הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימונים סט אחד מול הרבה סטים

Zeuthand Events

משתמש פעיל
836
1
נק' מוניטין:
548
836
1
http://www.cbass.com/NEWEVIDE.HTM

מדובר פה על כך שאפשר לעשות סט אחד על כל תרגיל (3 פעמים בשבוע) ולהתקדם לא פחות טוב מי לעבוד למשל 3-5 סטים.
אז האשלה שלי לאנשים עם ידע. למה?
ככלומר אם זה באמת ככה אז נפח של האימון לא קובע בכלל אלא רק העצימות שלו...ואם זה ככה אז אני לא רואה שום הגיון בתוניות אימון שבהם צריך לעשות למשל סקוואט 5X5 או בנצ 3X5, שלא נדבר על AB וחבריו...

התחלתי להתעניין בזה לאחר שמאצתי את הההארצאה באינטרנת על שיטת האימון שנקראת 'body by science" מישהו שמע על זה?

אתה מוזמן לעבוד 5X5 ולעבוד 1X5 ולראות איך יהיו התוצאות מבחינת כוח ומבחינת היפרטרופיה אני יגלה לך סוד לא סתם מתאמני כוח ברמה הגבוהה בעולם עובדים עם נפח אימון די מכובד...

זה נקרא HIT. למרות שעם השנים מייק מנזר לקח את זה למקום שמשלב כל מני טכניקות כמו רסט אנד פאוז, חזרות שליליות וכו.. אבל בבסיס HIT זה סט אחד לכשל.

לדעתי אם התדירות מספיק גבוהה, 3 פעמים בשבוע אז כן זה בהחלט יכול להספיק או שזה פשוט מאוד מספיק ועוד סטים לא יתנו עוד תוצאות.

רק שים לב שבמחקר הם התאמנו לכשל.

אני מציע שתנסה ואז תדע מניסיון ולא מתוך אמונות תפלות, מיתוסים, וודו וכל מני מושגים כמו מאסל קונפיוז'ן שנזרקים כאן לאחרונה.

• פותח/ת השרשור
זה נקרא HIT. למרות שעם השנים מייק מנזר לקח את זה למקום שמשלב כל מני טכניקות כמו רסט אנד פאוז, חזרות שליליות וכו.. אבל בבסיס HIT זה סט אחד לכשל.

לדעתי אם התדירות מספיק גבוהה, 3 פעמים בשבוע אז כן זה בהחלט יכול להספיק או שזה פשוט מאוד מספיק ועוד סטים לא יתנו עוד תוצאות.

רק שים לב שבמחקר הם התאמנו לכשל.

אני מציע שתנסה ואז תדע מניסיון ולא מתוך אמונות תפלות, מיתוסים, וודו וכל מני מושגים כמו מאסל קונפיוז'ן שנזרקים כאן לאחרונה.

כן אולי ינסה במאסה הבאה למראות שזה די מפחיד לנסות משהו שיכול להיות לא אפקטיבי....

• פותח/ת השרשור
אתה מוזמן לעבוד 5X5 ולעבוד 1X5 ולראות איך יהיו התוצאות מבחינת כוח ומבחינת היפרטרופיה אני יגלה לך סוד לא סתם מתאמני כוח ברמה הגבוהה בעולם עובדים עם נפח אימון די מכובד...

כודם כל הם לוקחים סטרואידים...אני חושב שאם המחקרים האלה היו נעשים על ספורטאים שרמות טסט שלהם בשמיים כמות הסטים כן הייתה משנה.
דבר שני יש תוכניות כוח שעובדות ועובדות מעולה, ולכן רוה באנשים עובדים רק איתם. אבל אם לעשות סט אחד בסופו של דבר ייתן לי אותה תוצאה (בתנאי שאני לא יקח סטרואידים) אז למה לעבוד יותר? להעמיס על הגוףך יותר?

זאת השאלה...

כודם כל הם לוקחים סטרואידים...אני חושב שאם המחקרים האלה היו נעשים על ספורטאים שרמות טסט שלהם בשמיים כמות הסטים כן הייתה משנה.
דבר שני יש תוכניות כוח שעובדות ועובדות מעולה, ולכן רוה באנשים עובדים רק איתם. אבל אם לעשות סט אחד בסופו של דבר ייתן לי אותה תוצאה (בתנאי שאני לא יקח סטרואידים) אז למה לעבוד יותר? להעמיס על הגוףך יותר?

זאת השאלה...

אני יגיד לך מנסיון על עצמי בתור מתאמן בלי סטרואידים שעבדתי מדקאו למשך חודשיים לא הייתה לי כמעט התקדמות בלחיצות ועכשיו אני עובד עם נפח של 150 חזרות בשבוע לחזה 2 אימונים כבדים ואימון אחד קל ואני מתקדם בכל אחד משני האימונים הכבדים כבר 3 שבועות ברצף אפילו למרות שאני עובד בלילות ישן רק בימים בערך 3-6 שעות יוצא ולא מקפיד יותר מידי אל התזונה שלי ועדיין מתקדם.
אחרי כל הדברים האלה אני סוגד לנפח בתוכניות FBW

• פותח/ת השרשור
אני יגיד לך מנסיון על עצמי בתור מתאמן בלי סטרואידים שעבדתי מדקאו למשך חודשיים לא הייתה לי כמעט התקדמות בלחיצות ועכשיו אני עובד עם נפח של 150 חזרות בשבוע לחזה 2 אימונים כבדים ואימון אחד קל ואני מתקדם בכל אחד משני האימונים הכבדים כבר 3 שבועות ברצף אפילו למרות שאני עובד בלילות ישן רק בימים בערך 3-6 שעות יוצא ולא מקפיד יותר מידי אל התזונה שלי ועדיין מתקדם.
אחרי כל הדברים האלה אני סוגד לנפח בתוכניות FBW

תודה על התגובה.
תתחיל לאכול ולישון אחרת זה לא יגמר טוב...

כשאה כותב "להתקדם" למה אתה מתכוון? להיפרטרופיה? אם כן, לא ראיתי שם איזכור לכך.

למה אתה מתכוון?
אני מתכוון לזה שהזמן שהמתאמנים התאמנו אינו רלוונטי למה שאתה מנסה להוכיח או לדיון עצמו. וותק בחדר הכושר לא קשור לרמת המתאמן אלא רמת ההתאוששות שלו בין האימונים. אדם יכול ללכת לחדר הכושר גם 10 שנים ולהיות עדיין מתאמן מתחיל.
בנוסף, מי שהתאמן כל חייו נפח או כל דבר שדומה לכך ויעבור לאימוני RM1 עם סט אחד, סביר מאוד להניח שיעלה במשקלים בין האימונים.

• פותח/ת השרשור
אני מתכוון לזה שהזמן שהמתאמנים התאמנו אינו רלוונטי למה שאתה מנסה להוכיח או לדיון עצמו. וותק בחדר הכושר לא קשור לרמת המתאמן אלא רמת ההתאוששות שלו בין האימונים. אדם יכול ללכת לחדר הכושר גם 10 שנים ולהיות עדיין מתאמן מתחיל.
בנוסף, מי שהתאמן כל חייו נפח או כל דבר שדומה לכך ויעבור לאימוני RM1 עם סט אחד, סביר מאוד להניח שיעלה במשקלים בין האימונים.

הבנתי אותך.
אז אתה טוען בעצם שיא אפשר לעבוד על היפרטרופיה עם סט אחד?

שיפור ביכולת לגייס יחידות מוטוריות ובכללי במערכת העצבים.

חזק ונכון !
זה שאדם מרים טונה משקל לא אומר בהכרח שיש קשר ישיר למסת השריר או לגדילת השריר... בכול מקרה זה מה שאני מבין מזה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית