הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דוח מהירות

vitali02

משתמש קבוע
1,188
21
נק' מוניטין:
861
1,188
21
היום נסעתי בכביש של 60 הכביש היה ריק לא הייתה אפיולו מכונית אחת..
נסעתי מעל המהירות המותרת נגיד ב20 קמש וראיתי שוטר ואת המכונית מרחוק...
עברתי אותם ולא עצרו אותי לא כלום..
יכול להיות שאני יקבל קנס על זה? בדואר או משהו?

מה זה אומר?

ניידת שאוכפת מהירות צריכה לעצור אותך פיסית, להראות לך את המהירות שבה נסעת לפי אחד ממכשירי המדידה (אקדח לייזר, דבורה, וכו') ולתת לך את הדו"ח ביד.
אי לכך, מהניידת אין לך מה לדאוג. אם במקרה הייתה מצלמת מהירות נייחת בדרך שבה נסעת, זה סרט אחר...😃

• פותח/ת השרשור
ניידת שאוכפת מהירות צריכה לעצור אותך פיסית, להראות לך את המהירות שבה נסעת לפי אחד ממכשירי המדידה (אקדח לייזר, דבורה, וכו') ולתת לך את הדו"ח ביד.
אי לכך, מהניידת אין לך מה לדאוג. אם במקרה הייתה מצלמת מהירות נייחת בדרך שבה נסעת, זה סרט אחר...😃
קראתי באינטרנט שלשוטרים יש גם מצלמות . לא?

אין להם מצלמות כי הם פאקינג בני אדם, יש להם עיניים והם יכולים לרשום את המס' רכב שלו בעצמם.

תתחיל להשתמש בWaze, יש שם התראות מפני מניייאק.

קראתי באינטרנט שלשוטרים יש גם מצלמות . לא?

בשביל שדו"ח יחזיק מים בבית משפט זה חייב להיות באחד מאמצעי האכיפה המקובלים - דבורה/אקדח לייזר/מצלמת מהירות (בעבר היו ניידות עם מצלמות מהירות, היום למיטב ידיעתי כבר אין). אם סתם עברה על פניך ניידת מקרית, אין לך מה לדאוג.

בשביל שדו"ח יחזיק מים בבית משפט זה חייב להיות באחד מאמצעי האכיפה המקובלים - דבורה/אקדח לייזר/מצלמת מהירות (בעבר היו ניידות עם מצלמות מהירות, היום למיטב ידיעתי כבר אין). אם סתם עברה על פניך ניידת מקרית, אין לך מה לדאוג.

קרה גם שלזרו על חבר שלי בכביש 2 על 160 בערך ולא עצרו אותנו ולא שלחו לו כלום.

קרה גם שלזרו על חבר שלי בכביש 2 על 160 בערך ולא עצרו אותנו ולא שלחו לו כלום.

לא יודע בדיוק מה הייתה הסיטואציה, אבל הם חייבים לעצור אותו פיסית ולהראות לו את המהירות כדי שהדו"ח יחזיק מעמד. אי אפשר לשלוח בדואר דו"ח מלייזר, רק ממצלמה נייחת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית