הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מסה שדי נכשלה.

werewolf

משתמש פעיל
836
42
נק' מוניטין:
324
836
42
כעיקרון לפי דעתי במסה הזאת עליתי רק בשומן ובכלל לא בשריר, אפילו לא יודע למה , באתי למכון קרעתי את התחת , העלתי משקלים ללפחות 7-8 סטים והמשקל שלי אכן עלה.

כרגע לפי בדיקה אחרונה אני שוקל 75 קילו.

החלטתי בינתיים להיכנס למאזן שלילי לתקן דברים ( לפי מה ששמתי לב הגוף שלי נראה הרבה יותר טוב שאני בתזונה גדולה יותר, לא יודע למה אבל הצורה יותר יפה ).

באמת שאני לא יודע מה לעשות , לא חשבתי שהמצב יגיע לכזה דבר גרוע.

ודי עם הירידות האלה שזה נראה כאילו לא התאמנתי בחיים שלי , אני משתדל מאוד חזק אולי פשוט הגנטיקה שלי מכשילה אותי.

הנה כמה תמונות :

לפני שהתחלתי את האימונים , משקל 65 בערך , די נראה עצמותי.

photo10y.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

תמונות בזמן המסה עצמה :

image3pg.jpg

image4al.jpg

imageovs.jpg

image7fb.jpg

תמונות מהיום שאני בכלל בלי פחמימות ( הצורה ממש מגעילה מהצורה שרואים למעלה )

image10un.jpg

image8psd.jpg
[/URL]

נערך לאחרונה:
אחי תעשה קצת סדר בתמונות של מה לפני מה אחרי - פשוט אני קצת איטי וזה יותר מידי מפוזר וקשה לי להבין מה זה מה, תודה רבה גבר.

לפי דעתי, אתה בגובה הנכון ובמשקל הנכון, אבל כנראה שבמקום שתהיה במשקל הנכון עם מסת שריר גבוה, אתה נמצא פשוט על אחוז שומן גבוה שמסתיר כיביכול את מסת השריר שלך.

רואים שעבדת בחדר כושר, ורואים שכן יש לך מסת שריר (חזה, כתפיים, ידיים קצת) אבל הבעיה שהכנסת לגוף יותר מידי שומן.
לפי דעתי, אתה צריך כרגע להוריד בערך 4-5 קילו, ובו-זמנית לעבוד חזק על אימוני כוח.

אגב את החלק הזה, לא הבנתי:
העלתי משקלים ללפחות 7-8 סטים והמשקל שלי אכן עלה.
תסביר.

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי, אתה בגובה הנכון ובמשקל הנכון, אבל כנראה שבמקום שתהיה במשקל הנכון עם מסת שריר גבוה, אתה נמצא פשוט על אחוז שומן גבוה שמסתיר כיביכול את מסת השריר שלך.

רואים שעבדת בחדר כושר, ורואים שכן יש לך מסת שריר (חזה, כתפיים, ידיים קצת) אבל הבעיה שהכנסת לגוף יותר מידי שומן.
לפי דעתי, אתה צריך כרגע להוריד בערך 4-5 קילו, ובו-זמנית לעבוד חזק על אימוני כוח.

אגב את החלק הזה, לא הבנתי:

תסביר.

התכוונתי לחזרות , טעות שלי.

אני גם חשבתי על זה שאני צריך להוריד שומן , איך אתה יודע שזה בדיוק 4-5 קילו?

רק שתדע, אם אתה במסה, הכי נכון זה 8-12 חזרות לכל סט. אני לדוגמא עושה 12 חזרות, 3 סטים ללחיצת חזה ומן הסתם שמעלה במשקל כל כמה זמן.

בקשר למשקל, אני לא יודע שזה בוודאות במדיוק 4-5 קילו, אני משאר.
תחשוב על זה ככה, אם אתה תוריד 4-5 קילו ממסת השומן שיש לך בגוף, קרוב לוודאי שאתה תתקרב למאזן שריר-שומן שיש לך בגוף, נכון? ברגע שתתקרב למאזן, אתה תתחיל לראות את השרירים שיש לך בגוף, ומן הסתם שבו-זמנית תעבוד חזק על אומני כוח מה שרק יכול להוסיף.
לפי דעתי דרוש בסביבות 4-5 קילו להוריד.

רק שתדע, אם אתה במסה, הכי נכון זה 8-12 חזרות לכל סט. אני לדוגמא עושה 12 חזרות, 3 סטים ללחיצת חזה ומן הסתם שמעלה במשקל כל כמה זמן.

בקשר למשקל, אני לא יודע שזה בוודאות במדיוק 4-5 קילו, אני משאר.
תחשוב על זה ככה, אם אתה תוריד 4-5 קילו ממסת השומן שיש לך בגוף, קרוב לוודאי שאתה תתקרב למאזן שריר-שומן שיש לך בגוף, נכון? ברגע שתתקרב למאזן, אתה תתחיל לראות את השרירים שיש לך בגוף, ומן הסתם שבו-זמנית תעבוד חזק על אומני כוח מה שרק יכול להוסיף.
לפי דעתי דרוש בסביבות 4-5 קילו להוריד.

על מה אתה מדבר ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית