הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר חוזר לחדר כושר לאחר פרישה של 6-7 חודש

• פותח/ת השרשור justlbs
  • פורסם בתאריך

justlbs

משתמש מתחיל
155
0
נק' מוניטין:
0
155
0
שלום,

שבוע הבא אני חוזר לחדר כושר לקראת הצבא יש לי כמה חודשים טובים להתאמן ( אני צריך מאסה )
לאחר פרישה של 6-7 חודשים..

לפני כן התאמנתי כ 9 חודשים בערך , שחלק מהזמן לא הקפדתי אני מתכוון עכשיו לחזור ברצינות , פרשתי גם בגלל כאב שהיה לי בשורש כף היד (דלקת שחזרה כל כמה חודשים ) שנגרם איכשהו מהאימון וקניתי כפפות מיוחדות בשביל כך...

האימונים אשר עשיתי והתייעצתי לגביהם כאן בפורום AB/ABC אמרו לי לא היו טובים
בכל מקרה לפני שהתחלתי להתאמן הייתי 48 קילו - לפני הפרישה הייתי כ 62-61 קילו .. (עם גיינר )

יש לי עכישו גיינר וקריאטין כשאני חוזר אני אתחיל לקחת , רצתי לדעת איזה אימון אתם ממליצים לי חוץ מ SS אשר לא מתאפשר לעשות אצלי בחדר כושר ..
כי אין אפשרות מבחינת ה "המכשירים שיש " אין (כלוב-ראק) והשגחה טובה ב Squat עצמו..
קראתי גם את המאמר של מארק ריפטו ב Killogram על כל הטכניקות וכו.. (למדתי שם דברים חדשים גם אם אני לא עושה SS זה ממש עזר לי )

כרגע אחרי שפרשתי ירדתי במשקל לצערי אך גם טיפה בשומן = אני שוקל כרגע 58 קילו..

אני חייב עזרה בתוכנית אימונים בבקשה אל תשלחו אותי לנעוץ כי אני חייב משהו שמתאים, תודה רבה.!

הייתי ממליץ על AB במתכונת של SS עם תוספת של תרגילי עזר , והתקדמות לפי הרגשה , אתה טוען שאין כלוב אצלך במכון אז מתיי שאתה מרגיש שאתה יכול להתקדם במשקל תתקדם, לדוגמא נכנסת לסט עשית 3 חזרות ואתה מרגיש שעוד חזרה אחת ואתה לא בטוח תצליח, פשוט אל תעשה ואימון הבא תשאר על אותו משקל..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית