עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה בדיוק מה שמאור כתב לי בקבוצה, אז אני אצטט:סה"כ נראה לא רע, אבל כמו שהערתי לך גם בתחרות, אתה תולש את המוט, כאילו מנסה להרים אותו עם הבייספ. כמו שציינת, המוט לא תמיד קרוב אליך, וכתוצאה מנח הגו נראה דומה לקלאסי.
זה בדיוק מה שמאור כתב לי בקבוצה, אז אני אצטט:
הקטע שזה נראה ככה בגלל שאני מנתק את המוט "בבום" אז זה די נותן את האפקט שאני מושך עם הידיים, אבל אני כן לוחץ עם הרגליים את הריצפה. דדליפט של 150 קילו רק עם ידיים נשמע לי קצת לא ריאלי. השאלה כמה זה קריטי, זה אני לא יודע
למה אתה מתכוון כשאתה אומר "לנעול מרפקים"? הכוונה שלך שאני אמור להשתמש בידיים רק בתור "המנוף"..? בדדליפט הקלאסי שלי לפני הפציעה הייתי מושך בסדר:לא אמרתי שהדדליפט באמת עולה בזכות הבייספ, זה ברור שאתה משתמש גם ברגליים. אמרתי שאתה "כאילו" מנסה להרים אותו עם הבייספ. אם אתה לא רוצה להיכנס לסטטיסטיקה של קרועי הבייספ, תפסיק עם זה. תנעל את המרפקים בסטאפ ורק אז תתחיל למשוך. (המרפקים לא חייבים להיות נעולים 100% בדדליפט, יש איזשהו slack קטן ברוב המקרים, כמו זה שיש פשוט כשאתה עומד עם ידיים רפויות לצדדים, אבל בגלל שסיגלת הרגל גרוע - כדי לשבור אותו, אני ממליץ לך לנעול את המרפקים).
הולמס פלייס קריון?
איך אני שונא את הפלטות של המכון הזה
כן.. הייתי שם בגלל שהגלי גיל סגור
אתה בגלי גיל בד"כ?
בקיץ אני נרשם לשם לחודש-חודשיים בגלל הבריכה 👏
חזק מאוד! מה עם הפציעה באמת?
תנסה מסאג' אחר 😛כמו קוץ בתחת (תרתי משמע) לא רוצה לעבור.. עכשיו אדטו המליץ לי על כמה תוספים (חומצת שומן, ויטמין B וסלדרין) למרות שהדלקת היא עצבית, זה אמור לעזור.. על הדרך אני ינסה לעשות מסאג' עם הכדור ונראה לאן נגיע