הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יהומיבין או קלן?

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
בן 18
מטרה: חיטוב
אחוז שומן: 16~
אני כבר 3 חודשים בחיטוב עוד מעט ואני רוצה להעלות הילוך, מה כדאי?
עד עכשיו ירדתי 7 קילו בערך
משקל: 68.5
גובה: 1.73

• פותח/ת השרשור
אני מנסה אבל משהו לא הולך טוב...
התפריט והאימונים טובים אבל זה נראה כאילו משהו תקוע..

• פותח/ת השרשור
לא כל כך ניסחתי את השאלה טוב, מצטער
אני יודע שיהומיבין זה לאחוז שומן נמוך יותר..
התכוונתי האם יש צורך לצרוך עכשיו קלן והאם הוא יהיה אפקטיבי? ולאחר מכן באחוז שומן נמוך יותר להשתמש ביהומיבין?

לא כל כך ניסחתי את השאלה טוב, מצטער
אני יודע שיהומיבין זה לאחוז שומן נמוך יותר..
התכוונתי האם יש צורך לצרוך עכשיו קלן והאם הוא יהיה אפקטיבי? ולאחר מכן באחוז שומן נמוך יותר להשתמש ביהומיבין?

ברור שקלן הוא אפקטיבי, אבל הוא חייב לבוא בנוסף לשיטות עבודה נכונות כדי לקבל ממנו את מירב האפקט.
אתה יכול לתסף בקלן, אבל שוב, תדאג ליישר את הדיאטה ותוכנית האימונים שלך או שאתה עלול להתאכזב גם ממנו.

• פותח/ת השרשור
מה הולך טוב עם קלן?
האימונים הם FBW, האירובי הוא כרגע 6 פעמים בשבוע (בדרך כלל 3 אבל אני בפציעה אז זה בא על חשבון המשקולות)
מבחינת תזונה: 2000 קלוריות בערך, 180 גרם פחמימה, 180 גרם חלבון, 60 גרם שומן
השאלה האם קלן באמת יהיה אפקטיבי למצב שלי? אם אתם רוצים אני יכול לצרף גם תמונה שתראו מה המצב..

מה הולך טוב עם קלן?
האימונים הם FBW, האירובי הוא כרגע 6 פעמים בשבוע (בדרך כלל 3 אבל אני בפציעה אז זה בא על חשבון המשקולות)
מבחינת תזונה: 2000 קלוריות בערך, 180 גרם פחמימה, 180 גרם חלבון, 60 גרם שומן
השאלה האם קלן באמת יהיה אפקטיבי למצב שלי? אם אתם רוצים אני יכול לצרף גם תמונה שתראו מה המצב..

קפאין?
באחוז שומן כמו 15-16 זה יעיל ביותר.

• פותח/ת השרשור
לוקח קפאין 30-40 דקות לפני אימון לפעמים 2 טבליות ולפעמים אחת (הטבליות הן 200 מ"ג של PROLAB)
אם אני אצרוך קלן, מה המינון שאני צריך לקחת? (מעולם לא השתמשתי)
קראתי בפורטל והבנתי שלוקחים שבועיים ואז שבועיים הפסקה ושוב חוזרים על התהליך, השאלה מה המינון לקחת כל יום? והאם זה באמת יהיה אפקטיבי להורדה באחוזי שומן

ברור שקלן הוא אפקטיבי, אבל הוא חייב לבוא בנוסף לשיטות עבודה נכונות כדי לקבל ממנו את מירב האפקט.
אתה יכול לתסף בקלן, אבל שוב, תדאג ליישר את הדיאטה ותוכנית האימונים שלך או שאתה עלול להתאכזב גם ממנו.

אביעד איך אתה אומר שנכון באמת לעבוד עם הקלן?

לוקח קפאין 30-40 דקות לפני אימון לפעמים 2 טבליות ולפעמים אחת (הטבליות הן 200 מ"ג של PROLAB)
אם אני אצרוך קלן, מה המינון שאני צריך לקחת? (מעולם לא השתמשתי)
קראתי בפורטל והבנתי שלוקחים שבועיים ואז שבועיים הפסקה ושוב חוזרים על התהליך, השאלה מה המינון לקחת כל יום? והאם זה באמת יהיה אפקטיבי להורדה באחוזי שומן

פירמידה של 4 ימים ראשונים כדור 1
4 ימים אחרי 2 כדור
6 ימים אחרונים 3 כדור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית