הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג SS כי נמאס ממשקלים של ילדה !

• פותח/ת השרשור orell20
  • פורסם בתאריך
תחפש בגוגל valsalva maneuver
לפני כל חזרה אתה אמור לשאוף אוויר ולמלא את כל חללי פלג הגוף העליון בכמה שיותר אוויר (זה הסבר דפוק, אבל ממצה יחסית). אחרי העלייה תשחרר אוויר. ככה בכל חזרה.

לגבי שעות שינה - תנסה איכשהו להסדיר את זה. אם זה דורש ממך עוד יום של התאוששות זה בסדר, העיקר שלא תימרח עם הקשקוש הזה. תחתוך את בעיית השינה מתי שנוח לך. אתה יכול היום ואתה יכול לסחוב עוד יום הפוך (מבחינת שעות שינה) ולסדר את זה בסוף השבוע. בגילך אתה יכול להרשות לעצמך להשקיע באימונים, ונגזרות של ההשקעה הן דאגה לאכילה טובה ונכונה ודאגה לשינה טובה ומסודרת.
קודם כל תודה על העזרה

שמע אני יודע שצריך לקחת אוויר ולהחזיק אותו בבטן עד שאני מסיים את החזרה (סתכל 0:42 רואים שם שאני עושה את זה ) אבל השאלה שלי אם צריך לקחת יותר אוויר מהחזרה הקודמת ואיך אני לא קורס עם החזה ?

קודם כל תודה על העזרה

שמע אני יודע שצריך לקחת אוויר ולהחזיק אותו בבטן עד שאני מסיים את החזרה (סתכל 0:42 רואים שם שאני עושה את זה ) אבל השאלה שלי אם צריך לקחת יותר אוויר מהחזרה הקודמת ואיך אני לא קורס עם החזה ?

לא אמורה להיות לך אפשרות לקחת "יותר אוויר", כי אתה אמור לקחת את המקסימום בכל חזרה וחזרה. אם תיח מספיק אוויר זה אמור לסייע לך לייצב ולהחיק את בית החזה. תנסה, תצלם ונראה מה קורה.

לא אמורה להיות לך אפשרות לקחת "יותר אוויר", כי אתה אמור לקחת את המקסימום בכל חזרה וחזרה. אם תיח מספיק אוויר זה אמור לסייע לך לייצב ולהחיק את בית החזה. תנסה, תצלם ונראה מה קורה.
אוקיי פה חידשת לי ,לא ידעתי שצריך לקחת מקסימום אוויר.

תודה רבה.

שמעו אני רואה שאני מתחיל להשמין

אני יכול קצת לקצץ בכמויות אוכל ואם כן כמה ?

אני אוכל כ 3.5 אלף קלוריות ו 230~ גרם חלבון

אתה 1.82 לפי מה שכתבת מתחת לתמונה....עד שאתה לא מגיע ל-82 קילו אין על מה לדבר בכלל...

אימון A
70K סקאווט PR 3X5
בנץ פרס 55K 3X5
דדליפט 1X1 PR 100K שתי פלטות !! ,כנראה בגלל שעשיתי 4 חזרות ב 97.5 והמשכתי בכל זאת להתקדם כנראה בגלל זה הצלחתי רק חזרה היום

היה כבד מאוד בדדליפט

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בדדליפט תסתכל ישר לא למעלה
תראה אריק בנאדו היה עושה עם ראש למעלה נתקע לו :D

תיקח את הראש אחורה, לא למעלה.
מארק בל דיבר על זה, אני גם צריך לתרגל את זה.

לא נכון.
לקחת את הראש אחורה, לא למעלה.
אתה כנראה לא יודע להבחין בין השניים.
כשאתה לוקח את הראש אחורה [לא למעלה!] הסנטר נוגע בגוף, כשאתה לוקח את הראש למעלה, הסנטר באוויר.

לא נכון.
לקחת את הראש אחורה, לא למעלה.
אתה כנראה לא יודע להבחין בין השניים.
כשאתה לוקח את הראש אחורה [לא למעלה!] הסנטר נוגע בגוף, כשאתה לוקח את הראש למעלה, הסנטר באוויר.
אני לא כל כך מצליח לקחת את הראש אחורה (כמו שהסברת )

- - - עידכון הודעה - - -

אימון B
2.5K עלייה 72.5K סקאווט PR 3X5 ,הבנתי שאם אני מתרכז ללחוץ עם העקבים אז העליה יותר קלה מהתחתית
35K פרס 3X5 ,ריסט...
5K עלייה 45K חתירה 3X5 אימון הבא חותך את העלייה בחצי.

היה אימון מצוין !
אני מיום ראשון בלי קפאין (עושה ניקוי קפאין לשבוע שבועיים )

זה קשה מאוד להתרגל לזה, אני לי שהחזה היה קורס משמעותית, זה עוזר ברמות שלא תיארתי.
תנסה כמה שיותר לשמור על זה, זה יכול רק להועיל.

מוניטין על הסקוואט, כל הכבוד!
ואני כבר כמעט חודשיים בלי קפאין חחחחחח, בקרוב חוזר לקחת.

זה קשה מאוד להתרגל לזה, אני לי שהחזה היה קורס משמעותית, זה עוזר ברמות שלא תיארתי.
תנסה כמה שיותר לשמור על זה, זה יכול רק להועיל.

מוניטין על הסקוואט, כל הכבוד!
ואני כבר כמעט חודשיים בלי קפאין חחחחחח, בקרוב חוזר לקחת.
תודה
גם ציפיתי שאני אכשל היום כי התזונה בשבוע האחרון לא משהו
אמא שלי בחו"ל ואין קניות ומי שיבשל אני מנסה כמה שיותר להצמד לתפריט אבל זה לא כל כך הולך
אבל מחר בבוקר היא חוזרת :hoel

שמעו יש לי אימון עוד מעט

אימון קודם נכשלתי ב 100K ועשיתי רק חזרה אחת ,אני חושב שזה קרה מפני שהמשכתי לעלות במשקל עבודה גם אחרי שהצלחתי לעשות רק 4 חזרות ב 97.5K במקום 5 והמשכתי בכל זאת לעלות במשקל עבודה.
היום באימון לסגור את ה 5 חזרות ב97.5K שלפני שני אימונים בדדליפט הצלחתי רק 4 או לנסות שוב עם ה 100 ?

- - - עידכון הודעה - - -

אימון A
2.5K עלייה 75K סקאווט PR 3X5 ,היה קשה מאוד קשה ממש שואה
בנץ פרס 57.5K 3X5
החלטתי לעשות בדדליפט 97.5K בחזרה השלישית הרגשתי מן קליק כואב בגב ועזבתי מהר את המוט באמצע החזרה , ויש לי כאב עצום מעל הגב התחתון בצד ימין אני בקושי יכול ללכת גם עכשיו ,אני תמיד חייב ללכת ישר אני לא יכול להתכופף או אפילו לכופף את הגב ,בקשתי מהמאמן שיחזיר את הפלטות למה לא יכולתי יש לי כאב חד מאוד וזה לפי מה שאני מרגיש לא כאב בשריר זה כאב בחוליה או משהו

אני לא יודע מה לעשות זה ממש ביאס לי את כל היום

מה אני עושה ???

הטכניקה בדדליפט הייתה די בסדר חוץ מהגב שהיה די עגול.

"סקוואט טוב הכל טוב".
תנוח, תעשה פואם רולינג ותוציא קליקים מהגב, להבא תשמור על גב ישר, אתה לא ברמה לגב עגול.

"סקוואט טוב הכל טוב".
תנוח, תעשה פואם רולינג ותוציא קליקים מהגב, להבא תשמור על גב ישר, אתה לא ברמה לגב עגול.
אחי זה עד עכשיו קורה לי
לוקח לי איזה שתי דקות לשבת על כסא ולקום ממנה איזה 6 דקות

עכשיו התקלחתי ולקח לי לשים תחתונים במשך רבע שעה

אני סובל רצח מהחרא הזה
מקווה שמחר בבוקר זה יעבור

אני לא יכול אפילו לקחת אוכל מהמטבח אז אני לא אוכל הרבה היום

הייתי צריך להכניס אחרי האימון איזה 1500 קלוריות ,אכלתי בנתיים 500 ועוד 300 בדרך (זה ממש מקשה עליי לקחת אוכל מהמטבח או להכין משהו

- - - עידכון הודעה - - -

"סקוואט טוב הכל טוב".
שמע אחי זה עדיין לא עבר
אני דואג שעשיתי לעצמי נזק לגב
הכאב מרוגש בעצם/חוליה

עדיין כואב הגב לצערי ,פחות מההתחלה אבל עדיין לא אוכל להתאמן עם הכאב הזה אני לא יכול לעשות אפילו סקאווט משקל גוף או להיכנס לסטאפ בדדליפט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית