הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג SS כי נמאס ממשקלים של ילדה !

• פותח/ת השרשור orell20
  • פורסם בתאריך
עדיין כואב הגב לצערי ,פחות מההתחלה אבל עדיין לא אוכל להתאמן עם הכאב הזה אני לא יכול לעשות אפילו סקאווט משקל גוף או להיכנס לסטאפ בדדליפט

אם זה עדיין יכאב גם מחר במהלך היום אז תלך לרופא !

נערך לאחרונה:
אם זה עדיין עד כדאי קח כואב ומחר לא יהיה טוב יותר לך לרופא !
זה לא כואב בלי הפסקה
זה כואב (סוג של דקירה ) שאני מתכופף או משהו

אם זה ימשיך עוד יום יומיים אני אפנה לרופא

זה לא כואב בלי הפסקה
זה כואב (סוג של דקירה ) שאני מתכופף או משהו

אם זה ימשיך עוד יום יומיים אני אפנה לרופא

מקווה בשבילך שתחלים מהר !

דרך אגב צפיתי בדדליפט שלך ואגן שלך פונה למטה-הגורם הראשי לפציעות בגב אתה צריך לנסות לדחוף את התחת עוד למעלה, צפה בע"מ 40-70 בספר:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=10902

תוריד את הספר ותקרא את עמודים 30-70 בערך בעמודים האלה מסבירים על סיבוב האגן למעלה.
מה שלא בסדר אצלך
אין לי זמן לקרוא 30 עמודים

יש לך אולי סרטון טוב שמסביר את מה שאתה מתכוון ?

אין לי זמן לקרוא 30 עמודים

יש לך אולי סרטון טוב שמסביר את מה שאתה מתכוון ?

תרפרף בקצרה שם אתה תבין על מה מדובר גם רוב העמודים שם זה תמונות שב רבע שעה ותראה על מה מדובר...

טעות שלי זה מוזכר מעמוד 15.

נערך לאחרונה:
תרפרף בקצרה שם אתה תבין על מה מדובר גם רוב העמודים שם זה תמונות שב רבע שעה ותראה על מה מדובר...

טעות שלי זה מוזכר מעמוד 15.
רפרפתי קצת ,ספר מצוין

תודה רבה לך
פעם הבאה שאעשה דדליפט אקפיד להבליט יותר את האגן

- - - עידכון הודעה - - -

טוב עדיין כואב הגב (לא כמו בהתחלה ,הכאב ירד קצת ) לא אוכל להתאמן עם זה

לצערי אני לא אתאמן עד שזה יעבור לגמרי

- - - עידכון הודעה - - -

עדכון משקל 79.2 ,עליתי בשבועיים 1.2K

מתחילת המסה העלתי 6.5K ובאחוזי שומן 1% או 2%

רפרפתי קצת ,ספר מצוין

תודה רבה לך
פעם הבאה שאעשה דדליפט אקפיד להבליט יותר את האגן

- - - עידכון הודעה - - -

טוב עדיין כואב הגב (לא כמו בהתחלה ,הכאב ירד קצת ) לא אוכל להתאמן עם זה

לצערי אני לא אתאמן עד שזה יעבור לגמרי

- - - עידכון הודעה - - -

עדכון משקל 79.2 ,עליתי בשבועיים 1.2K

מתחילת המסה העלתי 6.5K ובאחוזי שומן 1% או 2%

תותח !
כל הכבוד על ההתקדמות יוצא בממוצא עליה של 1 קילו שריר בשבועיים בערך, רואים שינוי משמעותי בעין ?

תותח !
כל הכבוד על ההתקדמות יוצא בממוצא עליה של 1 קילו שריר בשבועיים בערך, רואים שינוי משמעותי בעין ?
בקטנה ,לא משהו משמעותי

אבל יש לי עוד הרבה להתקדם ב SS

אחרי שיעבור לי הכאב אחזור להתאמן

מאמין שעוד יומיים כבר זה יעבור

למה אתם מסבכים אותו "אגן שמגן" בוא אני אסביר לך בקלות למה הם התכוונו , תחשוב על הילדה הכי פרחה בשכבה שלך - אני בטוח שהסתכלת לה על התחת .
נכון איך שהיא מוציאה אותו למעלה כל הזמן? אז ככה תעשה בדדליפט (קצת גיי אבל כשאני לימדתי חבר לדדלפט בהתחלה צעקתי "תוציא תחת" וכולם צחקו ועכשיו אני מתחיל לצעוק לו פשוט "עמידת פרחה עמידת פרחה").

ד"א תקרא את כל הספר אני ממליץ לך.
והנושא של האגן מוסבר טוב יותר בספר בעברית "דדליפט גרסת המאמנים" (בפורום פאוורליפטינג בנעוצים).

עדכון לגבי מצבי

אני הולך ,יושב בחופשיות אבל עדיין לא יכול להמשיך להתאמן
למה כשאני בא לעשות סקאווט (בלי משקל ) שאני מתחיל להתיישב כואב לי הגב (החוליה/עצם/מה שזה לא יהיה ) נקווה שיום ראשון זה יעבור לגמרי
וגם שאני רוצה להיכנס לסטאפ בדדליפט (אני עושה באוויר חח ) אז כואב הגב באותו מקום

בנתיים אני לא אוכל כמו בתפריט אני אוכל רגיל כמו בן אדם לא מתאמן כי זה נראה לי מיותר לאכול כמו בן אדם שעושה מסה (כי אני לא מתאמן בנתיים עד שהגב יחלים )

אתמול רציתי לבדוק אם אני יכול לחזור להתאמן (אני הולך יושב חופשי שאני עושה סקאווט משקל גוף אני לא מרגיש כזה בנוח בגלל הגב )
אז הרמתי חבר כמו ב FU חבר ששוקל 60K באתי לעשות סקאווט ובאמצע החזרה הגב כאב אז הורדתי אותו היום הרמתי חבר ששוקל 57K כמו ב FU עשיתי סקאווט חזרה אחת והורדתי אותי כי כאב הגב

מעצבן אני מת לחזור להתאמן אבל עדיין אני לא יכול :(

אתמול רציתי לבדוק אם אני יכול לחזור להתאמן (אני הולך יושב חופשי שאני עושה סקאווט משקל גוף אני לא מרגיש כזה בנוח בגלל הגב )
אז הרמתי חבר כמו ב FU חבר ששוקל 60K באתי לעשות סקאווט ובאמצע החזרה הגב כאב אז הורדתי אותו היום הרמתי חבר ששוקל 57K כמו ב FU עשיתי סקאווט חזרה אחת והורדתי אותי כי כאב הגב

מעצבן אני מת לחזור להתאמן אבל עדיין אני לא יכול :(

מבין אותך אני שבוע בלי אימונים=😵
הכאב הזה הוא בחוליות?

מבין אותך אני שבוע בלי אימונים=😵
הכאב הזה הוא בחוליות?
אני לא מרגיש אותו בכלל ביום יום אבל שאני עושה סקאווט בלי משקל אז לא נוח מבחינת הגב
ושעשיתי שחברים שלי היו עליי זה כאב במהלך הסקאווט

הכאב מרגיש בעמוד השידרה בצד הימיני

שמעו לא התאמנתי שבועיים בגלל הגב ואני מת להתאמן
אז אני אתאמן בינתיים בלי סקאווט ודדליפט לצערי בגלל הגב

איך להתאמן מחר ? לעשות FBW בינתיים ? לאיזה שבועיים עד שאני יוכל לבצע סקאווט ודדליפט ואז נחזור ל SS

שמעו לא התאמנתי שבועיים בגלל הגב ואני מת להתאמן
אז אני אתאמן בינתיים בלי סקאווט ודדליפט לצערי בגלל הגב

איך להתאמן מחר ? לעשות FBW בינתיים ? לאיזה שבועיים עד שאני יוכל לבצע סקאווט ודדליפט ואז נחזור ל SS

לפי דעתי אתה יכול לעבוד ב-AB או FBW איך שתרצה...אבל תעבוד כרגיל על כל הגוף, כולל רגליים-לא חסר מכונות.
פשוט אל תעשה דדליפט וסקוואט,חוץ משתי התרגילים האלה ואולי גם פרס שלא יהיה מומלץ בשבילך, אתה יכול לעשות הכול.
כבר הלכת לאבחן את הבעיה, הלכת לרופא או משהו לראות מה קרה ?
החלמה מהירה !

לפי דעתי אתה יכול לעבוד ב-AB או FBW איך שתרצה...אבל תעבוד כרגיל על כל הגוף, כולל רגליים-לא חסר מכונות.
פשוט אל תעשה דדליפט וסקוואט,חוץ משתי התרגילים האלה ואולי גם פרס שלא יהיה מומלץ בשבילך, אתה יכול לעשות הכול.
כבר הלכת לאבחן את הבעיה, הלכת לרופא או משהו לראות מה קרה ?
החלמה מהירה !
אני מרגיש בסדר בגב אבל כשאני בא לעשות סקאווט משקל גוף אז הוא כואב לי ולפני שבוע שהרמתי חבר ששוקל 60 קילו ועשיתי סקאווט כאב לי הגב מאוד
אני יעשה לג פרס במכונה וכפיפת ברכיים במקום סקאווט

אני אבדוק במכון אם אוכל לבצע פרס אם הגב יכאב אבצע תרגיל אחר לכתפיים במקום
אני יעשה FBW לאיזה שבוע ואז נראה לי אני יוכל לעשות סקאווט

אני מרגיש בסדר בגב אבל כשאני בא לעשות סקאווט משקל גוף אז הוא כואב לי ולפני שבוע שהרמתי חבר ששוקל 60 קילו ועשיתי סקאווט כאב לי הגב מאוד
אני יעשה לג פרס במכונה וכפיפת ברכיים במקום סקאווט

אני אבדוק במכון אם אוכל לבצע פרס אם הגב יכאב אבצע תרגיל אחר לכתפיים במקום
אני יעשה FBW לאיזה שבוע ואז נראה לי אני יוכל לעשות סקאווט

פתאום נזכרתי בך
מה הולך איתך ??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית