הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה + אירובי

nizan212

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
0
36
0
שלום,

התחלתי להתאמן בספטמבר האחרון אחרי שלא התאמנתי כמעט שנה. התחלתי בתכנית רגילה שעובדת על כל הגוף, בשביל להכנס קצת לכושר.

בתחילת נובמבר החלפתי לתכנית AB כל סט 8 חזרות 4 אימונים בשבוע. עליתי בערך 10 קילו עד סוף ינואר ומאז אני די תקוע במקום.

עכשיו החלפתי שוב תכנית כל סט החזרות הן 10-8-6, השאלה שלי אם כדאי להתאמן במקום 4 פעמים בשבוע לרדת ל3 פעמים בשבוע כדי שלגוף יהיה יותר זמן להתאושש ולגדול, ובנוסף גם להתחיל להתאמן על אירובי?

תודה רבה

אתה לא גדל כי אתה לא אוכל מספיק , הגוף שלך התרגל לאוכל שאתה אוכל יש לך שני אפשרויות לפי מה שהבנתי 1 . לעבור לנייטרלי או חיטוב לתקופה ואז לחזור למסה
2. פשוט לאכול יותר אין קשר לתכנית אימונים ולמשקל גוף מה שכן התכנית אימונים תקבע כמה מהאוכל יהפוך לשריר וכמה לשומן .

• פותח/ת השרשור
מה זה לעבור לנייטרלי? ומה לגבי המנוחה ? כדאי 4 או 3 אימונים בשבוע ? אם באימונים האלה אני עובד על כוח ופיתוח מסה

מה זה לעבור לנייטרלי? ומה לגבי המנוחה ? כדאי 4 או 3 אימונים בשבוע ? אם באימונים האלה אני עובד על כוח ופיתוח מסה
אם אתה עושה ab אז 4 אם כל הגוף אז 3
נייטרלי זה שאתה לא במאזן קלורי חיובי ולא בשלילי .
ואם בא לך באמת להבין מה אתה עושה ולעשות את זה על הצד הטוב ביותר מציע לך לקרוא http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

• פותח/ת השרשור
המטרה שלי להעלות מסת שריר , ולהתחיל עכשיו לשפר את הסבלות לב- ראיה. כבר שנה שלא התאמנתי על אירובי.

לדעתי תוכניות כוח 3 פעמים שבשוע יתנו לך יותר הרבה יותר תוצאות מאשר AB 3 פעמים בשבוע. ואם אתהאומר שנתקעתה עם AB אז תוכנית כמו TexasMethod יכולה להיות פתרון מושלם בשבילך.

וכן אירובי בהחלט אפשר וגם מומלץ. רק שזה לא יצא על יום של אימון ואם תחליט לעשות ריצה בתור אירובי תעשה את זה בעצימות הכי נמוכה שאתה יכול כדי לא לפגוע בהתקדמות במשקלים (בתנאי שתחליט להעבור לאימוני כוח, במידה ותמשיך עם הAB אז ריצה בקצב בינוני פעם בשבוע לא אמורה להזיק)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית