לוג SS כי נמאס ממשקלים של ילדה !

• פותח/ת השרשור orell20
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אימון A
60K סקאווט 3X5 היה סבבה
50K בנץ 3X5 די קל ,ריסט....
5K עלייה דדליפט 1X5 80K PR מתחיל להרגיש כבד..

עוד מעט אני יעלה סרטון טכניקה של הדדליפט בפורום Powerlifting/Strongman/Weightlifting

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אימון B
5K עלייה (2.5K עלייה מהשיא הקודם ) 65K סקאווט PR 1X3 1X2 1X5 מימין לשמאל כמו שאתם רואים בסט השני נכשלתי בחזרה השלישית זה קרה בגלל הטכניקה, הסקאווט היה ממש כבד !!
37.5K פרס 2X3 1X4 מימין לשמאל
מתח 2.5K עלייה 5K + משקל גוף 2X4 1X5 מימין לשמאל זה קרה בגלל שהחלטתי לעשות חזרות מלאות ולנעול כל סוף חזרה את המרפקים ולא חרטא חזרות.

אימון סביר -
מקווה אימון הבא לסגור בסקאווט 3X5 ולהצליח גם לסגור בפרס 3X5

נקווה לטוב.....

מימין לשמאל כמו שאתם רואים בסט השני נכשלתי בחזרה השלישית זה קרה בגלל הטכניקה, הסקאווט היה ממש כבד !!
ב-SS אתה לא אמור להגיע לכשל כ"כ הרבה. ההתאוששות מאימון שהגעת בו לכשל היא הרבה יותר קשה מאימון רגיל.
תקרא שוב את המאמר

לא הבנתי מה אתה מנסה לומר פה

מה שחנן מתכוון זה שאתה נכשל יחסית הרבה ב-SS משהו שמעכב את ההתקדמות שלך, קשה להתאושש מאימון בו נכשלת.
קודם כל תפסיק לטפס בקפיצות של 5 ק"ג בסקוואט(תחתוך בחצי), תבדוק את עצמך, אתה נח כמו שצריך? אוכל כמו שצריך?
הרבה בהצלחה בהמשך

• פותח/ת השרשור
מה שחנן מתכוון זה שאתה נכשל יחסית הרבה ב-SS משהו שמעכב את ההתקדמות שלך, קשה להתאושש מאימון בו נכשלת.
קודם כל תפסיק לטפס בקפיצות של 5 ק"ג בסקוואט(תחתוך בחצי), תבדוק את עצמך, אתה נח כמו שצריך? אוכל כמו שצריך?
הרבה בהצלחה בהמשך
אני לא קופץ ב5K קילו בסקוואט הPR הקודם שלי היה 62.5 תקרא קצת
62.5K סקאווט 3X5
PR למספר הסטים והחזרות.

אימון b
היום פגשתי מישהו מאוד חכם ומבין הוא עזר לי קצת לגבי טכניקות
סקאווט תרגלתי טכניקה איתו

אימון הבא בסקאווט אני מתכנן לעשות 60 עם התיקונים של הטכניקה ואימון אחריו לעלות ל 65 ואז כל אימון לעלות ב 2.5k
בפרס אני אשאר על 37.5 ואנסה לסגור 3x5

ואני עושה הכל טוב
אני אוכל טוב 700+ יושן בערך 9~ שעות ממוצע והטכניקה טובה ככה אמרו בפרום Powerlifting

מה אני יעשה שאני נכשל הרבה אבל אחרי שאני נכשל אני מצליח אימון אחריו לסגור 3X5
לפחות אני מתקדם מה שבAB לא קרה
ובדדליפט לא היה לי כשל אחד בנתיים ולפני ה SS לא הצלחתי לעלות מ 55 בטכניקה טובה

תישן 10 שעות [מקסימום תשלים בצהריים], ותוסיף עוד קל'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית