עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Extreme gainer
או
Hard Mass Gainer
או
Perfect 3000
הייעוד כמובן זה לעלות במסת שריר כמה שיותר מהר.אני לא מתכוון להשתמש בזה כתחליף לארוחות,אלא בנוסף.
מתאמן חצי שנה
1.75
68 ק"ג.
ייש לכם גיינר אחר שאתם ממליצים עליו?
עד 500 שקל.
מסכיםהמלצה שלי, לא לקנות גיינר פשוט בזבוז כסף איום, לא צריך גיינר בשביל להעלות מסת שריר
אם יש לך כסף לזרוק על זה אז מנסיון אישי אחרי שניסיתי הארד מאס ואקסטרים- לך על ההארד מאס בעיניים עצומות!
קרם עוגיות טעים בטירוף, ולהבדיל מהאקסטרים אין חתיכות עוגיות בפנים שזה מאוד מעצבן בשלוק או שניים האחרונים.
אוקיי אחרי כמה המלצות גם מחיפוש באינטרנט הלכתי על ה hard mass.בתור אחד שכבר השתמש בגיינר הזה, כמה סקופים זה מנת הגשה?לכמה זמן הגיינר הספיק לך?ומתי מומלץ להשתמש בו במשך היום?(חוץ מאחרי אימון שזה מובן מאליו..)
ולגבי האנשים שאומרים שגיינר זה מיותר,יש בזה משהו, אבל הסיבה היחידה שאני קונה אותו זה בגלל שהסדר יום שלי מאוד לחוץ ואין לי זמן ל5 ארוחות ביום שיעשו אותי מאושר,הגיינר פה למטרת השלמת החסר ולא כתחליף.
יש אנשים שגיינר באמת זה הפתרון היחידאוקיי אחרי כמה המלצות גם מחיפוש באינטרנט הלכתי על ה hard mass.בתור אחד שכבר השתמש בגיינר הזה, כמה סקופים זה מנת הגשה?לכמה זמן הגיינר הספיק לך?ומתי מומלץ להשתמש בו במשך היום?(חוץ מאחרי אימון שזה מובן מאליו..)
ולגבי האנשים שאומרים שגיינר זה מיותר,יש בזה משהו, אבל הסיבה היחידה שאני קונה אותו זה בגלל שהסדר יום שלי מאוד לחוץ ואין לי זמן ל5 ארוחות ביום שיעשו אותי מאושר,הגיינר פה למטרת השלמת החסר ולא כתחליף.
אני הייתי אוכל די והותר ולא מצליח להגיע לערכיםשלי..הגיינר הוא הדבר שהכי עזר לי מהסיבה הפשוטה,נוחות!אתה לא רעב אתה שותה,אתה עובד/צבא/חוסר זמן שותה!
אתה מגיע הביתה מאוחר אין כח להכין אוכל/לא רוצה להעיר את ההורים שותה!אני הייתי מביא את האקסטרים גיינר במחירים ממש טובים אז זה יצא לי זול יותרמאוכל..
בכללי גיינר זה אותו עיקרון של אבקת חלבון,אם אתה מגיעלערכים שלך אין טעם אם לא אז לבריאות.
וחברה לקחת סקופ חלבון עם ש''ש בננות אגוזים חלב ולטחון אוות(למי בכלל יש מיקסר ידי)וכו'..זה לא נוחות,אם כל הכבוד.
אוקיי אחרי כמה המלצות גם מחיפוש באינטרנט הלכתי על ה hard mass.בתור אחד שכבר השתמש בגיינר הזה, כמה סקופים זה מנת הגשה?לכמה זמן הגיינר הספיק לך?ומתי מומלץ להשתמש בו במשך היום?(חוץ מאחרי אימון שזה מובן מאליו..)
למה דווקה הגיינרים האלה ולא לקנות חברה יותר איכותית
כמו דימטיז או אופטימום?
400:30=13.33 שקללא חבל על הכסף? זה מחזיק גג לחודש, כל חודש לשלם 400 שקל זה טחינה לדעתי..
חח מה זה קשור אתה מעדיף לשתות אבקה על לאכול איזה בשר טוב עם נודלס?400:30=13.33 שקל
תמצא לי ארוחה שעולה 13.33 שקל עם ערכים כאלו שהקלוריות באות מפחמימות ולא משומן
יש אנשים שכן ויש אנשים שלאחח מה זה קשור אתה מעדיף לשתות אבקה על לאכול איזה בשר טוב עם נודלס?
מה הבעיה שקלוריה תבוא משומן400:30=13.33 שקל
תמצא לי ארוחה שעולה 13.33 שקל עם ערכים כאלו שהקלוריות באות מפחמימות ולא משומן
חח מה זה קשור אתה מעדיף לשתות אבקה על לאכול איזה בשר טוב עם נודלס?
מה הבעיה שקלוריה תבוא משומן
ומצאתי
קח אורז קילו ב10 שקל-תבשל אותו ותרוויח 3300 קל'