הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג SS כי נמאס ממשקלים של ילדה !

• פותח/ת השרשור orell20
  • פורסם בתאריך
אימון B
סקאווט 3X5 62.5K ,הרגיש שהטכניקה השתפרה.
פרס 1X2 2X4 40K ,אימון הבא עם אני שוב לא מצליח לסגור כנראה ריסט ....
5K עלייה חתירה 35K 3X5 ,שמתי הגבה כל צד מדרגה אירובית (הרגיש גבוה מידי אז עמדתי גם על פלטה ) לא נוח במיוחד.

נראה לכם כדאי להוסיף תרגיל עזר ליד אחורית בשביל שיתן פוש קטן לבנץ פרס ולפרס ? או שזה רק יפגע בהתקדמות ?
התבלבלתי התכוונתי בסקאווט 65

השבוע אני מתאמן חד פעמי יום שני רביעי ושישי ,סיבות אישיות.

- - - עידכון הודעה - - -

עדכון משקל גוף 78.0 קילו, עלייה של 2 קילו בשבועיים.

אימון A
סקאווט 3X5 67.5K ,בן אדם מבין אחד אמר לי שאני נוטה קדימה עם הגב בטכניקה והוא תיקן אותי קצת ,היה קשה.
בנץ פרס 3X5 52.5K ,ריסט...
2.5K עלייה דדליפט PR 97.5K 1X4 החזרה החמישית ניתקתי אבל לא הצלחתי להמשיך את החזרה ,הרגשתי ממש חזק בדדליפט אני רוצה להמשיך להתקדם אימון הבא אפילו שלא הצלחתי את החזרה האחרונה.

ממש מבסוט מהאימון 😃

לצערי היום לא יכולתי לאכול כמו בתפריט בגלל אירוע ,אכלתי בקלוריות נטרלי נראלי אולי טיפה יותר.
גם מחר אני לא יוכל לאכול כמו בתפריט.

אימון A
סקאווט 3X5 67.5K ,בן אדם מבין אחד אמר לי שאני נוטה קדימה עם הגב בטכניקה והוא תיקן אותי קצת ,היה קשה.
בנץ פרס 3X5 52.5K ,ריסט...
2.5K עלייה דדליפט PR 97.5K 1X4 החזרה החמישית ניתקתי אבל לא הצלחתי להמשיך את החזרה ,הרגשתי ממש חזק בדדליפט אני רוצה להמשיך להתקדם אימון הבא אפילו שלא הצלחתי את החזרה האחרונה.

ממש מבסוט מהאימון 😃

לצערי היום לא יכולתי לאכול כמו בתפריט בגלל אירוע ,אכלתי בקלוריות נטרלי נראלי אולי טיפה יותר.
גם מחר אני לא יוכל לאכול כמו בתפריט.

מי הבן אדם?
רוב הסיכויים זה שטויות תמחק את זה, רוב ה"בני אדם" במכון שלי תמיד אומרים לי לשמור על גב ישר (כמו בפרונט סקוואט) ולא לנטות קדימה אבל מה לעשות שזה הטכניקה הנכונה לסקוואט במיוחד לואו-בר 😃
אל תתקדם, תנסה שוב ותצלם סירטונים לפה.
אירוע זה המצב הכי טוב יש בופה :hoel

מי הבן אדם?
רוב הסיכויים זה שטויות תמחק את זה, רוב ה"בני אדם" במכון שלי תמיד אומרים לי לשמור על גב ישר (כמו בפרונט סקוואט) ולא לנטות קדימה אבל מה לעשות שזה הטכניקה הנכונה לסקוואט במיוחד לואו-בר 😃
אל תתקדם, תנסה שוב ותצלם סירטונים לפה.
אירוע זה המצב הכי טוב יש בופה :hoel
בן אדם מאוד מבין יש לו איזה 190 סקאווט
והוא מאוד מבין והטכניקה שלו בסקאווט ממש טובה.

אתה צודק שצריך לנטות קצת קדימה אבל נטיתי יותר מידי (גם הרגשתי את זה )

באירוע אכלתי הרבה יחסית לאירועים שאני הולך בדרך כלל ,כ 1000 קלוריות

נערך לאחרונה:
איך אני מסדיר את השעות שינה ?

אני כול יום בזמן האחרון יושן מ 6:30 עד 17:30
ואני שונא לקום בצהריים ,איך אני יכול לסדר את השעות ליחסית נורמליות
שינה בשעות 1-3 ושאני קם בשעות 11-13

אתה כבר חודשיים וחצי עושה SS ואתה לא עברת את ה-70 סקוואט? אפשר לדעת למה?

איך אני מסדיר את השעות שינה ?

אני כול יום בזמן האחרון יושן מ 6:30 עד 17:30
ואני שונא לקום בצהריים ,איך אני יכול לסדר את השעות ליחסית נורמליות
שינה בשעות 1-3 ושאני קם בשעות 11-13

לך על האופציה המהירה, תישאר ער מחר לפחות עד 7-8, יותר אם אתה מצליח, זה יסדר את זה לשעות קצת יותר נורמליות..

לך על האופציה המהירה, תישאר ער מחר לפחות עד 7-8, יותר אם אתה מצליח, זה יסדר את זה לשעות קצת יותר נורמליות..
השינה הכי טובה לגוף והכי יעילה היא בלילה.
לישון מ-22:00 עד 09:00 יהיה יעיל בהרבה (ממש הרבה) מאשר לישון מ-06:30 עד 17:30, והרבה יותר יעיל מללכת לישון ב-07:00-08:00, שזו המלצה עוד יותר גרועה ממה שהוא עושה.
מכאן זה מופנה ל-orell20:
בשביל להגיע לזה הכי חכם לדעתי זה ללכת לישון מוקדם יותר (בשלוש-ארבע, הכי מוקדם שאפשר) ולקום הכי מאוחר ב-10 בבוקר.
יהיה לך ככול הנראה יום חרא ותהיה ממש עייף, אבל אין ברירה.
תסבול תשתה 10 ליטרים קפה, ולך לישון בשעה 22:00 או אפילו לפני.
אתה תרדם בטיל אחרי 4-5 שעות שינה ותשן הרבה.
זה יסדר לך את הלו"ז.
אגב, ממליץ לך לתזמן את השינה הגרועה ליום המנוחה השני אחרי האימון האחרון.
הרי זה הולך כאימון-יום מנוחה-אימון-יום מנוחה-אימון-יומיים מנוחה, אז תעשה אימון אימון אחרון, ביום המנוחה הראשון שאחריו תשן טוב וביום מנוחה השני תלך לישון ב-22 ככה שלא תפגע בהתאוששות אחרי האימון (הכי חשוב זה היום שאחרי, היום בונוס הוא לא חשוב בכלל ביחס ליום שהראשון שאחרי האימון).

לישון מ-22:00 עד 09:00 יהיה יעיל בהרבה (ממש הרבה) מאשר לישון מ-06:30 עד 17:30, והרבה יותר יעיל מללכת לישון ב-07:00-08:00, שזו המלצה עוד יותר גרועה ממה שהוא עושה.
מכאן זה מופנה ל-orell20:
בשביל להגיע לזה הכי חכם לדעתי זה ללכת לישון מוקדם יותר (בשלוש-ארבע, הכי מוקדם שאפשר) ולקום הכי מאוחר ב-10 בבוקר.
זה יסדר לך את הלו"ז.
הרי זה הולך כאימון-יום מנוחה-אימון-יום מנוחה-אימון-יומיים מנוחה, אז תעשה אימון אימון אחרון, ביום המנוחה הראשון שאחריו תשן טוב וביום מנוחה השני תלך לישון ב-22 ככה שלא תפגע בהתאוששות אחרי האימון (הכי חשוב זה היום שאחרי, היום בונוס הוא לא חשוב בכלל ביחס ליום שהראשון שאחרי האימון).

התכוונתי לשעות הערב , 19:00-20:00

נערך לאחרונה:
מכאן זה מופנה ל-orell20:
זה יסדר לך את הלו"ז.
לפני יומיים נסיתי ללכת לישון בשעה 3:30 בלילה ונרדמתי רק ב 6:30 ~
ואני עדיין על 70 סקאווט כי היו לי המון בעיות טכניקה ,והחודש הראשון זה היה להגיע רק ל שיא שהתחלתי (התחלתי הרבה לפני השיא בסקאווט בשביל לא להיתקע מהר. )

אבל זה לא תירוץ בתכלס

רק שתדע אני אוכל כ 3.5 אלף קלוריות ,יושן כ 10 שעות ,והטכניקה בסקאווט אני מאמין שהיא טובה היום (אעלה סרטון היום באימון )

לפני יומיים נסיתי ללכת לישון בשעה 3:30 בלילה ונרדמתי רק ב 6:30 ~
ואני עדיין על 70 סקאווט כי היו לי המון בעיות טכניקה ,והחודש הראשון זה היה להגיע רק ל שיא שהתחלתי (התחלתי הרבה לפני השיא בסקאווט בשביל לא להיתקע מהר. )

אבל זה לא תירוץ בתכלס

רק שתדע אני אוכל כ 3.5 אלף קלוריות ,יושן כ 10 שעות ,והטכניקה בסקאווט אני מאמין שהיא טובה היום (אעלה סרטון היום באימון )
אתה לא צריך לאכול בשלב כזה 3500 קלוריות ובמיוחד מאחר ואתה לא מעלה משקלים.
300 מעל הנייטרלי גג להתחלה.
ואגב, מלטונין עוזר לך להירדם בצ'יק צ'אק. חלב חם לפני השינה מגביר הפרשת מלטונין.
אתה צריך לסדר את שעות השינה כי השינה ביום יעילה הרבה פחות מאשר בלילה, וכשכל השינה שלך היא בשעות היום זה בכלל גרוע פי כמה וכמה מאשר שינה בלילה.
10 שעות שינה ביום לא שוות 8-7 בלילה.

אתה לא צריך לאכול בשלב כזה 3500 קלוריות ובמיוחד מאחר ואתה לא מעלה משקלים.
300 מעל הנייטרלי גג להתחלה.
ואגב, מלטונין עוזר לך להירדם בצ'יק צ'אק. חלב חם לפני השינה מגביר הפרשת מלטונין.
אתה צריך לסדר את שעות השינה כי השינה ביום יעילה הרבה פחות מאשר בלילה, וכשכל השינה שלך היא בשעות היום זה בכלל גרוע פי כמה וכמה מאשר שינה בלילה.
10 שעות שינה ביום לא שוות 8-7 בלילה.
אני יודע שלישון בלילה יותר טוב מלישון ביום ,מלטונין אני לא יכול לקנות כי צריך מרשם ועוד כאבי ראש...
תראה בתחילת הלוג שהתחלתי עם 300 מעל הנטרלי והעלתי לאט לאט

ובדדליפט אני מתקדם מצוין
ואני עדיין מרוצה מהתכנית כי לפני זה לא הצלחתי לעלות בכלל את הדדליפט מ 55 ואת הסקאווט מ 47.5

אני יודע שלישון בלילה יותר טוב מלישון ביום ,מלטונין אני לא יכול לקנות כי צריך מרשם ועוד כאבי ראש...
תראה בתחילת הלוג שהתחלתי עם 300 מעל הנטרלי והעלתי לאט לאט

ובדדליפט אני מתקדם מצוין
ואני עדיין מרוצה מהתכנית כי לפני זה לא הצלחתי לעלות בכלל את הדדליפט מ 55 ואת הסקאווט מ 47.5
אתה יכול להזמין ב-EBAY בלי מרשם ולא יבדקו בשדה התעופה.
בכל מקרה זה דבר טבעי ואין עם זה בעיה אם אתה צריך.
כמו שרשמתי גם חלב חם מגביר את הפרשת המלטונין אז אתה מוזמן לנסות.

אתה יכול להזמין ב-EBAY בלי מרשם ולא יבדקו בשדה התעופה.
בכל מקרה זה דבר טבעי ואין עם זה בעיה אם אתה צריך.
כמו שרשמתי גם חלב חם מגביר את הפרשת המלטונין אז אתה מוזמן לנסות.
אין לי כסף גם....

חלב חם לא יצא לי כמעט לשתות לפני השינה
כי בלילה אני אוכל הרבה עוף ואני שומר כשרות

- - - עידכון הודעה - - -

אימון B
סקאווט 3X5 67.5K ,היה קשה והחזה קצת קרס (יש סרטון של הסט הראשון )
פרס 40K ,ממש אכזבה
1X3
1X1
וסט שלישי הורדתי ל 30 ועשיתי 5 חזרות שהיו קלילות.
5K עלייה בחתירה 40K 3X5 ,שסיימתי עם החתירה החזרתי את המוט לראק עם פאוור קלין זה ממש כיף !

הסקאווט קצת אכזב אותי כי היה קשה והפרס בכלל

אימון הבא ריסט לפרס.

סט ראשון סקאווט

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אימון B
סקאווט 3X5 67.5K ,היה קשה והחזה קצת קרס (יש סרטון של הסט הראשון )
פרס 40K ,ממש אכזבה
1X3
1X1
וסט שלישי הורדתי ל 30 ועשיתי 5 חזרות שהיו קלילות.
5K עלייה בחתירה 40K 3X5 ,שסיימתי עם החתירה החזרתי את המוט לראק עם פאוור קלין זה ממש כיף !

הסקאווט קצת אכזב אותי כי היה קשה והפרס בכלל

אימון הבא ריסט לפרס.

סט ראשון סקאווט

1. אתה צריך לנסות "להתפוצץ" יותר מהר בעלייה. אתה יורד בקצב טוב, אבל העלייה צריכה להיות מהירה יותר.
2. שים לב למיקום של הראש - המנח של הראש צריך להיות כאילו אתה מחזיק כדור טניס עם הסנטר (מבט לנקודה מרוחקת 1.5-2 מטר קדימה). הראש לא זז במהלך התנועה. אצלך אתה מרים ומוריד את הראש.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
1. אתה צריך לנסות "להתפוצץ" יותר מהר בעלייה. אתה יורד בקצב טוב, אבל העלייה צריכה להיות מהירה יותר.
2. שים לב למיקום של הראש - המנח של הראש צריך להיות כאילו אתה מחזיק כדור טניס עם הסנטר (מבט לנקודה מרוחקת 1.5-2 מטר קדימה). הראש לא זז במהלך התנועה. אצלך אתה מרים ומוריד את הראש.
החזה קורס קצת גם נכון ?

כן, ככל שהחזרות מתקדמות. תנסה לקחת יותר אוויר לפני הירידה. בנוף, תקן את שתי הנקודות שציינתי.
זה אמור לסדר את העניינים.
אתה מתכוון שאחרי כל חזרה לקחת אוויר לפני החזרה הבאה יותר מהקודמת ? אם כן למה ?

שמע אני ער מאתמול בגלל שאני רוצה להסדיר שינה וכמו שאתה יודע ככה אני לא אתאושש טוב מהאימון אבל מה לעשות אני כל יום יושן ב 6 בבוקר וקם ב 17:00 אז אני רוצה לסדר את השעות אז אני נשאר ער עד 19:00 ככה ואז קופץ למיטה והשעות מסודרות.
אמור לי להיות אימון ביום שישי אתה אומר לדחות אותו ? בגלל שאני לא התאוששתי טוב אחרי האימון.

אתה מתכוון שאחרי כל חזרה לקחת אוויר לפני החזרה הבאה יותר מהקודמת ? אם כן למה ?

שמע אני ער מאתמול בגלל שאני רוצה להסדיר שינה וכמו שאתה יודע ככה אני לא אתאושש טוב מהאימון אבל מה לעשות אני כל יום יושן ב 6 בבוקר וקם ב 17:00 אז אני רוצה לסדר את השעות אז אני נשאר ער עד 19:00 ככה ואז קופץ למיטה והשעות מסודרות.
אמור לי להיות אימון ביום שישי אתה אומר לדחות אותו ? בגלל שאני לא התאוששתי טוב אחרי האימון.

תחפש בגוגל valsalva maneuver
לפני כל חזרה אתה אמור לשאוף אוויר ולמלא את כל חללי פלג הגוף העליון בכמה שיותר אוויר (זה הסבר דפוק, אבל ממצה יחסית). אחרי העלייה תשחרר אוויר. ככה בכל חזרה.

לגבי שעות שינה - תנסה איכשהו להסדיר את זה. אם זה דורש ממך עוד יום של התאוששות זה בסדר, העיקר שלא תימרח עם הקשקוש הזה. תחתוך את בעיית השינה מתי שנוח לך. אתה יכול היום ואתה יכול לסחוב עוד יום הפוך (מבחינת שעות שינה) ולסדר את זה בסוף השבוע. בגילך אתה יכול להרשות לעצמך להשקיע באימונים, ונגזרות של ההשקעה הן דאגה לאכילה טובה ונכונה ודאגה לשינה טובה ומסודרת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית