הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מתלבט בין שלושה גיינרים. צריך חוות דעת שלכם עליהם

• פותח/ת השרשור yakirZ
  • פורסם בתאריך

yakirZ

משתמש מתחיל
38
0
נק' מוניטין:
0
38
0
Extreme gainer
או
Hard Mass Gainer
או
Perfect 3000

הייעוד כמובן זה לעלות במסת שריר כמה שיותר מהר.אני לא מתכוון להשתמש בזה כתחליף לארוחות,אלא בנוסף.
מתאמן חצי שנה
1.75
68 ק"ג.

ייש לכם גיינר אחר שאתם ממליצים עליו?

עד 500 שקל.

Extreme gainer
או
Hard Mass Gainer
או
Perfect 3000

הייעוד כמובן זה לעלות במסת שריר כמה שיותר מהר.אני לא מתכוון להשתמש בזה כתחליף לארוחות,אלא בנוסף.
מתאמן חצי שנה
1.75
68 ק"ג.

ייש לכם גיינר אחר שאתם ממליצים עליו?

עד 500 שקל.

אם יש לך כסף לזרוק על זה אז מנסיון אישי אחרי שניסיתי הארד מאס ואקסטרים- לך על ההארד מאס בעיניים עצומות!
קרם עוגיות טעים בטירוף, ולהבדיל מהאקסטרים אין חתיכות עוגיות בפנים שזה מאוד מעצבן בשלוק או שניים האחרונים.

המלצה שלי, לא לקנות גיינר פשוט בזבוז כסף איום, לא צריך גיינר בשביל להעלות מסת שריר

• פותח/ת השרשור
אם יש לך כסף לזרוק על זה אז מנסיון אישי אחרי שניסיתי הארד מאס ואקסטרים- לך על ההארד מאס בעיניים עצומות!
קרם עוגיות טעים בטירוף, ולהבדיל מהאקסטרים אין חתיכות עוגיות בפנים שזה מאוד מעצבן בשלוק או שניים האחרונים.

אוקיי אחרי כמה המלצות גם מחיפוש באינטרנט הלכתי על ה hard mass.בתור אחד שכבר השתמש בגיינר הזה, כמה סקופים זה מנת הגשה?לכמה זמן הגיינר הספיק לך?ומתי מומלץ להשתמש בו במשך היום?(חוץ מאחרי אימון שזה מובן מאליו..)

ולגבי האנשים שאומרים שגיינר זה מיותר,יש בזה משהו, אבל הסיבה היחידה שאני קונה אותו זה בגלל שהסדר יום שלי מאוד לחוץ ואין לי זמן ל5 ארוחות ביום שיעשו אותי מאושר,הגיינר פה למטרת השלמת החסר ולא כתחליף.

אוקיי אחרי כמה המלצות גם מחיפוש באינטרנט הלכתי על ה hard mass.בתור אחד שכבר השתמש בגיינר הזה, כמה סקופים זה מנת הגשה?לכמה זמן הגיינר הספיק לך?ומתי מומלץ להשתמש בו במשך היום?(חוץ מאחרי אימון שזה מובן מאליו..)

ולגבי האנשים שאומרים שגיינר זה מיותר,יש בזה משהו, אבל הסיבה היחידה שאני קונה אותו זה בגלל שהסדר יום שלי מאוד לחוץ ואין לי זמן ל5 ארוחות ביום שיעשו אותי מאושר,הגיינר פה למטרת השלמת החסר ולא כתחליף.

קנה אבקת חלבון
תוסיף להם פחמימות

יש אנשים שגיינר באמת זה הפתרון היחיד
אבל האם אתה חושב שאתה המצב? או שפשוט נעים לך להשלים אם זה כדי לקנות בלב שלם?

אני הייתי אוכל די והותר ולא מצליח להגיע לערכיםשלי..הגיינר הוא הדבר שהכי עזר לי מהסיבה הפשוטה,נוחות!אתה לא רעב אתה שותה,אתה עובד/צבא/חוסר זמן שותה!
אתה מגיע הביתה מאוחר אין כח להכין אוכל/לא רוצה להעיר את ההורים שותה!אני הייתי מביא את האקסטרים גיינר במחירים ממש טובים אז זה יצא לי זול יותרמאוכל..
בכללי גיינר זה אותו עיקרון של אבקת חלבון,אם אתה מגיעלערכים שלך אין טעם אם לא אז לבריאות.
וחברה לקחת סקופ חלבון עם ש''ש בננות אגוזים חלב ולטחון אוות(למי בכלל יש מיקסר ידי)וכו'..זה לא נוחות,אם כל הכבוד.

אני הייתי אוכל די והותר ולא מצליח להגיע לערכיםשלי..הגיינר הוא הדבר שהכי עזר לי מהסיבה הפשוטה,נוחות!אתה לא רעב אתה שותה,אתה עובד/צבא/חוסר זמן שותה!
אתה מגיע הביתה מאוחר אין כח להכין אוכל/לא רוצה להעיר את ההורים שותה!אני הייתי מביא את האקסטרים גיינר במחירים ממש טובים אז זה יצא לי זול יותרמאוכל..
בכללי גיינר זה אותו עיקרון של אבקת חלבון,אם אתה מגיעלערכים שלך אין טעם אם לא אז לבריאות.
וחברה לקחת סקופ חלבון עם ש''ש בננות אגוזים חלב ולטחון אוות(למי בכלל יש מיקסר ידי)וכו'..זה לא נוחות,אם כל הכבוד.

צודק!
אני לא בנאדם עצלן ולפעמים אני מכין מאכלים שדורשים המון הכנה במהלך היום כדי להגיע לערכים וגם להנות מהאוכל.
אבל לא פעם ולא פעמיים קניתי גיינר גם בגלל המחיר שקיבלתי, גם בגלל שזה טעים לי בטירוף, וגם קיבלתי 800-1200 קלוריות בכיף.

נערך לאחרונה:

אני באופן אישי לקחתי אותו מתי שבא לי וזו ההמלצה שלי גם אלייך.
ואל תתסף אותו לפי מנות הגשה.
אם אתה מצליח לאכול וחסרות לך 400-500 קלוריות, סקופ אחד יעשה את העבודה ולא 3 לפי המלצת היצרן.
ולגבי השאלה לכמה זמן הוא מספיק-תלוי בשימוש.
יש שם 23 מנות הגשה אם אני לא טועה שזה 69 סקופים של מאה גרם.

נערך לאחרונה:
נגעת בנק' נכונה,אני גם הייתי סופר קלוריות והייתי משלים לפי החסר,היו ימים שהייתי לוקח 6 מנות,והיום ימים שלא הייתי נוגע בכלל.הנוחות פשוט שווה את זה לדעתי..

לא חבל על הכסף? זה מחזיק גג לחודש, כל חודש לשלם 400 שקל זה טחינה לדעתי..

400:30=13.33 שקל
תמצא לי ארוחה שעולה 13.33 שקל עם ערכים כאלו שהקלוריות באות מפחמימות ולא משומן
מה הבעיה שקלוריה תבוא משומן
ומצאתי
קח אורז קילו ב10 שקל-תבשל אותו ותרוויח 3300 קל'

מה הבעיה שקלוריה תבוא משומן
ומצאתי
קח אורז קילו ב10 שקל-תבשל אותו ותרוויח 3300 קל'

יש עוד פתרונות גם
2.5 ליטר חלב זה 12.5 שקל זה 1700 קלוריות וזה יורד כמו מים (ליטר חלב לוקח לשתות 5 דקות לא יותר)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית