הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג FBW - מסה מספר חודשים לפני גיוס

• פותח/ת השרשור Fax
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
לא עדכנתי כמה ימים
היום
A

בנץ חיובי מוט, 42.8 8/8/7
בנץ 50 8/8/7 דלקת קטנה בכתף שלא עוברת כבר הרבה זמן
לחיצת כתפיים ישיבה 15 8/8/7
מקבילים + 10 6/5 סט אחרון בלי משקל 11 , בכל הסטים זרקתי את המשקולת והמשכתי עוד 2/3 חזרות בלי משקל
פשיטה לאחורית 25 10X1 , 30 8X1

• פותח/ת השרשור
יפה מאד, באמת רואים שינוי.
תודה, עליתי בדיוק כמו שרציתי, עוד 3 שבועות הגיוס לפחות העלתי על עצמי קצת מסה
מעבר לזה, נחשפתי לתחום מעניין שאמשיך איתו כתחביב גם אחרי צבא יחד עם אימוני אתלטיקה.

• פותח/ת השרשור
רואים שינוי מצוין תמשיך ככה.. דרך אגב,למה לא עשית ss?
תודה רבה.
תראה, הייתי כבר סגור 99% שאני עושה SS אחרי קריאת המאמרים והבנת הדברים, אבל משהו תמיד קפץ לי בראש וכאילו אמר לי "אל תעשה את זה"
משהו בפנים מנע ממני. שאלתי חברים שכבר עברו מסה וחיטוב והבנתי מהם שמבנה הגוף שלי לא מתאים לתוכנית הזאת. בחרתי להאמין לזה, גם כי אני מבין שתוכנית כוח לא בשבילי, אני אתלט של קפיצות וריצות קצרות, לא של הדיפת כדור ברזל. יש אנשים שאני יכול להגיד עליהם שהתוכנית תפורה עליהם! אבל לאבא של האקמורטפים כמוני? מעבר לזה, במכון שלי נלחמתי על תור בבנץ ובסקוואט והיו פעמים שהייתי מתעצבן ועובר למכונות. אז לעשות את התוכנית שבנויה רק מעבודה במתחם ה 5X5 לא רציתי. עכשיו כשאני כבר אחרי, אני יכול להמליץ לכל המתחילים שיבדקו מה מתאים להם ושילכו לפי הלב. מי שמתחיל FBW ממליץ לו להתחיל במכונות מספר אימונים, לא יותר מ 5 , ואז לעבור למשקולות - רק אז תרגיש שאתה עובד באמת ולא סתם מסמן V שהגעת למכון. אח"כ אפשר לעבור לAB. התזונה היא מעל הכל.

אני יודע שאפשר להתווכח על זה, ברור שמSS גם אקמורטפים יתחזקו, פשוט בחרתי בדרך אחרת. זה כמו להרגיש לא שייך לקבוצה מסויימת בכיתה. אתה לא רוצה אתה לא תהיה.

- - - עידכון הודעה - - -

B

מתח 12/8/5 בחזרות האחרונות מלחמה על חצאי חזרות
חתירה כמו תמיד אחרי מתח יוצא חלש, 49 8X1 , 43 8X2
סקוואט 62 7X3
כפיפת ברך 50 10X3
יד קדמית בכיסא עם מוט W 25 12/6
פטישים בשיפוע 10 7X2
תאומים בלג פרס 100 20/15/15

אימון לא משהו לא הרגשתי טוב, לא אכלתי לפני

- - - עידכון הודעה - - -

ריצה 20 דקות

• פותח/ת השרשור
A

בנץ 55 7/6/5
פרפר 70 10/10/9
לחיצת כתפיים 15 10/7/6
הרחקה לצדדים 8X2
מקבילים 16/9/8
פשיטה 30 8X2

מישהו עיצבן אותי והרס את כל האימון בן אלף

• פותח/ת השרשור
המנוי בוטל.
היה טוב וטוב שהיה,
שבוע לגיוס

תודה לכל העוקבים/מגיבים. עשיתי את ההכירות שראשונה שלי עם התחום, הלך לי לא רע יחסית לתרגילים שעשיתי.

להתראות 🤩

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית