הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ C 4 ובטא אלנין

Rotemkz5

משתמש מתחיל
282
1
נק' מוניטין:
-5
282
1
מישהו יכול להסביר לי איך להשתמש בתוסף c4
כרגע אני לוקח קראטין העמסה
ואני בתקפות מסה
אז. איך להשתמש בc4 כמה ומתי
ועל הדרך לגבי הבטא אלנין כצה ואיך תודה לכולם

א. קריאטין - 5 גרם ביום. בעיקרון לא ממש משנה מתי. אני ממליץ לאחר אימון. ביום ללא אימון - כשעה אחרי איזושהי ארוחה שמכילה פחמימות.
ב. C4 - סקופ 1 עד 2 (תלוי בהרגשה שלך בצריכה קודמת מהמוצר), כ-30 דק'~ לפני האימון, על קיבה ריקה (=אם אכלת ארוחה גדולה כשעתיים-שלוש לפני, זה מספיק טוב).
ג. בטא אלנין - מחקרים מראים שכדאי לצרוך בין 3.2-6.4 גרם ביום. אני ממליץ לצרוך במשך 3 שבועות ראשונים כ-6 גרם בויום. כדאי לחלק את הצריכה ל-2-4 מנות, כדי להתגבר על תחושת הנימול (עיקצוצים) שהבטא אלנין גורם. מהשבוע הרביעי והלאה אפשר לרדת לכמות של 4 גרם ליום. בימים בהם אתה לוקח את ה-C4, קח בחשבון שצריך להתשב בכמות בטא אלנין שיש בו ולהוריד את הכמות הזו מהצריכה היומית. כאי לקחת את הבטא אלנין עם פחמימות בעלות GI גבוה/כשעה לאחר ארוחה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
א. קריאטין - 5 גרם ביום. בעיקרון לא ממש משנה מתי. אני ממליץ לאחר אימון. ביום ללא אימון - כשעה אחרי איזושהי ארוחה שמכילה פחמימות.
ב. C4 - סקופ 1 עד 2 (תלוי בהרגשה שלך בצריכה קודמת מהמוצר), כ-30 דק'~ לפני האימון, על קיבה ריקה (=אם אכלת ארוחה גדולה כשעתיים-שלוש לפני, זה מספיק טוב).
ג. בטא אלנין - מחקרים מראים שכדאי לצרוך בין 3.2-6.4 גרם ביום. אני ממליץ לצרוך במשך 3 שבועות ראשונים כ-6 גרם בויום. כדאי לחלק את הצריכה ל-2-4 מנות, כדי להתגבר על תחושת הנימול (עיקצוצים) שהבטא אלנין גורם. מהשבוע הרביעי והלאה אפשר לרדת לכמות של 4 גרם ליום. בימים בהם אתה לוקח את ה-C4, קח בחשבון שצריך להתשב בכמות בטא אלנין שיש בו ולהוריד את הכמות הזו מהצריכה היומית. כאי לקחת את הבטא אלנין עם פחמימות בעלות GI גבוה/כשעה לאחר ארוחה

תודה..
עכשיו שמע לגבי הc4 אני לוקח סקופ 1 לפני אימון לא מרגיש משו מיוחד..
ולגבי הבטא אלנינין יש לי בסקופ 1.6 בטא אלנין אז כמה לקחת שני סקופים ביום? פלוס הc4 ועוד משהו אחרון אני לך מרגיש עיקצוצים כמו שכולם אומרים

איפה המליצו על 6.4? בחיים לא שמעתי...

תודה..
עכשיו שמע לגבי הc4 אני לוקח סקופ 1 לפני אימון לא מרגיש משו מיוחד..
ולגבי הבטא אלנינין יש לי בסקופ 1.6 בטא אלנין אז כמה לקחת שני סקופים ביום? פלוס הc4 ועוד משהו אחרון אני לך מרגיש עיקצוצים כמו שכולם אומרים
עניין מוצרי ה-PRE WORKOUT למיניהם (C4, JACK3D, CRAZE וכד') מאוד אינדיוידואלים. משתמשים שונים מגיבים בצורה שונה. בעיקרון, הדבר הבסיסי שאני יכול לשאול לגבייך בעניין הממריצים הללו, הוא זה:
1. האם לפני שהתחלת לקחת C4 היית צורך קפאין (לא משנה איך - תה, קפה, נס קפה, כדורים וכד') באופן קבוע? אם כן - כמה?
2. כמה זמן אתה לוקח את ה-C4?
3. האם אתה מקפיד לשתות הרבה, בעיקר בזמן שסביב נטילת ה-C4?
4. האם לקחת את ה-C4 על קיבה מלאה?
5. האם שילבת עוד תוספים/ממריצים למיניהם ביחד עם ה-C4?

• פותח/ת השרשור
עניין מוצרי ה-PRE WORKOUT למיניהם (C4, JACK3D, CRAZE וכד') מאוד אינדיוידואלים. משתמשים שונים מגיבים בצורה שונה. בעיקרון, הדבר הבסיסי שאני יכול לשאול לגבייך בעניין הממריצים הללו, הוא זה:
1. האם לפני שהתחלת לקחת C4 היית צורך קפאין (לא משנה איך - תה, קפה, נס קפה, כדורים וכד') באופן קבוע? אם כן - כמה?
2. כמה זמן אתה לוקח את ה-C4?
3. האם אתה מקפיד לשתות הרבה, בעיקר בזמן שסביב נטילת ה-C4?
4. האם לקחת את ה-C4 על קיבה מלאה?
5. האם שילבת עוד תוספים/ממריצים למיניהם ביחד עם ה-C4?
1 כן קפה אחד לפני אימון פלוס כדור קפאין
2 לוקח את הc4 בערך שבוע
3 אני שותה המון
4 אני אוכל חטיף אנרגיה כרבע שעה לפני הc4 אני חייב אץ החטיף הזה..
ואני משלב על זה עוד רבע סקופ של בטא אלנינין מתוך ה4 פעמים ביום שאני לוקח

• פותח/ת השרשור
1 כן קפה אחד לפני אימון פלוס כדור קפאין
2 לוקח את הc4 בערך שבוע
3 אני שותה המון
4 אני אוכל חטיף אנרגיה כרבע שעה לפני הc4 אני חייב אץ החטיף הזה..
ואני משלב על זה עוד רבע סקופ של בטא אלנינין מתוך ה4 פעמים ביום שאני לוקח
אה ועוד אולי 2-3 כוסות תה ביום

אה ועוד אולי 2-3 כוסות תה ביום
אל תצרוך מוצרים המכילים קפאין (ובכללם קפה, תה ואפילו שוקולד). יכול מאוד להיות שהגוף שלך כבר הסתגל להשפעת הקפאין, ולכן ה-C4 לא משפיע ממש.
קח שבועיים ניסיון. אם לא עזר - תפסיק עם ה-C4 לעוד שבועיים ואז תחזור אליו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית