עדיין כואב הגב לצערי ,פחות מההתחלה אבל עדיין לא אוכל להתאמן עם הכאב הזה אני לא יכול לעשות אפילו סקאווט משקל גוף או להיכנס לסטאפ בדדליפט
אם זה עדיין יכאב גם מחר במהלך היום אז תלך לרופא !
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עדיין כואב הגב לצערי ,פחות מההתחלה אבל עדיין לא אוכל להתאמן עם הכאב הזה אני לא יכול לעשות אפילו סקאווט משקל גוף או להיכנס לסטאפ בדדליפט
זה לא כואב בלי הפסקהאם זה עדיין עד כדאי קח כואב ומחר לא יהיה טוב יותר לך לרופא !
זה לא כואב בלי הפסקה
זה כואב (סוג של דקירה ) שאני מתכופף או משהו
אם זה ימשיך עוד יום יומיים אני אפנה לרופא
לא הבנתי אותך בקשר לתיקון בטכניקהמקווה בשבילך שתחלים מהר !
דרך אגב צפיתי בדדליפט שלך ואגן שלך פונה למטה-הגורם הראשי לפציעות בגב אתה צריך לנסות לדחוף את התחת עוד למעלה, צפה בע"מ 40-70 בספר:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=10902
לא הבנתי אותך בקשר לתיקון בטכניקה
אין לי זמן לקרוא 30 עמודיםתוריד את הספר ותקרא את עמודים 30-70 בערך בעמודים האלה מסבירים על סיבוב האגן למעלה.
מה שלא בסדר אצלך
אין לי זמן לקרוא 30 עמודים
יש לך אולי סרטון טוב שמסביר את מה שאתה מתכוון ?
רפרפתי קצת ,ספר מצויןתרפרף בקצרה שם אתה תבין על מה מדובר גם רוב העמודים שם זה תמונות שב רבע שעה ותראה על מה מדובר...
טעות שלי זה מוזכר מעמוד 15.
רפרפתי קצת ,ספר מצוין
תודה רבה לך
פעם הבאה שאעשה דדליפט אקפיד להבליט יותר את האגן
- - - עידכון הודעה - - -
טוב עדיין כואב הגב (לא כמו בהתחלה ,הכאב ירד קצת ) לא אוכל להתאמן עם זה
לצערי אני לא אתאמן עד שזה יעבור לגמרי
- - - עידכון הודעה - - -
עדכון משקל 79.2 ,עליתי בשבועיים 1.2K
מתחילת המסה העלתי 6.5K ובאחוזי שומן 1% או 2%
בקטנה ,לא משהו משמעותיתותח !
כל הכבוד על ההתקדמות יוצא בממוצא עליה של 1 קילו שריר בשבועיים בערך, רואים שינוי משמעותי בעין ?
אתמול רציתי לבדוק אם אני יכול לחזור להתאמן (אני הולך יושב חופשי שאני עושה סקאווט משקל גוף אני לא מרגיש כזה בנוח בגלל הגב )
אז הרמתי חבר כמו ב FU חבר ששוקל 60K באתי לעשות סקאווט ובאמצע החזרה הגב כאב אז הורדתי אותו היום הרמתי חבר ששוקל 57K כמו ב FU עשיתי סקאווט חזרה אחת והורדתי אותי כי כאב הגב
מעצבן אני מת לחזור להתאמן אבל עדיין אני לא יכול :(
אני לא מרגיש אותו בכלל ביום יום אבל שאני עושה סקאווט בלי משקל אז לא נוח מבחינת הגבמבין אותך אני שבוע בלי אימונים=😵
הכאב הזה הוא בחוליות?
שמעו לא התאמנתי שבועיים בגלל הגב ואני מת להתאמן
אז אני אתאמן בינתיים בלי סקאווט ודדליפט לצערי בגלל הגב
איך להתאמן מחר ? לעשות FBW בינתיים ? לאיזה שבועיים עד שאני יוכל לבצע סקאווט ודדליפט ואז נחזור ל SS
אני מרגיש בסדר בגב אבל כשאני בא לעשות סקאווט משקל גוף אז הוא כואב לי ולפני שבוע שהרמתי חבר ששוקל 60 קילו ועשיתי סקאווט כאב לי הגב מאודלפי דעתי אתה יכול לעבוד ב-AB או FBW איך שתרצה...אבל תעבוד כרגיל על כל הגוף, כולל רגליים-לא חסר מכונות.
פשוט אל תעשה דדליפט וסקוואט,חוץ משתי התרגילים האלה ואולי גם פרס שלא יהיה מומלץ בשבילך, אתה יכול לעשות הכול.
כבר הלכת לאבחן את הבעיה, הלכת לרופא או משהו לראות מה קרה ?
החלמה מהירה !
אני מרגיש בסדר בגב אבל כשאני בא לעשות סקאווט משקל גוף אז הוא כואב לי ולפני שבוע שהרמתי חבר ששוקל 60 קילו ועשיתי סקאווט כאב לי הגב מאוד
אני יעשה לג פרס במכונה וכפיפת ברכיים במקום סקאווט
אני אבדוק במכון אם אוכל לבצע פרס אם הגב יכאב אבצע תרגיל אחר לכתפיים במקום
אני יעשה FBW לאיזה שבוע ואז נראה לי אני יוכל לעשות סקאווט