הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסות בדל פחמימה.

werewolf

משתמש פעיל
836
42
נק' מוניטין:
324
836
42
האם העמסות האלה באמת חיוניות?

אני יכול להחזיק מלא זמן בדיאטה בלי לבצע העמסה אחת , אז רציתי לדעת האם זה באמת חשוב לבצע העמסת פחמימות , זה מפריע באיזשהו דרך לחיטוב אם לא עושים?

תודה.

• פותח/ת השרשור
זה חובה , זה מה ששומר לך על החילוף חומרים ומונע ממך להיתקע בשלב מאוחר יותר של החיטוב

פעם אחרונה שעשיתי את החיטוב לא נתקעתי ולא ביצעתי העמסות.

כל כמה זמן אתה ממליץ? אני בסביבות ה 20
גרם.

העמסת פחמימות היא לא חובה בדל פחמימה.

יש ווריאצויות שונות בדל פחמימה כמו SKD (ללא העמסה בכלל) או TKD (פחמימות לפני ואחרי אימון)

רצוי מעל לחודש ראשון בלי העמסות כלל, אלא אם נתקעים וגם עדיף שלא.
משם אתה כבר תשתוקק לזה.

• פותח/ת השרשור
משם אתה כבר תשתוקק לזה.

תאמין לי שלא , יש לי מספיק כוח רצון ולהחזיק , הייתי על הדיאטה חודשיים וחצי בלי העמסה אחת.

מה ההיגיון בלא לעשות העמסה בכלל?

לא כולם עובדים בחדר כושר פלוס (לשם כך צריך את העמסות - מילוי מאגרי גליקוגן) שאתה לא עושה העמסות אתה יכול לאכול באופן יחסי יותר פחמימה בשוואה לCKD.

משם אתה כבר תשתוקק לזה.

עיצה לא משהו.

למרות שלוקח זמן עד לריכוז משמעותי גופי קטון (שבועיים שלושה). העיצה שלך שגויה.

• פותח/ת השרשור
לא כולם עובדים בחדר כושר פלוס (לשם כך צריך את העמסות - מילוי מאגרי גליקוגן) שאתה לא עושה העמסות אתה יכול לאכול באופן יחסי יותר פחמימה בשוואה לCKD.

אנו אכן עובד במכון.

דרך אגב , מה התיאוריה שלך לגבי אירובי בדל פחמימה?

עצימות בינונית - נמוכה (דופק של 130 -140 ) לא יותר משעה. ולא יותר מ3-5 פעמים בשבוע.

• פותח/ת השרשור
עצימות בינונית - נמוכה (דופק של 130 -140 ) לא יותר משעה. ולא יותר מ3-5 פעמים בשבוע.

אין לי דרך לבדוק דופק אני רץ בקצב של 7 דקות לקילומטר, סך הכול 6 סיבובים.

ויש לי אימון אירובי של האימונים והחוגים.

עוד שאלה חח , מה לדעתך אמור ללהיות קצב הירידה השבועית ?

קצב 7 זה עצימות די נמוכה, אז בסדר.

תיאורטית ללא ירידת נוזלים ושבעה ימי דיאטה: (גרעון הקלורי המומוצע היומי * 7 ) חלקי 9.

ברור שזה לא המצב.

ויש פה עוד הרבה הנחות לא נכונות

• פותח/ת השרשור
קצב 7 זה עצימות די נמוכה, אז בסדר.

תיאורטית ללא ירידת נוזלים ושבעה ימי דיאטה: (גרעון הקלורי המומוצע היומי * 7 ) חלקי 9.

ברור שזה לא המצב.

ויש פה עוד הרבה הנחות לא נכונות

אז איפה הדלות בפחמימה לוקח אפקט כאן?

אני מאוכזב ממך אחי החטוב, העמסות צריך בכל דיאטה לפי דבריו של לייל, זה לא רק למלא מאגרי גליקוגן זה גם לאזן את כל ההורמונים שקשורים לתיאבון וחילוף חומרים, פשוט בדיאטה ללא אימונים אינטנסיביים של משקולות ההעמסה תהיה מתונה יותר דהיינו 500-800 מעל הנייטרלי או אפילו רק על הנייטרלי ולא ההעמסות פיוריוספיט שאתה עושה :}

העמסת פחמימות עוזרת לאזן את הירידה בפעילות הורמוני התיירויד, שמושפעים בעיקר מרמות פחמימות בדיאטה. הורמני התיירויד שולטים בין היתר על ה BMR שלך ולכן אלא אם כן אתה רוצה שהוא ירד, תבצע העמסות.

אז איפה הדלות בפחמימה לוקח אפקט כאן?

יש הבדל בין דל פחמימה 30 גרם ודל פחמימה 80-100 גרם.

אני מאוכזב ממך אחי החטוב, העמסות צריך בכל דיאטה לפי דבריו של לייל, זה לא רק למלא מאגרי גליקוגן זה גם לאזן את כל ההורמונים שקשורים לתיאבון וחילוף חומרים, פשוט בדיאטה ללא אימונים אינטנסיביים של משקולות ההעמסה תהיה מתונה יותר דהיינו 500-800 מעל הנייטרלי או אפילו רק על הנייטרלי ולא ההעמסות פיוריוספיט שאתה עושה :}

אתה טועה. יש דיאטה דלת פחמימה מסוג SKD והיא ללא העמסה. אגב היא נמצאת בספרו של לייל.

העמסה לא נועדה בשביל ההורמונים - ואם יש לך מאמר להשיג לי שיוכיח אחרת אשמח לקבל. נכון יש גם את ההשפעות ההורמונליות (תיקון).

העמסה נועדה למילוי מאגרי גליקוגן בשביל אימוני עצימים.

נערך לאחרונה:

למה אתה חושב שח'ברה שעושים פליאו משלבים בדר"כ אימוני קרוספיט ( או להפך ) כשהדגש הוא על נפח קטן עצימות גבוה ??
מה ההגיון בלעשות אימונים ארוכים כשהבחור רוקן מאגרי גליקוגן ??

מי אמר שהוא רוקן אותן? וזן עשויה להיות בחירה לא טובה לבצע אימונים עצימים כמו אינטרוולים כי הם פוגעים בהתאוששות באימוני משקולות. לייל טוען שאפשר להחליף אולי אימון אחד כזה בתנאים מסוימים.

אני לא יודע כמה אימוני קורספיט עצימים. ואני בספק אם הם עצימים כמו אימוני משקולות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית