עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שומע יש לך מקור טוב של 200 קלוריותכן 200 זה טוב , שתתקע שוב תוסיף עוד פעם 150-200 קלוריות כל פעם.
תודה עד עכשיו היה לי חצי ליטר בתפריט עכשיו 800 מל
אגוזים , עוד קצת אורז או לחם ש''ש ...שומע יש לך מקור טוב של 200 קלוריות
אני צריך מקור זול שקל לצרוך ולא דורש בהכנה
תציע כמה מקורות
1. קודם כל בשר, משהו שהלך על ארבע.תוסיף עוד קצת בשר או דגים
או חלב
1. קודם כל בשר, משהו שהלך על ארבע.
2. וחלב.
3. שוב בשר.
4. חלב.
מה רע בדגים ?
שהוא לא הלך על 4, אפילו לא על 2.מה רע בדגים ?
ב-SS אתה לא אמור להגיע לכשל כ"כ הרבה. ההתאוששות מאימון שהגעת בו לכשל היא הרבה יותר קשה מאימון רגיל.מימין לשמאל כמו שאתם רואים בסט השני נכשלתי בחזרה השלישית זה קרה בגלל הטכניקה, הסקאווט היה ממש כבד !!
לא הבנתי מה אתה מנסה לומר פהב-SS אתה לא אמור להגיע לכשל כ"כ הרבה. ההתאוששות מאימון שהגעת בו לכשל היא הרבה יותר קשה מאימון רגיל.
תקרא שוב את המאמר
לא הבנתי מה אתה מנסה לומר פה
אני לא קופץ ב5K קילו בסקוואט הPR הקודם שלי היה 62.5 תקרא קצתמה שחנן מתכוון זה שאתה נכשל יחסית הרבה ב-SS משהו שמעכב את ההתקדמות שלך, קשה להתאושש מאימון בו נכשלת.
קודם כל תפסיק לטפס בקפיצות של 5 ק"ג בסקוואט(תחתוך בחצי), תבדוק את עצמך, אתה נח כמו שצריך? אוכל כמו שצריך?
הרבה בהצלחה בהמשך
62.5K סקאווט 3X5 PR למספר הסטים והחזרות.
אימון b
היום פגשתי מישהו מאוד חכם ומבין הוא עזר לי קצת לגבי טכניקות
סקאווט תרגלתי טכניקה איתו
אימון הבא בסקאווט אני מתכנן לעשות 60 עם התיקונים של הטכניקה ואימון אחריו לעלות ל 65 ואז כל אימון לעלות ב 2.5k
בפרס אני אשאר על 37.5 ואנסה לסגור 3x5
הם לא הולכים על ארבעמה רע בדגים ?
אם לא אעלה במשקל (אני בודק ביום ראשון בבוקר ) אז אני אוסיף קלוריותתישן 10 שעות [מקסימום תשלים בצהריים], ותוסיף עוד קל'.
אני לא קופץ ב5K קילו בסקוואט הPR הקודם שלי היה 62.5 תקרא קצת
[/B]
אימון B
5K עלייה