ייעוץ אסור להשתמש באולסטאר מה עושים?

BreakingBadSuck

משתמש פעיל
831
225
נק' מוניטין:
736
831
225
מנהל המכון המסריח שאני נמצא בו פנה אלי ואמר לי שהוא לא מוכן שאני אתאמן עם נעלי אולסטאר כי זה נעליים שלא מבוטחות ע"י החברה.
מכירים את זה שאין לכם אם מי לדבר? כשאני מסביר לו שהנעליים האלה דווקא המתאימות ביותר לאימון אנאורובי הוא עונה לי "זה לא מעניין אותי, אתה יכול לדבר עם החברת ביטוח בעצמך אם אתה רוצה".
אני אמשיך לשלם למכון הזה 250 ש"ח בחודש אפילו ששלוש פלטות אין בו. אין לי אנלטרניטובות כרגע.

אני מחפש איזהשהם נעליים טובות ב100₪ שהטמבל לא ישים לב שהם אותו סוג נעל.
אם מישהו יכול להמליץ על נעליים מהאתר הזה או אפילו משוק נתניה עד 100 ש"ח זה יעזור.

פשש, על זה עדיין לא שמעתי.

תוכל לשאול אותו מי מבטח אותו ולדבר איתם בעצמך, תוכל גם להעביר את הפרטים ליבואן של קונברס (MGS אאל"ט) - נראה לי שגם הם יופתעו מהיצירתיות של מנהל המכון הזה.
אני כמובן לא הייתי מתאמן בחד"כ כזה, אבל אני מבין שאין לך ברירה.

• פותח/ת השרשור
לא נראה לי שזה יניב תוצאות לדבר עם מישהו שם, למכון יש אינטרס לעשות לי רק חיים קשים מתים להעיף אותי משם.
באיזה שהוא מובן אני מסכים עם חברת הביטוח, בינונו אם וייפול על הרגל שלי משקולת, האולטסאר זה הנעליים האחרונות שיצילו אותי.
fuck them

לא נראה לי שזה יניב תוצאות לדבר עם מישהו שם, למכון יש אינטרס לעשות לי רק חיים קשים מתים להעיף אותי משם.
באיזה שהוא מובן אני מסכים עם חברת הביטוח, בינונו אם וייפול על הרגל שלי משקולת, האולטסאר זה הנעליים האחרונות שיצילו אותי.
fuck them
לא וסקוני ישמרו לך על הרגל מזהב מפלטה..
עזוב..תגיד לו שאתה רוצה לדבר עם חברת הביטוח ותגיד לו שיראה לך את החוזה שחתמת עליו-אם זה לא רשום שם תמשיך להתאמן איתם .

במידה ואתה לא מצליח להסתדר ואין לך ברירה, במהלך חיפושי אחר נעל להרמת משקולות של אדידס בחו"ל נתקלתי בדגם שלהם שאני לא יודע למה הוא משמש אבל הסוליה שלו סה"כ שטוחה וקשה(יחסית) ויש לה לוק ספורטיבי.

fuck them

תיארתי לעצמי שהם רוצים שתעוף משם, המנהל מתחיל להנפיץ דברים בשביל שתעבור מכון - עוד מעט הוא יאמר לך שאסור לשים יותר מ100 ק"ג בתרגילים חופשיים כי הביטוח אוסר משקלים מסוכנים.
אם תיפול על הרגל שלך משקולת אף נעל ספורט לא תעזור, החוזה הביטוחי לא יורד לרמת הדגם של הנעל.

בסופו של דבר זו החלטה שלך עד כמה אתה רוצה להלחם בהם, רק קח בחשבון שזו רק ההתחלה. אם היית מבוגר יותר כנראה שמנהל המכון לא היה מטריד אותך.

קניתי כאלה לפני שבוע ומשהו ואני מתפדח ללכת איתן אפילו למכון, הן ממש דומות לאולסטאר אז קנה משהו בסגנון הזה

818957031_6.jpg

• פותח/ת השרשור
תיארתי לעצמי שהם רוצים שתעוף משם, המנהל מתחיל להנפיץ דברים בשביל שתעבור מכון - עוד מעט הוא יאמר לך שאסור לשים יותר מ100 ק"ג בתרגילים חופשיים כי הביטוח אוסר משקלים מסוכנים.
אם תיפול על הרגל שלך משקולת אף נעל ספורט לא תעזור, החוזה הביטוחי לא יורד לרמת הדגם של הנעל.

בסופו של דבר זו החלטה שלך עד כמה אתה רוצה להלחם בהם, רק קח בחשבון שזו רק ההתחלה. אם היית מבוגר יותר כנראה שמנהל המכון לא היה מטריד אותך.

כל כך צודק, גם היום אותו מנהל העיר לי על הנעליים. אמרתי לו שבדקתי את הנושא בפורמים מקצועיים ושאבא שלי עורך דין (פח..) ושאני רוצה את הטלפון של החברת ביטוח כי זה לא מקובל להוציא איסור שכזה, הוא כמובן לא הסכים לתת לי ואמר שזה החלטה שלו לאסור עלי להשתמש בנעליים האלה.
הוא הציב לי תנאי שמפעם הבאה לבוא בנעלי ספורט או שהוא "יקפיא" לי את המנוי.
באותו רגע יכולתי להצביע על שלושה אנשים שהתאמנו עם נעליים שטוחות.

מכון באיזה שהוא חור שהאלטרניטיבה היחידה היא לעבור לעוד מקום מזוהם שאמרו לי שיש שם רק סמית' מאשין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית