הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לכל המתחטבים דברים מועילים להפיג את הרעב

שסק 9 קל'? אתה בטוח?!?!

אני באופן עקרוני בכול ארוחה מנסה לדחוף הרבה הרבה ירקות ומים. זה גורם לי לשובע.

מסטיקים לא מומלץ כלל! אומנם מעביר את התאבון ל5 דק' אבל אחרי זה פותח את התיאבון, ככה שאם אתם רוצים לסיים 2 קופסאות בשעה, וותרו על זה.

על איזה גלידות אתה מדבר? הקופסאות הכחולות האלו?
++++++1
מסטיקים ידכאו את הרעב למשך 20 דקות אבל בעקבות הלעיסה לאחר חצי שעה אתה ניהיה רעב פי 10.
שתו 5 כוסות מים ואתם מתמלאים ל3 שעות טובות.

הרבה מים וירקות והבטן תהיה מסודרת לשעות ארוכות....

קילו תותים זה 330 קלוריות.. פעם אכלתי 2 קילו תותים, אחד הדברים.. לטבול בגבינה מתוקה
אבל אחרי זה הכאבי בטן שהיו לא שווים :{

קילו תותים זה 330 קלוריות.. פעם אכלתי 2 קילו תותים, אחד הדברים.. לטבול בגבינה מתוקה
אבל אחרי זה הכאבי בטן שהיו לא שווים :{

אם יש לך בחיטוב בחילות זה כמו פול האוס בפוקר ✌️

אם יש לך בחיטוב בחילות זה כמו פול האוס בפוקר ✌️

בשבילו זה אדיר הוא לא צריך לדחוף אפילו אצבעות בשביל להקיא

ופול האוס בפוקר זה לא כזה טירוף, עדיף רויאל פלאש 😃

בשבילו זה אדיר הוא לא צריך לדחוף אפילו אצבעות בשביל להקיא

ופול האוס בפוקר זה לא כזה טירוף, עדיף רויאל פלאש 😃

חחח זה כבר שווה ערך בחיטוב לשילשול + הקאות רצחניות (בשביל אוראל כן?) ;)

אתה לא חושב שהגזמת?.. באמת
גועל נפש
בחיים לא הקאתי, לא חשבתי להקיא, לא אחשוב להקיא וכו.., אני אוכל כרגע 3500 קלוריות נקיות ביום

גועל נפש
בחיים לא הקאתי, לא חשבתי להקיא, לא אחשוב להקיא וכו.., אני אוכל כרגע 3500 קלוריות נקיות ביום

Oh Yeah 🤯

• פותח/ת השרשור
גועל נפש
כן הא ואני 5% שומן

מאמץ את מספר 10 לחיטוב שלי, חלק מהדברים אני כבר מכיר

אצלי הבעיה היא אחרת, אני אף פעם לא שבע, לכן אני משתדל להפיג את הרעב ב:

1. צריכה של 8-9 כוסות שתיה חמה ביום, בין אם זה נס קפה, תה מחליטות צמחים, קקאו חם (3/4 כפית קקאו+סטיביה).
2. ירקות מבושלים - הרבה, בעיקר ירוקים כמו פלפל ירוק, ברוקולי, שעועוית ירוקה ולפעמים גם פטריות חתוכות.
3. בלילה הייתי חותך צלחת מלאת ירקות מחסה ופלפל ירוק.
4. שתיית מים ומשקאות דיאט, אני בד"כ קונה את הסירופים של יכין דיאט, בטעמים אננס, תפוז ותפוח.

אצלי הבעיה היא אחרת, אני אף פעם לא שבע, לכן אני משתדל להפיג את הרעב ב:

1. צריכה של 8-9 כוסות שתיה חמה ביום, בין אם זה נס קפה, תה מחליטות צמחים, קקאו חם (3/4 כפית קקאו+סטיביה).
2. ירקות מבושלים - הרבה, בעיקר ירוקים כמו פלפל ירוק, ברוקולי, שעועוית ירוקה ולפעמים גם פטריות חתוכות.
3. בלילה הייתי חותך צלחת מלאת ירקות מחסה ופלפל ירוק.
4. שתיית מים ומשקאות דיאט, אני בד"כ קונה את הסירופים של יכין דיאט, בטעמים אננס, תפוז ותפוח.
מה עם הסירופים של DAVINCI? הגיעו? והזמנת בסוף מוצרי WALDEN FARMS?
דרך אגב, הבעיה הזו של השובע גם אצלי.. יבואו הליצנים ויגידו בגלל שלא אוכל מספיק, אני מרגיש אותו דבר בבטן גם אם אוכל 500 קלוריות וגם אם אוכל 3500 קלוריות

• פותח/ת השרשור
כי אתה א-נ-ו-ר-ק-ס

מוזר שהתותים כזה קצת קלוריות.
ראיתי שיש גם שימורי תירס דל קלוריות, לא ניסיתי, אולי זה יכול לעזור...

מה קרה מוציא עליי את העצבים? בגלל ה 25 אחוז שומן? לא נורא בסוף אתה תרד לא נורא..
בכל מקרה, תודה על זמן האיכות פה בפורום היה נחמד.

מה קרה מוציא עליי את העצבים? בגלל ה 25 אחוז שומן? לא נורא בסוף אתה תרד לא נורא..
בכל מקרה, תודה על זמן האיכות פה בפורום היה נחמד.
מה לקחת את זה קשה?
לך תאכל משהו..

Back
למעלה תחתית