הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת על התכנית למסה הבאה .

golagol

מושעה
645
21
נק' מוניטין:
-44
645
21
powerteck בבית
יום א
פרס 3 סטים של 8
יד קדמית 3 של 8
הרחקת ידיים לצדדים 3 של 8
מתח 3 של 8
לחיצת כתפיים דמבלים 3 של 8
יום ב
דדליפט 3 של 8
גוד מורנינג 3 של 8
הרמת רגליים במתקן מתח לשריר הבטן 3 של 8
לא יודע איך קוראים לתרגיל אבל בתאוריה ידיים ישרות כלפי מעטה תופסות את המוט ורק הכתפיים זזות למעלה למעטה 3 של 10
יום ד
בנס פרס 3 של 10
בנט אובר רוב בדאמבלים 3 של 10
מקבילים רחב 3 של 10
יד אחורית 3 של 10
יום ה
סקואט 3 של 10
פרונט סקואט 3 של 10
בוקס סקואט 3 של 10
הרמת ברכיים במתקן יעודי 3 של 10

זאת תכנית שאני עשיתי כל יום שריר מורכב אחד עם תרגילי עזר , המטרה היא מסה לא כוח לא מעוניין בכוח למרות שהיה כייף 😃 אשמח לביקורת
דרך הגב ה 3 סטים של 10 או 8 זה לא משנה אני ישנה את זה לפי ההרגשה מאימון לאימון .
גם אשמח לדעת למה טוב לעשות פירמידה עולה יורדת סופר סטים וכל הנוגע בדבר .

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
למה כך כל הרבה תרגילים מיותרים? למה ABC ולא AB ? אתה חושב שהתוכנית הזאת תקדם אותך במשהו?
זה בדיוק בסדר כמו ב 5/3/1 רק שיניתי אותה מבחינת סטים חזרות והוספה של תרגילי עזר ,
ב 5/3/1 הוא עושה גם יום א פרס יום שני דדליפט יום רביעי בנס פרס וחמישי סקואט
ועל איזה תרגילים מיותרים אתה מדבר ? כל התרגילים זה תרגילי עזר לתרגיל המרכזי של אותו יום

אם אין לך משקלים רציניים בסקוואט אז זה מעט מדי נפח לרגליים לדעתי. אבל אני אולי טועה.

אני לא ממש התנסתי בתכניות מהסוג הזה, אבל לדעתי לאמן רגליים פעם בשבוע זה מעט חוץ ממקרה שכמו שאמרתי אתה מספיק חזק בשביל לעבוד בעצימות כזאת שזה יספיק.

• פותח/ת השרשור
אני לא ממש התנסתי בתכניות מהסוג הזה, אבל לדעתי לאמן רגליים פעם בשבוע זה מעט חוץ ממקרה שכמו שאמרתי אתה מספיק חזק בשביל לעבוד בעצימות כזאת שזה יספיק.
למה פעמיים ? מה עם דדליפט זה לא רגליים ? וגוד מורנינג עובד גם על הרגל אחורית ,
יש לך תכנית אחרת להציע לי ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית