר טוב מאיבופרופן לאחר שקאתי את המידע
ארקוקסיה זה פשוט חזק מדי ולא נחוץ

למה לא נחוץ? אליאור אמר ששני אורטופדים המליצו לו על התרופה.
אותי רופא שלח לעשות אולטראסאונד במקום לתת לי נוגדי דלקות כשהייתה לי דלקת בכתף, ברור שלא הלכתי.
איבופרופן וrehab, זה כל מה שצריך במקרה של דלקת.
רופאים 99% לא יודעים לטפל בדלקות שמגיעות מאימונים, אני לא היחיד שטוען ככה.
ארקוקסיה זה השמדה עצמית ממה שאני הבנתי מתגובות של אנשים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית