הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ל-קרנטין

• פותח/ת השרשור DarY
  • פורסם בתאריך

DarY

משתמש משקיע
3,705
2,496
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
16,104
3,705
2,496
הבנתי שהתוסף ל-קרנטין עוזר בחיטוב אם משלבים אותו עם קפאין.. רציתי לדעת איך זה עובד ואיך משתמשים?
באיזה שלב של החיטוב?

כמה מ"ג קרנטין צריך וכמה מ"ג קפאין צריך?

אני דוקא הבנתי ש L-CARNITINE זה סתם גימיק. הריכוזים שאתה מכניס לגוף כ"כ נמוכים שאין לזה שום תועלת (אם אתה אוכל בצורה מבוקרת\ לא צמחוני).

היו או ישנם מוצרי לשריפת שומן שמשלבים את המרכיבים האלה, אני יודע שהיה איזה מחקר על עכברים שהביא לתוצאות.

אבל אני לא חושב שזה תקף לבני אדם. אשמח אם מישהו יתקן או יחדש.

היו או ישנם מוצרי לשריפת שומן שמשלבים את המרכיבים האלה, אני יודע שהיה איזה מחקר על עכברים שהביא לתוצאות.

אבל אני לא חושב שזה תקף לבני אדם. אשמח אם מישהו יתקן או יחדש.

דוקא יצא לי לקרוא מספר מחקרים על הנושא, ואחד ספציפית עם שימוש בעכברים והתוצאות היו חד משמעיות, לא היו שום הבדל בין שתי הקבוצות. אולי יש אחד אחר שאומר את ההפך? קשה לי להאמין שזה עובד בכל מקרה.

דוקא יצא לי לקרוא מספר מחקרים על הנושא, ואחד ספציפית עם שימוש בעכברים והתוצאות היו חד משמעיות, לא היו שום הבדל בין שתי הקבוצות. אולי יש אחד אחר שאומר את ההפך? קשה לי להאמין שזה עובד בכל מקרה.

יש לך קישור לאחד מהן שמשלב ביחד את שניהם. אני מדבר על המאמר המלא ?

זה לא המחקר (וגם לא המלא) המלא עם השילוב עם הקפאין ןחומרים נוספים. אבל זה כבר לא כזה חשוב, תודה.

ממה שזכור לי ל-קרנטין לא יעיל. אחת הסיבות ממה שזכור לי היא שהוא יכול להיות אולי יעיל רק במצב של חוסר אבל רוב האנשים מקבלים ל-קרנטין מהמזון בכל מקרה.

להזיק כנראה זה לא יזיק אם יש אז תיקח.

• פותח/ת השרשור
1. יכול לשפר רגישות לאינסולין אצל חולי סכרת:
http://www.jacn.org/content/18/1/77.full

2. יכול לעזור לאנשים עם בעיות זרע:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12568837

כל השאר? לא ממש.
האמת שקיבלתי את זה מתנה מהתחרות...יש בזה לקרנטין , קפאין ועוד קצת שטויות הבנתי שזה עושה פעולה כמו של קפאין רק ליותר זמן ויותר מורגש

השאלה אם בכלל שווה לנסות לקחת

יש לך קישור לאחד מהן שמשלב ביחד את שניהם. אני מדבר על המאמר המלא ?

אם אני לא טועה המאמר היה רק על שימוש בקרניטין. השגתי אליו גישה דרך הסיפריה באוניברסיטה, אם אתה רוצה אני יכול לנסות למצוא אותו שוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית