הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג *כותרת שנונה כלשהי*

אין לי מטרה למשקל מסוים כול קילו בשבילי זה טוב במיוחד בדדליפט שבוע 11 אימון 2

אימון שביזות של תחילת "החורף" כולם קיבלו ממנו מנה היום

HB Squat
95KG 3x5- שבוז,בלי חשק לעשות אבל עדיין הצלחתי הכול היה כבד בצורה בינונית בסה"כ מרוצה. יום חמישי 2 פלטות!

Press
52KG 5F,5F,5-PR
סוף סוף PR בפרס(הכי כבד שלחצתי לפני היה בחיטוב 51 קילו לסט של 3 חזרות)
סט אחרון נכנסתי ולא הצלחתי חזרה אחת אפילו אז נכנסתי אחרי דקה והפצצתי.
באמצע החזרה האחרונה מישהו נגע בי ממש קל באמצע הנעילה אז נגיד שזה 4.5 חזרות חחחח

Row
עשיתי עם 70 קילו סט ראשון לא הצלחתי לשמור על כיווץ סט שני יותר טוב אבל עדיין לא משהו והרגל שמאל שלי הייתה תפוסה אז לא הלכתי לעשות סט שני(לא יודע אם אני יחזור על המשקל שוב נראה כבר באימון הבא איך אני ירגיש)

עשיתי מתח רגיל 2x7 לפצות על החתירה
אני דווקא הרגשתי נהדר היום ביחס לשביזות חורף.
במילה אחת? ויטמין D וקפאין שתי דברים נהדרים.
פרס חזק. גם לי בחמישי יש 2 פלטות שיהיה לנו בהצלחה! 😃

למה שמישהו יגע בך בפרס?
מישהו שאני מתאמן איתו בא מאחורה ונגע ממש בקטנה לא עשה הבדל ענק אבל עדיין החשבתי כ4.5 חזרות
פעם הבאה לא יגעו
אני דווקא הרגשתי נהדר היום ביחס לשביזות חורף.
במילה אחת? ויטמין D וקפאין שתי דברים נהדרים.
פרס חזק. גם לי בחמישי יש 2 פלטות שיהיה לנו בהצלחה! 😃
תודה רבה אחי בהצלחה לנו!
אני כבר לא נוגע בקפאין עושה לי רק רע אם אני בא עייף נותן לעצמי כאפות והכול מסתדר

מישהו שאני מתאמן איתו בא מאחורה ונגע ממש בקטנה לא עשה הבדל ענק אבל עדיין החשבתי כ4.5 חזרות
פעם הבאה לא יגעו
תודה רבה אחי בהצלחה לנו!
אני כבר לא נוגע בקפאין עושה לי רק רע אם אני בא עייף נותן לעצמי כאפות והכול מסתדר
נגע בך בצורה שגרמה לך לאבד ריכוז :jawdrop:

שבוע 11 אימון 3

HB Squat
100KG 3x5- סוף סוף 2 פלטות לכזה נפח(הסקוואט הכי כבד שעשיתי אי פעם היה 101 לסט של 3 והיה גם 100 ל3 של 5 או של 4 אבל LB עם חרא טכניקה) היה כבד אבל ממשיך ל105 יום ראשון

Bench
79KG 5F,5F,5F-PR
בהחלט ממש מעצבן שלא הצלחתי לנעול באף סט את האחרונה,לדעתי זו לא בעיה של כוח אלא פשוט ריכוז
אני עולה ל81 עדיין יום שלישי מה אתם אומרים?

Deadlift
ריסט בגלל שה110 היה לא טוב(גב רפוי)

100KGx3
שיניתי את רוחב העמידה ודחפתי ברכיים החוצה
עשיתי רק 3 כי כבר לא היה לי זין לאימון הזה ורציתי הביתה

סרטונים בקרוב בפורום פאורליפטינג(של הדדליפט)

חייב לחזור כבר לתפריט מסודר

שבוע 11 אימון 3

HB Squat
100KG 3x5- סוף סוף 2 פלטות לכזה נפח(הסקוואט הכי כבד שעשיתי אי פעם היה 101 לסט של 3 והיה גם 100 ל3 של 5 או של 4 אבל LB עם חרא טכניקה) היה כבד אבל ממשיך ל105 יום ראשון

Bench
79KG 5F,5F,5F-PR
בהחלט ממש מעצבן שלא הצלחתי לנעול באף סט את האחרונה,לדעתי זו לא בעיה של כוח אלא פשוט ריכוז
אני עולה ל81 עדיין יום שלישי מה אתם אומרים?

Deadlift
ריסט בגלל שה110 היה לא טוב(גב רפוי)

100KGx3
שיניתי את רוחב העמידה ודחפתי ברכיים החוצה
עשיתי רק 3 כי כבר לא היה לי זין לאימון הזה ורציתי הביתה

סרטונים בקרוב בפורום פאורליפטינג(של הדדליפט)

חייב לחזור כבר לתפריט מסודר
ב-110 משכת רחוק מהגוף ונתת מין תנופה כזאת
אם תקרב קצת את המוט ותרים את החזה עד הסוף ותשמור על לחץ ברגליים יש לך את זה בקלות לדעתי.......

ב-110 משכת רחוק מהגוף ונתת מין תנופה כזאת
אם תקרב קצת את המוט ותרים את החזה עד הסוף ותשמור על לחץ ברגליים יש לך את זה בקלות לדעתי.......
נראה לי התבלבלת עם מישהו אחר כי לא העליתי את ה110 לפה

הגעתי לזה דרך סרטון של אליק בטעות.
אם תרצה שאני אערוך תגיד עכשיו .
פעם הבאה שים UNLISTED

למה שתערוך חחח אין לי בעיה
אם אתה בבקשה יכול להגיב בנושא של הדדליפט לגבי הטכניקה מה אתה חושב לגבי הסרטונים עם ה105 ו100

בו בו למכון עומר צריכים אותך
אני אומר לך היום יבואו 25 כוסיות שעושות סקוואט

שבוע 12 אימון 1

אימון פשוט רע באמת לא היום שלי(שילוב של שינה לא טובה+קור בחדר כושר שאתה מרגיש בקוטב הצפוני)

HB Squat
PR 105KG 1x4- הרגשתי שאני ממש נוטה קדימה כאילו אני הולך ליפול קדימה והרגשתי תגב ממש חזק זה good morning? לצערי אין לי סרטון
אימון הבאה חוזר על המשקל לדעתי זו לא בעיה של כוח פה פשוט עייפות
אבל עדיין זה הסקוואט הכי כבד שעשיתי אי פעם(לפני זה 101 ל3 LB בחיטוב)

Press
54KG 1x3-PR
לפרס כבר נכנסתי עוד יותר עייף ובלי חשק אחרי הסקוואט+ נתפס לי חזק באזור הכנפיים ועכשיו גם כול זרוע שמאל שלי מרגישה תפוסה

מקווה יום רביעי כבר נפציץ...

משקל גוף-69 קילו
עלייה של 1.2 קילו בשבוע

מחר סוף סוף חוזר להתאמן אחרי שבוע שלא התאמנתי בגלל לימודים+שביזות יתר(האימון ביום שני לא נחשב כי הלכתי הביתה אחרי סט של סקוואט ופרס) מקווה שהפסקה של שבוע עשתה לי טוב הייתי צריך אותה..

שבוע 12 אימון 1(חזרה על השבוע)

אימון לא טוב אחרי 6 ימים בשל לימודים+עייפות+חוסר מוטיבציה

HB Squat
תכננתי ללכת על 100 או 102 בסוף עשיתי 98 בגלל שעשיתי במוט אחר..

98KG 1x5- אחרי הסקוואט שהיה לי לפני שבוע היה לי כאב בגב תחתון והיום שעשיתי חימום לא היה אבל בסט כבד היה /:

חבר שלי (מתן)אמר שהבעיה אצלי זה שיש לי באטוינק ושאני קורס עם החזה בגלל נוצר לי הכאב והנטייה קדימה במהלך הסקוואט

אז בעצתו אני עושה ריסט ל80 וקופץ ב10 עד ל100 תלוי בטכניקה מעדיף לתקוע את ההתקדמות לזמן מה מאשר להיפצע

Bench
81KG 4,3F
70KG 1X6

חוסר ברייג'+ יש לי בכתף שמאל ובמרפק שמאל קליקים כבר כמה זמן שממש מעצבנים אותי(גם יש לי בגב עליון הרבה זמן אם מישהו יודע איך לטפל בזה אשמח לעזרה)
ניסיתי לעשות 70 קילו 2X8 אבל כאב לי כבר האמה והמרפק אז סיימתי פה
אמרו לי שיש לי בעיה שאני עולה עם יד אחת מהר יותר בבנצ' וזה נכון כי תמיד שאני מגיע לכשל אז זה חזרה שהמוט עולה עקום איך לטפל בזה??

אשמח לעזרה ממכם בנושא הסקוואט והבנצ' @Psycho @SmokingSnake @Beast and cheat

הנה סרטון של 95 קילו סקוואט לפני שבועיים בערך(פה לא כאב לי הגב תחתון אחרי הסטים) @incin אשמח גם אם אתה יכול לעזור לי

הבאט ווינק ממש מינימלי , אני לא חושב שזה סיבה לכאבים.
בנוסף אני לא רואה גם משהו לא בסדר בסט שיכול לגרום לך לזה.

הבאט ווינק ממש מינימלי , אני לא חושב שזה סיבה לכאבים.
בנוסף אני לא רואה גם משהו לא בסדר בסט שיכול לגרום לך לזה.
הכאב התחיל רק אחרי סט של 105 שהיה ממש רע.. כנראה זו הסיבה
אני עדיין יעשה ריסט כדי לא להחמיר תכאב ולשפר טטכניקה עוד יותר

שבוע 12 אימון 1(חזרה על השבוע)

אימון לא טוב אחרי 6 ימים בשל לימודים+עייפות+חוסר מוטיבציה

HB Squat
תכננתי ללכת על 100 או 102 בסוף עשיתי 98 בגלל שעשיתי במוט אחר..

98KG 1x5- אחרי הסקוואט שהיה לי לפני שבוע היה לי כאב בגב תחתון והיום שעשיתי חימום לא היה אבל בסט כבד היה /:

חבר שלי (מתן)אמר שהבעיה אצלי זה שיש לי באטוינק ושאני קורס עם החזה בגלל נוצר לי הכאב והנטייה קדימה במהלך הסקוואט

אז בעצתו אני עושה ריסט ל80 וקופץ ב10 עד ל100 תלוי בטכניקה מעדיף לתקוע את ההתקדמות לזמן מה מאשר להיפצע

Bench
81KG 4,3F
70KG 1X6

חוסר ברייג'+ יש לי בכתף שמאל ובמרפק שמאל קליקים כבר כמה זמן שממש מעצבנים אותי(גם יש לי בגב עליון הרבה זמן אם מישהו יודע איך לטפל בזה אשמח לעזרה)
ניסיתי לעשות 70 קילו 2X8 אבל כאב לי כבר האמה והמרפק אז סיימתי פה
אמרו לי שיש לי בעיה שאני עולה עם יד אחת מהר יותר בבנצ' וזה נכון כי תמיד שאני מגיע לכשל אז זה חזרה שהמוט עולה עקום איך לטפל בזה??

אשמח לעזרה ממכם בנושא הסקוואט והבנצ' @Psycho @SmokingSnake @Beast and cheat

הנה סרטון של 95 קילו סקוואט לפני שבועיים בערך(פה לא כאב לי הגב תחתון אחרי הסטים) @incin אשמח גם אם אתה יכול לעזור לי

כרגע אני לא עושה HB, אבל כשהייתי עושה הייתי עומד צר יותר וכפות הרגליים היו מופנות יותר קדימה מאשר LB.
העמידה הנוכחית שלך נראית כמו עמידה קלאסית של LB, אני אישית הייתי משנה את זה ודואג שהחזה לא יקרוס בתחתית.

גם מבחינת עצירת הנשימה - תוכל להתנגד לבאט ווינק הרבה יותר טוב אם תשתמש בוולסלבה.

לגבי הבנץ' - יש סרטון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית