עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מחר אני לא הולך לבית ספר בסוףלא יום ראשון, מחר תוסיף עוד 500 קל' לתפריט היומי, רצוי מחלבון.
אתה יכול חתירה, רק שלא תהיה לך בעיה עם הזוקפים.
בכללי, עדיף להתחיל SS בחתירה.
אני אקח פיתה וגבינה צהובה 28רצוי מחלבון כי אתה עולה במשקל ובמקום כל פעם להוסיף, תוסיף עכשיו.
זה גם תמיד טוב לקחת קצת אקסטרה, ככה שאם אתה מפספס פה ושם אתה עדיין בכמות טובה.
קח עוד פיתה עם גבנ"צ לבצפר, או שתעלה כמויות בדברים אחרים באוכל.
תריץ חיפוש על Pendaly Rows.
תתחיל ממשקל קל מאוד, תעלה 5\2.5 מאימון לאימון, שים לב שאתה לא מתיש את הזוקפים שלך יותר מידי.
תן לי משקל התחלתיאין לי מושג איזה משקל תתחיל, זה אידבידואלי.
בפנדלאי אתה נמצא במנח שבו הגב מקביל לרצפה, וזה תרגיל שמתיש את הזוקפים, ככה שאתה צריך להתאושש טוב לפני אימוני סקוואט\דדליפט שאחריו.
נ.באין לי מושג איזה משקל תתחיל, זה אידבידואלי.
בפנדלאי אתה נמצא במנח שבו הגב מקביל לרצפה, וזה תרגיל שמתיש את הזוקפים, ככה שאתה צריך להתאושש טוב לפני אימוני סקוואט\דדליפט שאחריו.
2.5K עלייה 92.5K דדליפט 1X5 PR בחזרה האחרונה לצערי לא נעלתי כי הרגשתי שהמוט עומד להחליק ,היה כבד ממש כבד כל חזרה מלחמה , אימון הבא לעלות או להישאר על אותו משקל ?
| סה"כ | 3544 קלוריות | 226.5 גרם | 157.4 גרם | 304.2 גרם |
בדדליפט תיתן אולי סט קליל על 60 ל3-2, ועבודה, זה משקל יחסית נמוך ככה שאין טעם לעשות חימום שיעייף אותך מידי.
תסתכל רק על חלבון וקל', כל השאר פחות מעניין.
מעניין אותי איך הגעת ל226 גרם חלבון, אני מגיע לזה +-.
אני מדבר על חלבון כולל, אין הרבה אנשים שמגיעים לזה.חלבון לא מלא/חלבון שנמצא גם בלחם, דגנים, ירקות...
orell, תנסה לחשב כמה מהחלבון מגיע מטונה בשר עוף דגים וכולי
לגביי הדדליפט הייתי ממליץ על 2 חמישיות/שלישיות ל60 ולעבודה או
חמישיה ל60 סינגל 75/80. הרעיון בגדול הוא לתרגל יותר טכניקה
אני יראה לך את התפריט עוד מעטאני מדבר על חלבון כולל, אין הרבה אנשים שמגיעים לזה.
ואתה שוכח שהוא אחרי סקוואט כבד, יותר מידי חימום יעייף אותו ויהרוס את סט העבודה.
אני אישית אחרי סקוואט כבד נותן זוג במשקל מסויים ולעבודה.
אני מדבר על חלבון כולל, אין הרבה אנשים שמגיעים לזה.
ואתה שוכח שהוא אחרי סקוואט כבד, יותר מידי חימום יעייף אותו ויהרוס את סט העבודה.
אני אישית אחרי סקוואט כבד נותן זוג במשקל מסויים ולעבודה.
אני מסתכל למטה מטר וחצי ברצפה על נקודה זה נראה שאני מסתכל למעלה כי קורה לי שאני מרים את הראש בעליה אבל העניים עדיין מסתכלות על הנקודהתתקן את הטכניקה שלך.
אתה מתסכל למעלה, ואתה לא נועל את החזרות, אתה תמיד נשען קדימה עם גב תחתון רפוי למדי ומבזבז הרבה כוח.
למה אתה עומד כל כך רחב?
אימון B (האימון היה יום ראשון (רק עכשיו יוצא לי לכתוב ) )
70K סקאווט
1X1 לא עליתי בחזרה השנייה בגלל שהרפתי בתחתית (סרטון בהמשך )
PR 1X5 לחזרות
1X3 (סרטון בהמשך )
2.5K עלייה 40K פרס 1X2 1X3 1X4 מימין לשמאל ,החזרה השלישית בסט השני היה ממש מלחמה איזה 15 שניות לעלות את המוט. מבסוט מהפרס בגלל המשקל גם אפילו שלא סגרתי 3X5.
30K חתירה 3X5 ,בסופו של דבר שמתי חמש כל צד ,היה ממש קל (סרטון בהמשך )
טוב בגלל שזה אימון שלישי שאני לא מתקדם בסקאווט אני נאלץ לצערי הרב לעשות ריסט (אימון הבא 62.5K )
סרטוני טכניקה :
סט ראשון סקאווט
סט שלישי סקאווט ,בספק עם שברתי
סט שלישי חתירה (הטכניקה לא נראת לי טוב )
שהחזרתי את המוט לראק אחרי החתירה אז עשיתי פאוור קלין ,זה תרגיל ממש כיפי ! ,חבל שהוא לא תורם כל כך להיפרטרופיה...