הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ יוהימבין

• פותח/ת השרשור ADAMG
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

ADAMG

משתמש פעיל
770
3
נק' מוניטין:
1,672
770
3
שלום, מאיפה אני יכול להזמין יוהימבין HCL?
אל תסיקו שלא חיפשתי, חיפשתי אך לא מצאתי שום דבר בארץ. תודה

נערך לאחרונה:
יש אחד כזה.

ושוב אסור לדבר על הזמנות מחול.

• פותח/ת השרשור
יש אחד כזה.

ושוב אסור לדבר על הזמנות מחול.

אוקיי, יש לי כמה שאלות לגבי יהומבין וזה ממש יעזור לי אם תענו.

1)בגלל חוק שמירת האינסולין, אפשרי לדוגמה שאני ילך לישון ב12, יקום ב3 יקח יהומבין ויתעורר ב7 ויאכל?
2)עד כמה זה קריטי לבצע אינטרוולים ואירובי בהשפעת יהומבין, אפשרי שאני יקח את היהומבין באמצע הלילה ויעשה אירובי בצוהריים נגיד?
3)האם אני עדיין יכול לצרוך אלכוהול ועוד כל מיני דברים, כמובן שלא בהשפעת היהומבין.
4)עד כמה זה קריטי להיות בצום 8 שעות? אם אני לא יאכל 3 שעות לפני, ו3 אחרי, יהיה הבדל קריטי?.
5)כמה זמן ממולץ לקחת את יהומבין?

שוב, אני מרכז את השאלות שלא מצאתי להן תשובות אחרי חיפוש של שעות באינטרנט, אני נעזר בכם כי אני ממש לא רוצה לעשות שטויות עם זה.

1. כן עבור ימים ללא פרוטוקולים.

2. זה בעיקר הקטע לבצע בהשפעה החומר עם הקפאין והטירוזין.

3. אלכוהול גבר גרוע ביותר בדל פחמימה, סוג של אסון. בכל מקרה אם אתה צורך אז בהעמסה.

4. אני מניח שלא יותר מדי - אבל זו השאיפה.

5. לפי המאמר של משה, לא מומלץ לעבור שמוש את 3 - 4 חודשים. (אפילו פחות לדעתי) אולי בעיקר בזמן הפרוטוקולים.
http://www.kilogram.co.il/140/יוהימביןyohimbine-מהו/

• פותח/ת השרשור
1. כן עבור ימים ללא פרוטוקולים.

2. זה בעיקר הקטע לבצע בהשפעה החומר עם הקפאין והטירוזין.

3. אלכוהול גבר גרוע ביותר בדל פחמימה, סוג של אסון. בכל מקרה אם אתה צורך אז בהעמסה.

4. אני מניח שלא יותר מדי - אבל זו השאיפה.

5. לפי המאמר של משה, לא מומלץ לעבור שמוש את 3 - 4 חודשים. (אפילו פחות לדעתי) אולי בעיקר בזמן הפרוטוקולים.
http://www.kilogram.co.il/140/%D7%99%D7%95%D7%94%D7%99%D7%9E%D7%91%D7%99%D7%9Fyohimbine-%D7%9E%D7%94%D7%95/

תודה רבה אחי עזרת לי מאוד.
וסתם עוד שאלה מניסיון אישי, היהומבין נתן לך בוסט רציני בחיטוב? אתה מרגיש שבגללו ירדת נגיד X אחוזי שומן? או שההשפעה שלו בכלל לא רצינית.

לא רצינית כמו שנוטים יותר מדי לחשוב, אבל הדיאטה שלי בהפסקה בגלל פציעה ואני עדיין בניטראליי. אני בקטנה חוזר לחיטוב ופרוטוקולים.

• פותח/ת השרשור
היהומבין הגיע אלי היום ויש לי כמה שאלות אחרונות לפני שימוש.

האם בזמן הצום אני יכול לקחת סקופ אבקת חלבון? או שזה משפיע על רמת האינסולין?

האם בזמן הצום אני יכול לאכול מסטיקים וטיקטקים? אני יודע שזה נשמע מפגר אבל אני צריך לדעת.

אפשרי לצום 6 שעות במקום 8?

3 פעמים בשבוע אירובי בהשפעת יהומבין וב4 הימים האחרים יהומבין בלי אירובי זה סידור מתאים?

אם תענו זה ממש יעזור אני חייב תשובות בהקדם.

נערך לאחרונה:
היהומבין הגיע אלי היום ויש לי כמה שאלות אחרונות לפני שימוש.

האם בזמן הצום אני יכול לקחת סקופ אבקת חלבון? או שזה משפיע על רמת האינסולין?
לפחות 50 אחוז מהחלבון מתפרק לגלוקוז שמעלה את רמת האינסולין- לא לקחת
האם בזמן הצום אני יכול לאכול מסטיקים וטיקטקים? אני יודע שזה נשמע מפגר אבל אני צריך לדעת.
שאלה שקשה לענות עליה , ידוע שאפילו עליה קטנטנה של אינסולין משתקת לחלוטין את השפעת היהומבין . האם מסטיק/טיקטק ישתק? קשה לדעת אני הייתי נמנע למרות הקושי.
אפשרי לצום 6 שעות במקום 8?
שוב כמו כאן ההמלצה היא ל-8 שעות (4 שעות אחרי ארוחה +4 שעות אחרי לקיחה) אי אפשר להיות קטנוני ואין תשובה חד משמעית.
3 פעמים בשבוע אירובי בהשפעת יהומבין וב4 הימים האחרים יהומבין בלי אירובי זה סידור מתאים?
יהומבין לוקחים גם ביום ללא אינטרוולים/אירובי חוץ מיום העמסה.
אם תענו זה ממש יעזור אני חייב תשובות בהקדם.
באדום ^
בהצלחה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית