עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פלוס קלורי של 500 זה גדול מדי? :stop:עלייה של כחצי ק"ג בשבוע 👉👌למאסה כן בעיקרון הוא בסדר
למרות שנראה לי שהפלוס הקלורי קצת גדול ובמידה ואתה לא עושה אימוני כוח לא רואה למה זה רלוונטי
הBMR הוא 1950, תפריט 2350+נשנושים של סלטים (מטבוחה וכאלה..) עם הארוחה וירקות מלא מלא = מאזן חיובי של 500. למה אמרת הפלוס הקלורי גדול מדי? כמה קלוריות צרךי להיות?אתה שוקל 60 קילו אין סיכוי שהBMR שלך הוא 1850
אין לי שמץ. בכל מקרה עם התפריט הזה אני עליתי בשבועיים 1.1 ק"ג, אז אני אמשיך עם המאזן הזה , 2-2.5 ק"ג בחודש זו עלייה טובה לא?מה א.ש שלך?
החישוב של הBMR בלי האש, רק לפי גובה, גיל ומשקל. למה מה הBMR שלי אמור להיות? נמוך מ-1950 או גבוה מזה?איך בנית תפריט בלי לדעת מה א.ש שלך?
החישוב של הBMR בלי האש, רק לפי גובה, גיל ומשקל. למה מה הBMR שלי אמור להיות? נמוך מ-1950 או גבוה מזה?
1.75, 14, 60. כמה אתה ממליץ לאכול? ואני עושה FBW מהפורטל. אל תשכחו שאני שורף גם קלוריות באימון (~100) + חימום על הליכון בהתחלה (~40) אז 3 ימים בשבוע זה מאזן חיובי פחות..נמוך מזה. מה הפרטים המלאים שלך? גובה גיל ומשקל