הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלה כי נראה לי שאני עושה טעות

Dor Ariel

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
היי החברים ממש היום נרשמתי לפורום ואשמח לשאול שאלה .
אסביר : לפני 5 וחצי חודשים שקלתי 102 קילו עם 28 אחוזי שומן הגובה שלי 1.81 ועד היום אני מתאמן כדי להוריד אחוזי שומן , היום אני שוקל 79 קילו עם 13.5 אחוז שומן בשלושה חודשים האחרונים אני בגירעון של 700 קלוריות ועכשיו אני די צנום וזה די מבאס .
השאלה שלי לפי מה שאני מבין ממכם האם אני צריך לעבור עכשיו למסה ? כי אני די תקוע עכשיו כי אני רזה אבל לא יודע לאן להמשיך מפה
אשמח ממש לקבל תשובות

hhh.jpg

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אוקי כמה דקות

- - - עידכון הודעה - - -

העלתי!!

- - - עידכון הודעה - - -

משהו?

אוקי כמה דקות

- - - עידכון הודעה - - -

העלתי!!

- - - עידכון הודעה - - -

משהו?
קודם כל ירידה יפה בא.ש .
לקיץ כבר לא תהיה מוכן(אין מספיק מסה) , ככה שלדעתי כדאי להתחיל להתאמן לקראת שנה הבאה.
לדעתי תרד לא.ש של 10-12, החלטה שלך (אני הייתי מתחיל מ10, אם הייתי מתכנן מסה למרות שתיקח בחשבון שתראה צנום זמן מה).
ברגע שתגיע לא.ש שתרצה תתחיל מסה כמה שיותר נקייה לדעתי עם מינימום עלייה בשומן אפשר גם לעשות את זה עם עלייה יותר מלוכלכת אבל כך בחשבון שהחיטוב יהיה יותר קשה ומתסכל, ותראה סתם שמן במהלך המסה.
אני בשיא המסה הגעתי ל15 א.ש אף פעם לא עליתי יותר וכפי שאתה יכול לראות בתמונות שהעליתי יש עליי קצת מסה.
יש עוד הרבה לחפור, אני לא מתכוון להיכנס איתך פה לעניין של תכנית אימונים וכו.. תתחיל לקרוא בפורטל ואתרים שונים מחו"ל (מומלץ, יש הרבה מה ללמוד).

תתחיל מאסה נקייה ואיכותית ואתה תראה יופי, בכל מקרה זו ירידה ממש יפה ואיכותית! כל הכבוד.

אתה יכול להתחיל מסה מבוקרת, 200-300 מעל לתחזוקה. זו תהיה טעות לחטב עוד.

• פותח/ת השרשור
תדבר ראשון תודה רבה , אז מה שאתה בעצם אומר זה להמשיך עם התפריט שאני נמצא בוא עכשיו עד שאגיע ל10 א.ש ואז להתחיל מסה נקייה של לא יותר מ 400 קלוריות מעל התחזוקה כדי לשמור אותה כמה שיותר נקייה ?
נ.ב
אני גר בבוסטון אחי אז אין פה בדיוק קיץ חחחח עד אמצע אוגוסט

תדבר ראשון תודה רבה , אז מה שאתה בעצם אומר זה להמשיך עם התפריט שאני נמצא בוא עכשיו עד שאגיע ל10 א.ש ואז להתחיל מסה נקייה של לא יותר מ 400 קלוריות מעל התחזוקה כדי לשמור אותה כמה שיותר נקייה ?
נ.ב
אני גר בבוסטון אחי אז אין פה בדיוק קיץ חחחח עד אמצע אוגוסט

לגבי המסה אני חייב לחזק שבמיוחד בגלל שהיית על אחוז שומן גבוהה , חשוב מאוד שתקפיד לאכול בריא ובהתאם למה שאתה צריך , כי לגוף שלך אני מאמין יש "נטייה להשמנה" . לגבי כמה קלוריות מעל התחזוקה , תתחיל בקטן ולאט לאט תעלה בהתאם לאיך שאתה מתפתח - אם אתה רואה שאתה תקוע באותו משקל תוסיף עוד קלוריות , ואם אתה שם לב שאתה עולה מהר מדי ועם יותר שומן משכדאי אז תוריד =]

השינוי שעשית מעיד על מוטיבציה ויכולת , אז יאללה תמשיך להפציץ ולהנות מזה : )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית