הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך הגיינר הזה EXTREME GAINER

מצב
השרשור נעול
לפי דעתי צריך להוציא את הגיינרים מהחוק

אתה לא יכול לזרוק משפטים כאלה כי נוח לך לזרום עם הדעה של הפורום.
בוא נזרוק את כל התוספים שקיימים וזהו.
נאכל קילו בשר אדום בשביל הקריאטין ונאכל 10 קילו ירקות ביום במקום אופטימן.

• פותח/ת השרשור
הגיינר של אקסטרים ב220 שקל ל6.8 קילו.
או כשבאמת רציתי להתפנק זה היה 290 שקל להארד מאס.

אתה צודק שכשאנשים קונים גיינר ב444 שקל כמו באתר מסוים זה בזבוז מטורף ולא משתלם.
אז בעיקרון הבעיה היחידה זה הכסף ?
כי לקחתי את זה בתור יתרון מאד גדול שהחלבון מתעכל מהר..

השאלה היא מה זה רצפה
אשמח אם תיצור איתי קשר בלאסט [email protected]

קודם כל זה שרוב האנשים פה בפורום חושבים כמוני (נירא לי) זה לא אומר שזאת לא דעה שאני גיבשתי בעצמי,אז אתה לא תזרוק משפטים לאוויר .
יש הבדל גדול בין קראטין ושאר התוספים לעומת גיינר : גיינר מאוד לא משתלם לעומת אבקת חלבון , מולטיוטמין , קראטין ועוד ....
אתה מסכים איתי שקראטין שיספיק לך ל200 יום יעלה פחות מ10 קילו בשר אדום שיספיק לך ליום - יומיים (לא יודע כמה קראטין יש שם אבל זה בכמויות זניחות...)
אני מקווה שאתה מספיק חכם כדי להבין את ההבדל המשמעותי בין קראטין לגיינר (הן בעלות המוצר ,בכמות ובכמויות האכול שצריך לאכול כדי להגיע לנדרש ) .

• פותח/ת השרשור
קודם כל זה שרוב האנשים פה בפורום חושבים כמוני (נירא לי) זה לא אומר שזאת לא דעה שאני גיבשתי בעצמי,אז אתה לא תזרוק משפטים לאוויר .
יש הבדל גדול בין קראטין ושאר התוספים לעומת גיינר : גיינר מאוד לא משתלם לעומת אבקת חלבון , מולטיוטמין , קראטין ועוד ....
אתה מסכים איתי שקראטין שיספיק לך ל200 יום יעלה פחות מ10 קילו בשר אדום שיספיק לך ליום - יומיים (לא יודע כמה קראטין יש שם אבל זה בכמויות זניחות...)
אני מקווה שאתה מספיק חכם כדי להבין את ההבדל המשמעותי בין קראטין לגיינר (הן בעלות המוצר ,בכמות ובכמויות האכול שצריך לאכול כדי להגיע לנדרש ) .
נגיד באבקת חלבון אתה כן דוגל אבל אתה נגד גיינר
הקטע שלי הוא שבגיינר במנת הגשה יש לי גם פחמימות שומנים..
כל הזמן ממליצים לי לקחת אבקת חלבון ולהוסיף בצד את הפחמימה..או שומנים במקרה הצורך
נגיד והייתם במצב שלי...אבקת חלבון סינטה 6 או אקסטרים גיינר ? ואם אפשר הסבר קצר למה

נגיד באבקת חלבון אתה כן דוגל אבל אתה נגד גיינר
הקטע שלי הוא שבגיינר במנת הגשה יש לי גם פחמימות שומנים..
כל הזמן ממליצים לי לקחת אבקת חלבון ולהוסיף בצד את הפחמימה..או שומנים במקרה הצורך
נגיד והייתם במצב שלי...אבקת חלבון סינטה 6 או אקסטרים גיינר ? ואם אפשר הסבר קצר למה
אבקת סינטה יקרה היא גם לא שוה את הכסף ...
אני ממליץ על אבקת חלבון עד המחיר 350ש''ח (ל2.3ק''ג) ואם אתה צריך קלוריות תכין בבית גיינר ביתי .

אתה נתפס למילים היפותטיות שזרקתי לאויר.
אף אחד לא עומד לאכול קילו בשר בשביל קריאטין זאת הייתה ציניות מובהקת.
ואני לא רוצה להכנס לויכוח סתמי, המוצר הזה לא סתם קיים בשוק, וכמו שרשמתי, כשאני משיג אותו ב200 וקצת שקלים ל7 קילו, תאמין לי שהוא יותר זול מאוראו , פסטה, פתיתים וכו׳.
להתחיל לזרוק לאויר כל משפט שני על בוא נכניס לבלנדר שיבולת שועל, בננה, אגוזים ואבקת חלבון מראה או על המון זמן פנוי או על בכוח לעמוד מאחורי הסולגן של ״גיינר זה פסול״.

• פותח/ת השרשור
אתה נתפס למילים היפותטיות שזרקתי לאויר.
אף אחד לא עומד לאכול קילו בשר בשביל קריאטין זאת הייתה ציניות מובהקת.
ואני לא רוצה להכנס לויכוח סתמי, המוצר הזה לא סתם קיים בשוק, וכמו שרשמתי, כשאני משיג אותו ב200 וקצת שקלים ל7 קילו, תאמין לי שהוא יותר זול מאוראו , פסטה, פתיתים וכו׳.
להתחיל לזרוק לאויר כל משפט שני על בוא נכניס לבלנדר שיבולת שועל, בננה, אגוזים ואבקת חלבון מראה או על המון זמן פנוי או על בכוח לעמוד מאחורי הסולגן של ״גיינר זה פסול״.
עכשיו נזכרת להכניס נתונים ? בנינו מחיר שוק של גיינר הוא כמו שאתה משיג....

- - - עידכון הודעה - - -

350 שח ל2.3 נראה לך מחיר סביר לאבקת חלבון?
אמרתי עד זה המחיר שוק וזה יוצא משתלם עדיין אל תהיה חכמולוג

עכשיו נזכרת להכניס נתונים ? בנינו מחיר שוק של גיינר הוא כמו שאתה משיג....

- - - עידכון הודעה - - -

אמרתי עד זה המחיר שוק וזה יוצא משתלם עדיין אל תהיה חכמולוג

אם היית מסתכל קצת למעלה היית רואה שבמבה כבר שאל אותי בכמה אני משיג וגם עניתי.

בכמה אתה קונה את אבקת החלבון שלך אם אפשר לשאול?

הגיינר היחיד שעזר לי בעלייה במשקל והוא כשר מומלץ!!!לא זול
אני מביא אותו יותר זול בסביבות 340-350
2.אני לא יוותר על אוכל אמיתי...זה רק תוספת אני לא ישנה כלום בתזונה

תודה

תן לי דוגמא לתוסף שבאמת יכול לעזור לי ועדיף על הגיינר/אבקת חלבון

איפה אתה משיג ב350 גיינר אקסטרים ??

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית