הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם זה אפשרי לעלות כוח ותוך כדי לעלות בחזרות בתרגילים כמו מתח ומקבילים?

aloniman

משתמש פעיל
889
18
נק' מוניטין:
94
889
18
זו התכנית שלי.
אני לא יכול להוסיף משקל במקבילים... (אין חגורה)
האם אני יכול כל הזמן להוסיף חזרות?
העניין של הסיבולת מאוד חשוב לי.
גם ליד הקדמית, במקום כפיפות אפשר לעשות מתח בנות?

אתה מתכון שאני יעשה הכל באימונים שונים?
לא יפגע לי בהתאוששות?

לא, נגיד משהו בסגנון של SS + מתח ומקבילים כשתרגילי עזר + כמה כפיפות פה ושם
זה יפגע בהתאוששות במנח של הכוח אבל עדיין תתחזק + תעלה סיבולת + ההיקף ידיים שלך קצת יגדל..

• פותח/ת השרשור
לא, נגיד משהו בסגנון של SS + מתח ומקבילים כשתרגילי עזר + כמה כפיפות פה ושם
זה יפגע בהתאוששות במנח של הכוח אבל עדיין תתחזק + תעלה סיבולת + ההיקף ידיים שלך קצת יגדל..

בלי תרגילים מוכרבים?
אין לי כוח להיכנס ללמה אני לא רוצה לעשות אותם..

בלי תרגילים מוכרבים?
אין לי כוח להיכנס ללמה אני לא רוצה לעשות אותם..
SS בלי תרגילים מורכבים?facepalm ברצינות?
תרגילים מורכבים חייבים להיות בכל תוכנית אם אתה רוצה תוצאות, בכל מקרה נראה לי שאתה רוצה יותר מדי דברים ואתה מתפזר אתה רוצה לעבוד על סיבולת ועל כוח וגם על כושר וגם איגרוף תאילנדי אני לא רואה איך אתה יכול להתאושש מכולם בייחד.

תרגילים מורכבים חייבים להיות בכל תוכנית אם אתה רוצה תוצאות, בכל מקרה נראה לי שאתה רוצה יותר מדי דברים ואתה מתפזר אתה רוצה לעבוד על סיבולת ועל כוח וגם על כושר וגם איגרוף תאילנדי אני לא רואה איך אתה יכול להתאושש מכולם בייחד.

זה מה שניסיתי להגיד
הוא רוצה לתת תקופה של חודשיים בחד"כ אז כבר עדיף
כוח בבסיס + סיבולת כעזר
ואז כשהוא יחזור לסיבולת / ישאר בכוח 😈 הוא יתקדם יותר מהר

• פותח/ת השרשור
ציינתי כבר שאני כרגע לא מתאמן באגרוף ואני בספק אם אני יחזור (תלוי בהרבה גורמים)..
בתכנית ב LBS אין מורכבים(פרסמתי אותה פה) ואני עושה אותה וגם SARDUST אמר שהיא תביא לי תוצאות...
סקוואט ודדליפט אין לי הרבה זמן ללמוד, מכוון שיש לי רק חודשיים (אני יודע שזה תירוץ, אבל אני מעדיף שלא לעשות אותם)
אינה כמה חשוב לי כל דבר:
כוח 3/10
היפרטרופיה 7/10
זה מה שאני רוצה להשיג בחדר כושר
העניין הוא שאני חייב כושר ממש טוב (כחלק מהרצון שלי להיות חייל ביחידה מובחרת וכחניך בפנימייה הצבאית לפיקוד) וכושר ממש טוב זה בעיקר סיבולת (ריצות ותרגילי משקל גוף).
אני שאלתי האם אפשר לעלות את כמות החזרות שלי ותוך כדי שהנפח יגדל.

• פותח/ת השרשור
זה מה שניסיתי להגיד
הוא רוצה לתת תקופה של חודשיים בחד"כ אז כבר עדיף
כוח בבסיס + סיבולת כעזר
ואז כשהוא יחזור לסיבולת / ישאר בכוח 😈 הוא יתקדם יותר מהר
חח מה יש לך מהבננה?
אני יודע שזה נשמע מוזר חח

ציינתי כבר שאני כרגע לא מתאמן באגרוף ואני בספק אם אני יחזור (תלוי בהרבה גורמים)..
בתכנית ב LBS אין מורכבים(פרסמתי אותה פה) ואני עושה אותה וגם SARDUST אמר שהיא תביא לי תוצאות...
סקוואט ודדליפט אין לי הרבה זמן ללמוד, מכוון שיש לי רק חודשיים (אני יודע שזה תירוץ, אבל אני מעדיף שלא לעשות אותם)
אינה כמה חשוב לי כל דבר:
כוח 3/10
היפרטרופיה 7/10
זה מה שאני רוצה להשיג בחדר כושר
העניין הוא שאני חייב כושר ממש טוב (כחלק מהרצון שלי להיות חייל ביחידה מובחרת וכחניך בפנימייה הצבאית לפיקוד) וכושר ממש טוב זה בעיקר סיבולת (ריצות ותרגילי משקל גוף).
אני שאלתי האם אפשר לעלות את כמות החזרות שלי ותוך כדי שהנפח יגדל.

בחודשיים האלה לדעתי תניח את הסיבולת בצד כי זה מה שאתה רוצה
גם ככה בהריאלי הם יבנו אותך מאפס + אתה כבר פריק סיבולת

סקוואט לא לוקח ללמוד הרבה זמן אל תיקח אותי כדוגמא אני פשוט אחד מכמה מקרים נדירים שפשוט לא קולט את זה
דדליפט לוקח בדיוק 2 שניות ללמוד פשוט להרים מהרצפה (יש עוד מלא דברים כמו העמידה, האחיזה, המרחק מהמוט, להחזיק גב תחתון)
אבל בתכל'ס זה כל כך פשוט.

הכל מקרה אם אתה עצלן לדוגמא אתה יכול לעשות בוקס סקוואט במקום לג פרס וסומו דדליפט במקום דדליפט ולבנות משהו בהתאם לדוגמא בוקס סקוואט מעמיס על הזוקפים והסומו דדליפט על ההאמסטרינג אבל זה כבר תכנון אימונים...

• פותח/ת השרשור
בחודשיים האלה לדעתי תניח את הסיבולת בצד כי זה מה שאתה רוצה
גם ככה בהריאלי הם יבנו אותך מאפס + אתה כבר פריק סיבולת

סקוואט לא לוקח ללמוד הרבה זמן אל תיקח אותי כדוגמא אני פשוט אחד מכמה מקרים נדירים שפשוט לא קולט את זה
דדליפט לוקח בדיוק 2 שניות ללמוד פשוט להרים מהרצפה (יש עוד מלא דברים כמו העמידה, האחיזה, המרחק מהמוט, להחזיק גב תחתון)
אבל בתכל'ס זה כל כך פשוט.

הכל מקרה אם אתה עצלן לדוגמא אתה יכול לעשות בוקס סקוואט במקום לג פרס וסומו דדליפט במקום דדליפט ולבנות משהו בהתאם לדוגמא בוקס סקוואט מעמיס על הזוקפים והסומו דדליפט על ההאמסטרינג אבל זה כבר תכנון אימונים...

אמרתי כבר שאני לא רוצה לעשות את זה..
אנחנו סוטים מהנושא.
אם בתכנית שלי אני כל שבוע יוסיף מקבילים אחד זה רק יגרע?

רק עכשיו ראיתי את התוכנית, אם תעשה לג פרס כמו פה אפשר לקרוא לזה מורכב, לחיצת חזה זה מורכב אז אתה כן עושה "מורכבים"

• פותח/ת השרשור
רק עכשיו ראיתי את התוכנית, אם תעשה לג פרס כמו פה אפשר לקרוא לזה מורכב, לחיצת חזה זה מורכב אז אתה כן עושה "מורכבים"

אם בתכנית שלי אני כל שבוע יוסיף מקבילים אחד זה רק יגרע?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית