לוג *כותרת שנונה כלשהי*

כרגע אני לא עושה HB, אבל כשהייתי עושה הייתי עומד צר יותר וכפות הרגליים היו מופנות יותר קדימה מאשר LB.
העמידה הנוכחית שלך נראית כמו עמידה קלאסית של LB, אני אישית הייתי משנה את זה ודואג שהחזה לא יקרוס בתחתית.

גם מבחינת עצירת הנשימה - תוכל להתנגד לבאט ווינק הרבה יותר טוב אם תשתמש בוולסלבה.

לגבי הבנץ' - יש סרטון?
לגבי העמידה נראה לי שאני רק יצר אותה כי ככה ממש נוח לי עם כפות הרגליים

והנה סרטון של בנצ' לצערי של 71 קילו לא הכי מעודכן אני יצלם כבר יום חמישי
@MikeRozner אני אשמח אם גם אתה תוכל להגיב לי על הטכניקה בסקוואט ובבנצ' ולהגיד לי מה דעתך על הבעיה שלי בסקוואט ובבנצ'

לגבי העמידה נראה לי שאני רק יצר אותה כי ככה ממש נוח לי עם כפות הרגליים

והנה סרטון של בנצ' לצערי של 71 קילו לא הכי מעודכן אני יצלם כבר יום חמישי
@MikeRozner אני אשמח אם גם אתה תוכל להגיב לי על הטכניקה בסקוואט ובבנצ' ולהגיד לי מה דעתך על הבעיה שלי בסקוואט ובבנצ'

נסה להצר קצת את האחיזה והעמידה בסקווט וצלם שוב, אני רוצה לראות משהו.

שבוע 12 אימון 2
אימון קל בגלל הכתף שלא יודע אם היא תפוסה או שזה דלקת(גם אזור הטרייספ והבייספ בזרוע שמאל מרגיש לי תפוס) הוספתי נפח והורדתי משקל בילדר בנשמה

HB Squat
80KG 3x5- ממש קל,הצרתי עמידה כמו ש @MikeRozner אמר לי(אשמח אם תגיב לי על הטכניקה שוב)

Press
40KG 3x8- גם די קל,הכתף היה באותו מצב בפרס לא הרגשתי כאב מיוחד בסט וגם לאחריו
חייב להקפיד על לא לשבור את מפרק כף היד אחרי הסט כאב לי שם ביד שמאל(ויש לי שם מלא קליקים בלי קשר)

Row
60KG 2x8- גם פה לא קשה בכלל ועשיתי בלי צ'יטינג בכלל,בסוף הסט השני כאב לי קצת בכתף אז החלטתי לא להמשיך

אחרי זה ניסיתי לעשות אירובי בסטפר אבל אחרי שני צעדים כאב לי בחיבור מעל לתאומים לרגל ברגל שמאל,מה זה יכול להיות?

סרטונים:

@incin אם תוכל גם לי להעיר לי אני אשמח

משקל גוף 69.1 קילו
עלייה של 100 גרם בשבוע

כתף מרגישה הרבה יותר טוב מקווה להתחיל לחזור להרים כבד כבר שבוע הבא
האימונים השבוע לא יהיו מסודרים בגלל עומס בלימודים וכנראה שזה יהיה ככה כול השנה מקווה שאני יוכל להמשיך את הSS ככה(כמה שהאימונים חשובים לי הלימודים חשובים פי 2)

אימון קל היום מקווה לחזור להפציץ בקרוב

HB Squat
90KG 3x5- סקוואט קל,עבדתי על התפוצצות למעלה מהבור הלך ממש טוב

Bench
עשיתי 70 קילו בגלל הכתף עשיתי סט אחד 8 וסט אחד 5 שכאב לי באזור הבייספ דווקא..
אני לא יודע מה לעשות לנוח לגמרי מהבנצ' או להוריד משקל לעשות פרוטוקול פציעות? @Psycho מה דעתך?

Deadlift
90KG 1x5- קליל

קודם תבדוק את הטכניקה, העניין של הכתף לדעתי מאוד מוזר במידה ואתה לוחץ בגירסא ה"ליפטרית".
מה מקור הבעיה?

קודם תבדוק את הטכניקה, העניין של הכתף לדעתי מאוד מוזר במידה ואתה לוחץ בגירסא ה"ליפטרית".
מה מקור הבעיה?
תסתכל בסרטונים למעלה
אני עושה עם קשת אבל לא ממש גדולה כי אני לא גמיש ובלי לג דרייב כי אני לא יודע לעשות
אני אוחז די צר
ויש לי בעיה שצד אחד אצלי עולה מהר יותר לפעמים אמרו לי כבר כמה פעמים

אימון קקה היום
כנראה יש לי דלקת בכתף וכול אזור זרוע שמאל כולל מפרק כף היד הלך הSS כנראה

HB Squat
98KG 2x5
סט ראשון אחלה,סט שני לא הייתי מאוזן היה חרא לדעתי ואחרי זה כאב לי בגב תחתון אז לא המשכתי. הרגשתי את הכתף בקטנה בסקוואט לא משהו נורא כול כך

סט ראשון:

Press
45KG 1x5
היה כבד והרגשתי כבר חזק תכתף אז לא עשיתי עוד

מסור רק עם יד ימין
18KG 4x15

לדעתי הכאבים זה בגלל החוסר איזון בבנצ' שצד אחד עולה יותר מהר וזה הפעיל יותר מדי עומס
אני הולך לקבוע תור לאורטופד ונראה כבר מה ילך
מקסימום נעבור לפיצולים כי SS בלי לעבוד כבד לא שווה

אימון קקה היום
כנראה יש לי דלקת בכתף וכול אזור זרוע שמאל כולל מפרק כף היד הלך הSS כנראה

HB Squat
98KG 2x5
סט ראשון אחלה,סט שני לא הייתי מאוזן היה חרא לדעתי ואחרי זה כאב לי בגב תחתון אז לא המשכתי. הרגשתי את הכתף בקטנה בסקוואט לא משהו נורא כול כך

סט ראשון:

Press
45KG 1x5
היה כבד והרגשתי כבר חזק תכתף אז לא עשיתי עוד

מסור רק עם יד ימין
18KG 4x15

לדעתי הכאבים זה בגלל החוסר איזון בבנצ' שצד אחד עולה יותר מהר וזה הפעיל יותר מדי עומס
אני הולך לקבוע תור לאורטופד ונראה כבר מה ילך
מקסימום נעבור לפיצולים כי SS בלי לעבוד כבד לא שווה

אפשר לשאול מאיפה למדת HB? כי בגדול זה נראה כמו LB עם מיקום של HB... אתה מתיישב אחורה ולא למטה, אתה שובר מקביל ולא מעבר לזה, הרגליים רחבות... אני פשוטצמנסה ללמוד HB ולהבין את התנועה טוב יותר 😃
בכל מקרה מוניטין

אפשר לשאול מאיפה למדת HB? כי בגדול זה נראה כמו LB עם מיקום של HB... אתה מתיישב אחורה ולא למטה, אתה שובר מקביל ולא מעבר לזה, הרגליים רחבות... אני פשוטצמנסה ללמוד HB ולהבין את התנועה טוב יותר 😃
בכל מקרה מוניטין

שים לב לזווית של הגב. הגב כאן מאוד זקוף כיאה להיי באר. הוא בהחלט מתיישב למעטה. בקשר לעומק, לא כל היי באר צריך להיות atg. הרגליים לא רחבות וכפות הרגליים מקבילות אחת לשנייה ולא פונות החוצה.

אגב, עומר, הסקוואט ניראה טוב, אחרי שאני רואה אותך אני שוקל לעבור גם להיי באר. אני כבר קרוב לשנה עושה LB ותקוע באזור המאה קילו. אשמח לשמוע ממך פרטים על ההחלטה להסבה בסקוואט.

שים לב לזווית של הגב. הגב כאן מאוד זקוף כיאה להיי באר. הוא בהחלט מתיישב למעטה. בקשר לעומק, לא כל היי באר צריך להיות atg. הרגליים לא רחבות וכפות הרגליים מקבילות אחת לשנייה ולא פונות החוצה.

אגב, עומר, הסקוואט ניראה טוב, אחרי שאני רואה אותך אני שוקל לעבור גם להיי באר. אני כבר קרוב לשנה עושה LB ותקוע באזור המאה קילו. אשמח לשמוע ממך פרטים על ההחלטה להסבה בסקוואט.
אז כנראה אני לא יודע לשפוט סקוואטים, זה הסבר יותר טוב 😵

לא הצלחתי ללמוד את הLB טוב והחלטתי לעבור לHB כי עדיף להתקדם בHB מאשר בכלל לא בLB
וזה גם מחזק לך את הניתוק בדדליפט כי זה עובד יותר טוב על ה4 ראשי
ראיתי תLB שלך הוא דווקא נראה טוב וגם עוד אמרו לך בלוג חוץ מכמה שיפורים קטנים אבל זו החלטה שלך לעבור או לא

לא הצלחתי ללמוד את הLB טוב והחלטתי לעבור לHB כי עדיף להתקדם בHB מאשר בכלל לא בLB
וזה גם מחזק לך את הניתוק בדדליפט כי זה עובד יותר טוב על ה4 ראשי
ראיתי תLB שלך הוא דווקא נראה טוב וגם עוד אמרו לך בלוג חוץ מכמה שיפורים קטנים אבל זו החלטה שלך לעבור או לא

הוא ניראה טוב שאני מתעסק עם משקלים נמוכים. אני לא מסוגל לסגור 4 שיאים רצופים איתו בטכניקה טובה. כל ההתקדמות מתבססת על עלייה של 15, ירידה של 10. ככה הגעתי ל105 (בטכניקה מחורבנת, תסתכל על האימון האחרון) ועכשיו ריסט של 10. בהיי באר יותר קל להתמודד עם סטים קשים? או שגם איתו הטכניקה מתפקששת. הבעיה שלי עם הסקוואט היא שכשאתה לא מצליח להרים, אתה מתחיל להרוס את הטכניקה וזה כמו כדור שלג באימונים שלאחר מכן. שלא כמו בלחיצות שכשאתה נכשל, אתה נכשל. אם היי באר יעזור לי להכשל כשאני לא מצליח ולא להרוס את הטכניקה, אני אעבור אליו. מה אתה חושב?

הוא ניראה טוב שאני מתעסק עם משקלים נמוכים. אני לא מסוגל לסגור 4 שיאים רצופים איתו בטכניקה טובה. כל ההתקדמות מתבססת על עלייה של 15, ירידה של 10. ככה הגעתי ל105 (בטכניקה מחורבנת, תסתכל על האימון האחרון) ועכשיו ריסט של 10. בהיי באר יותר קל להתמודד עם סטים קשים? או שגם איתו הטכניקה מתפקששת. הבעיה שלי עם הסקוואט היא שכשאתה לא מצליח להרים, אתה מתחיל להרוס את הטכניקה וזה כמו כדור שלג באימונים שלאחר מכן. שלא כמו בלחיצות שכשאתה נכשל, אתה נכשל. אם היי באר יעזור לי להכשל כשאני לא מצליח ולא להרוס את הטכניקה, אני אעבור אליו. מה אתה חושב?
לדעתי בHB קל יותר הטכניקה כי אין את העניין של ההיפ דרייב והישיבה אחורה
אבל כמובן שגם פה חייבים להפקיד על טכניקה וגם לעבוד על העניין של הבאונס מהתחתית שלדעתי מאוד חשוב בHB

משקל גוף 69.3 קילו
עלייה 200 גרם משבוע שעבר

קיצצתי באוכל בגלל שאני לא מתאמן נורמלי וחבל סתם להעלות משקל שהוא שומן נטו

אימון של כלום

HB Squat
60,65,70 הכול ל8 חזרות סיימתי ב3 דקות

בנצ' עשיתי 50 סט אחד כאב לי אז הפסקתי

דדליפט 90 קילו 5 חזרות 80 קילו 8 חזרות

כנראה אני יפסיק להתאמן עד אחרי שהאורטפד יאבחן מה יש לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית