הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם להירשם?

Snofkin

משתמש מתחיל
33
0
נק' מוניטין:
0
33
0
אז ככה יש לי חדר כושר ליד הבית וממש נח לי להגיע אליו
ויש לי חדר כושר ליד הבית ספר ואין לי בעיה ללכת אחרי בית ספר

זה הבעיה אני רוצה לעשות SS בתור התחלה ובחדר כושר ליד הבית אין כלוב לסקוואט רק סמיט משין
ובחדר כושר ליד הבית ספר יש הכל

עכשיו היעוץ שלי איתכם הוא האם להירשם בחדר כושר ליד הבית שלי והסקוואט בסמיט הוא אפשרי ויעיל
או ללכת לחדר כושר ליד הבית ספר שלי

תודה למי שעוזר 😃

• פותח/ת השרשור
תודה על כך שאתה עונה,ובכל זאת אין דרך לגרום לסקוואט בסמיט משין להיות אפקטיבית בSS ? אני פשוט אומר בגלל שליד הבית יהיה לי הרבה יותר נגיש גם לאוכל לפני אימון ואחריי

תודה על כך שאתה עונה,ובכל זאת אין דרך לגרום לסקוואט בסמיט משין להיות אפקטיבית בSS ? אני פשוט אומר בגלל שליד הבית יהיה לי הרבה יותר נגיש גם לאוכל לפני אימון ואחריי

אני לא יכול לתאר במילים כמה סקוואט בסמית' משין הוא נורא, כבר עדיף לג פרס.

אני הייתי הולך לחד"כ עם הכלוב, אין כאן ממש דילמה.

מה המרחק מהבית עד הבית ספר שהמכון שם לא ממש נגיש?

• פותח/ת השרשור
המרחק הוא כ 50 דקות בשילוב של אוטובוס ואז רכבת בתוך העיר 😃

נערך לאחרונה:
המרחק הוא כ 50 דקות בשילוב של אוטובוס ואז רכבת בתוך העיר 😃

1. תחפש מכון כושר יותר קרוב
2. תראה אולי בליד הבית יש סטנד , זה לא אידאלי אבל זה בסדר.
3. וותר על ליפטינג.
4. תחליף בית ספר 50 דקות נסיעה כל בוקר מוקדם בבוקר 😵

• פותח/ת השרשור
חחחחחחח זה לא כזה נורא האמת בבוקר רוב הדרך אני ישן אבל זה ההתיעצות ואין לי בעיה לעשות את שתיהם

1.לנוסע 50 דקות למכון
2.אחרי בית ספר

לנסוע 50 דקות עדיף, לדעתי.

לדעתי זה לא פתרון כל כך טוב ללכת למכון ליד הבית ספר..
יש ימים ארוכים וקשים שאין מצב פשוט ללכת אחר כך לאימון, חוץ מזה אחרי אימון קשה ומעייף כל מה שרוצים
זה לחזור הבייתה זריז לנוח ולאכול, ואז יש לך עוד שעה נסיעה.
בנוסף לזה, בחופשים לדוגמא מה תעשה? זה רק שעתיים הנסיעות.. אתה תאבד מוטיבציה מהר מאוד, כמעט בטוח.

לך ליד הבית בלי לחשוב אפילו... זה רק כלוב זה לא שווה את זה. וגם אפשר תמיד איכשהוא לקמבן דרך לעשות סקוואט מהמקבילים,בנץ עליון.. ובטוח שיש שם מישהו מתאמן כך.
4 שעות נסיעה ביום לימודים יהרגו אותך

ליד הבית... חפש דרך טובה לעשות סקוואט.

ליד הבית. גם לי אין כלוב, מסתדרים. 50 דקות לכל כיוון זה שעתיים בלי האימון עצמו. אתה לא תוכל להרשות לעצמך 3-4 שעות כל פעם, בייחוד כשהאימונים יתחילו להיות כבדים ותצטרך גם שעתיים.

בהודעה הראשונית לא רשמת שהביה"ס נמצא 50 דקות נסיעה באוטובוס+רכבת (!).
לצערי, בתנאים שציינת, אני לא רואה אפשרות שתוכל ללכת בחופשים לחד"כ עם הכלוב.

• פותח/ת השרשור
חחחחחח אתם נראלי צודקים ליד הבית נשמע הרבה יותר טוב אבל זה כאילו לוותר על סקוואט ומה זה SS בלי סקוואט חחח

אל תוותר על הסקוואט, תאלתר כלוב.

Back
למעלה תחתית