הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיה| עם הקריאטין...

matannnn

משתמש מתחיל
37
1
נק' מוניטין:
1
37
1
אני רוצה לקנות קריאטין אבל אני בקושי שותה ביום יום... אני אמור לשתות גם אם אני ממש לא צמא? לשתות בכוח? או שפשוט הקריאטין יעשה אותי צמא כי אני רוצה להשתמש בזה אבל אני בקושי שותה :S בעיה... וגם אם אני ישתה איזה חצי ליטר 45דקות לפני אימון אני יהיה חייב להשתין באמצע אימון וזה ממש לא נעים..

דבר ראשון זה בכלל לא בריא בקושי לשתות כל יום,במיוחד אם אתה רוצה להיות רציני באימונים!!!!!!!

תיכנס לגוגל ותעשה חישוב לפי משקל וגובה ואקלים כמה מים אתה צריך לשתות בכל יום - זה אתה חייב לשתות! - כן אפילו בכוח,
אבל אל תדאג תוך שבוע אתה מתרגל וזה יבוא לך בקלות.
בקשר לקריאטין נגיד יצא לך בחישוב 3 ליטר ביום אני אישית מוסיף עוד ליטר/ליטר וחצי בגלל הקריאטין ועד עכשיו לא היו לי בעיות של כאבי ראש או תחושה של יובש.

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון זה בכלל לא בריא בקושי לשתות כל יום,במיוחד אם אתה רוצה להיות רציני באימונים!!!!!!!

תיכנס לגוגל ותעשה חישוב לפי משקל וגובה ואקלים כמה מים אתה צריך לשתות בכל יום - זה אתה חייב לשתות! - כן אפילו בכוח,
אבל אל תדאג תוך שבוע אתה מתרגל וזה יבוא לך בקלות.
בקשר לקריאטין נגיד יצא לך בחישוב 3 ליטר ביום אני אישית מוסיף עוד ליטר/ליטר וחצי בגלל הקריאטין ועד עכשיו לא היו לי בעיות של כאבי ראש או תחושה של יובש.
יצא לי איזה 3.5 ליטר אחי זה מטורף אין מצב שאני מגיע לזה חח וגם אם כן אני כל חצי שעה יהיה חייב להשתין.. וזה ממש לא נוח במיוחד שאני בבית ספר..
לא יודע איך זה הגיוני אם אני שותה כל יום 700מ"ל לשתות עכשיו פי 5מזה 😲

700מל זה כלום, אם אתה תיקח קריאטין ותשתה כזאת כמות של מים רוב הסיכויים שיהיה לך כאבי ראש סחרחורות ועוד המון דברים לא נחמדים אחרים.

- זה לא כזה קשה אתה צריך להכריח את עצמך לשתות זה עניין של הרגל - תוך שבוע אני מעריך כבר לא תיהיה לך בעיה

אני בבוקר קם וישר שותה ליטר וחצי, אל תשכח שהגוף האנושי הוא לפחות 60% מים וכל הגוף והשרירים צריכים את זה.

זה לא ממש מצמיא אבל אתה פשוט צריך לשתות בכוח אין מה לעשות...

עצה שלי? בשביל לשמור על כמות מים מספקת ובריאה לגוף (גם כאשר אתה לוקח חומר שסופח נוזלים) פשוט תשמור על צבע שתן בהיר-לבן. זה אומר שאתה שותה ומידי פעם (בערך כל שעתיים) כאשר אתה מתפנה אתה תראה לפי הצבע אם אתה במקום הנכון. אם לא, תוסיף עוד קצת מים עד שתגיע ותכנס למצב של שמירה על שתן בהיר.
הגוף מוציא את הפסולת באמצעות השתן, ככל שהשתן (כמות הנוזלים) גבוהה יותר (מדוללת) ככה השתן יהיה לבן יותר, וככל שיהיה עודף נוזלים ככה זה יקרה מהר יותר. עדיף לפעמים שיהיה גם מעט עודף נוזלים (במקום להתפנות כל שעתיים להתפנות כל שעה וחצי)

לא צריך להמציא כמה ליטרים לקחת, הגוף עושה את החישוב הזה לבד כיוון שזה משתנה מקצה לקצה בכל יום בהתאם לפעילות הגופנית ולאקלים.
(אז מן הסתם שתשתמש בקריאטין יהיה לך יותר קשה להגיע לשתן לבן, אבל מן הסתם שכשתגיע תדע בוודאות שאתה נמצא במקום הנכון)
אין יותר פשוט ובריא מהשיטה שציינתי למעלה, רצוי לעשות את זה כל הזמן.

המים מהווים כ- 50-60% ממשקל גופו של האדם הבוגר – הם נמצאים בתוך התאים, בדם, בלימפה ובנוזל השידרה. בעצם רוב גופינו הינו מים. אדם יכול לחיות מספר שבועות ואפילו יותר בלי מזון, אולם ללא מים לא ניתן לחיות יותר ממספר ימים מועטים. המים הכרחיים לקיום כל חילוף החומרים בגוף (תהליכים מטבולים וביוכימיים בגוף), הם מסייעים להובלת חומרי המזון אל תאי הגוף ולפינוי הפסולת החוצה, והם גם מאפשרים את קירורו של הגוף ביום חם (ע"י מנגנון ההזעה).

אם לא תשתה, איך תבנה שריר? לפני שאתה משתמש בקריאטין ובכל מיני אבקות וחומצות אמינו, כדאי שתשתדל לשתות הרבה מים - זה מה שבסופו של דבר מוביל את כל התוספים האלו ליעדם.

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית