הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הזרועות הגדולות ביותר בעולם

Zeuthand Events

משתמש פעיל
836
1
נק' מוניטין:
548
836
1
הסוד לשריר ידיים גדולים:
"הוא אוכל 3 קילו של בשר ביום, 9 קילו של פחמימות ושלוש פעמים ביום שותה שייק חלבונים."

"עיסמאיל, שיכול להרים 272 קילו"
הוא מפמם ידיים עם דב גריזלי

לא ניראה לי שיש תחרות כפיפת מרפקים ואני לא בטוח שתשלט של הטלוויזיה הוא יכול להרים לבד

מי שמאמין לו פשוט עיוור .
זה ברור שזה סינטול . ואם כבר הוא הזריק בידיים אני לא מבין למה הוא לא הזריק גם לכתפיים לפחות שיהיה פורפוציונאלי .
וד"א אמות של ילדה בת 12

מי שמאמין לו פשוט עיוור .
זה ברור שזה סינטול . ואם כבר הוא הזריק בידיים אני לא מבין למה הוא לא הזריק גם לכתפיים לפחות שיהיה פורפוציונאלי .
וד"א אמות של ילדה בת 12

כתוב שם
כשהוא יגיע ל101 ס"מ בידיים (אם זה לא יתפוצץ)
הוא רוצה להגדיל את הכתפיים להכי גדולות בעולם....

"מוסטפא כבר ספג ביקורות רבות מצד מתחרים, מומחים או סתם קנאים, שטוענים שהשרירים שלו לא אמיתיים, שהוא משתמש בסטרואידים או בשתלים כדי לנפח את מסת שריריו.
עיסמאיל, שיכול להרים 272 קילו (משקל של דב גריזלי ממוצע), מכחיש את הטענות מכל תוקף."

"
הוא אוכל 3 קילו של בשר ביום, 9 קילו של פחמימות ושלוש פעמים ביום שותה שייק חלבונים."

"
ויש לו גם תכניות לפתח את שרירי הכתף שלו שיהיו יותר גדולים מהזרועות"

כל פעם שאני רואה אותו אני אומר לעצמי שאין לו שום וריד בולט אפילו באמות והמות שלו נראות מפוצצות בשומן מאשר שריר אז מה הוא מזיין בשכל שהוא אוכל 9 קילו פחמימות ביום ו3 קילו בשר והסינטרול בכלל דוחה ברמות ....

הוא אוכל 3 קילו של בשר ביום, 9 קילו של פחמימות, שלוש פעמים ביום שותה שייק חלבונים ומזריק ליטר סינטול ביום 🤡

לא נראה כאילו הוא אפילו מרים (🤩)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית