הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג *כותרת שנונה כלשהי*

אימון של כלום

HB Squat
60,65,70 הכול ל8 חזרות סיימתי ב3 דקות

בנצ' עשיתי 50 סט אחד כאב לי אז הפסקתי

דדליפט 90 קילו 5 חזרות 80 קילו 8 חזרות

כנראה אני יפסיק להתאמן עד אחרי שהאורטפד יאבחן מה יש לי

מה הבעייה?ולא נורא אחי יש תקופות כאלה לכולם\פציעות.
תרגיש טוב

מה הבעייה?ולא נורא אחי יש תקופות כאלה לכולם\פציעות.
תרגיש טוב
כנראה דלקת בכול האזור השמאלי של הגוף(הכתף,האמה,בייספ טרייספ ומרפק) או שזה פשוט משהו בכתף שגורם לכול האזור לדעתי בגלל הבנצ' שכול העומס נפל על האזור הזה כי יש לי חוסר פרופרציה שיד אחת עולה מהר יותר מהשנייה
תודה רבה אחי מקווה לחזור מהר ולהפציץ

כנראה דלקת בכול האזור השמאלי של הגוף(הכתף,האמה,בייספ טרייספ ומרפק) או שזה פשוט משהו בכתף שגורם לכול האזור לדעתי בגלל הבנצ' שכול העומס נפל על האזור הזה כי יש לי חוסר פרופרציה שיד אחת עולה מהר יותר מהשנייה
תודה רבה אחי מקווה לחזור מהר ולהפציץ

דחפו לך אתופן כבר? כדור מחורבן הוא גורם לך לחרבן קקי שחור משחור.

הוא ניראה טוב שאני מתעסק עם משקלים נמוכים. אני לא מסוגל לסגור 4 שיאים רצופים איתו בטכניקה טובה. כל ההתקדמות מתבססת על עלייה של 15, ירידה של 10. ככה הגעתי ל105 (בטכניקה מחורבנת, תסתכל על האימון האחרון) ועכשיו ריסט של 10. בהיי באר יותר קל להתמודד עם סטים קשים? או שגם איתו הטכניקה מתפקששת. הבעיה שלי עם הסקוואט היא שכשאתה לא מצליח להרים, אתה מתחיל להרוס את הטכניקה וזה כמו כדור שלג באימונים שלאחר מכן. שלא כמו בלחיצות שכשאתה נכשל, אתה נכשל. אם היי באר יעזור לי להכשל כשאני לא מצליח ולא להרוס את הטכניקה, אני אעבור אליו. מה אתה חושב?
זה לא קשור ל-HB או LB, כשאתה מעלה כל אימון משקל באיזשהו שלב הטכניקה תתחיל להשבר, בין אם תרצה או לא.

מוזר מאוד שכל החלק השמאלי עושה בעיות..
תתחיל לאונן בשמאל 🤡

משקל גוף 69.4 קילו
עלייה של 100 גרם משבוע שעבר
כבר בערך שבועיים בנייטרלי+- רוצה כבר לחזור לאימונים אבל לא יודע אם לSS אני יחזור

עדכון לגבי המצב שלי
הייתי היום אצל אורטופד אמר שדווקא המצב לא רע ושאני ימשיך לנוח עוד שבוע ואז אני יחזור להתאמן עם משקלים נמוכים בהדרגה
כנראה שאני חוזר אני יעבור לתוכנית AB

עדכון אחרי הרבה זמן: יום ראשון חוזר סוף סוף להתאמן אם לא יהיה בעיות(כבר היום הייתי אמור ללכת אבל תפוס לי בכתף האחורית בשתי הצדדים זה צץ לי אתמול כשהייתי בסיור באילת) עובר לתוכנית AB עם דגש לגב,וחוזר לאכול עם תפריט מסודר וכמה שיותר נקי.

אימון A
HB Squat
50KG 3x8-הרגשתי את הכתף יחסית בסקוואט
Leg Press
70KG 3x10
היה די קשה בגלל המנוחה הקצרה(הסיבולת לב ריאה שלי בקרשים) תוך 7-8 דקות סיימתי הכול

אחרי זה ניסיתי לעשות לחיצת חזה עם משקולות יד 10 קילו כול יד והרגשתי את הכתף אז הפסקתי

בטן 3x20

אני כנראה יאמן רק רגליים עד שיעבור הפציעה ובסוף החודש נגמר לי המנוי אז נראה כבר אם נמשיך
ביינתים איך כדי לאכול? נייטרלי? פלוס של 100-200?
התחלתי גם לעקוב שוב אחרי האוכל ואני עכשיו אוכל יותר נקי(שיבולת שועל במקום פחמימות פשוטות למשל)

@Psycho מה דעתך בקשר לתזונה

אני חושב שעדיף כבר לנצל את הזמן לחיטוב
לא מסכים איתך
נכון שאני כבר על אחוז שומן די גבוה אבל אין לי כוח להיכנס לחיטוב לזמן קצר ואז לחזור למסה
נראה לי עדיף שאני יאכל באזור נייטרלי/פלוס קטן וישלב אירובי אחרי אימון זה הכי טוב שאפשר ביינתים(כמובן בלי לאכול זבל)

מה האורטופד אמר ?
תנסה לעשות את השיטה שלי בלי לעשות את זה אני לא יכול 20 קילו סקוואט

מה חיטוב קצר ואז מאסה? אם אתה על אחוז שומן גבוה כמו שאתה מתאר כדי לתכנן מתי להתחיל חיטוב לקראת הקיץ. אתה גם לא תתאמן סדיר, והמשקלים די נמוכים, לדעתי זה מיותר.

מה חיטוב קצר ואז מאסה? אם אתה על אחוז שומן גבוה כמו שאתה מתאר כדי לתכנן מתי להתחיל חיטוב לקראת הקיץ. אתה גם לא תתאמן סדיר, והמשקלים די נמוכים, לדעתי זה מיותר.
יש עוד זמן לקיץ... אם אני יאכל נקי אני יכול לסחוט עוד מהמסה בכיף
חיטוב לא חושב עד ינואר לפחות
ואני לא יכול משקלים כבדים בגלל זה עברתי לAB
מה האורטופד אמר ?
תנסה לעשות את השיטה שלי בלי לעשות את זה אני לא יכול 20 קילו סקוואט
אמר לנוח ולחזור השבוע להתאמן עם משקלים נמוכים ולחממם תאזור הכואב
ומה השיטה שלך?

לדעתי זה מיותר המאסה הזאת, בעיקר כי המשקלים הנמוכים לא בהכרח יספקו מספיק גירוי

יש עוד זמן לקיץ... אם אני יאכל נקי אני יכול לסחוט עוד מהמסה בכיף
חיטוב לא חושב עד ינואר לפחות
ואני לא יכול משקלים כבדים בגלל זה עברתי לAB
אמר לנוח ולחזור השבוע להתאמן עם משקלים נמוכים ולחממם תאזור הכואב
ומה השיטה שלך?
הנפות לפנים לאחור לצדדים לחיצת כתפייםX15 כל דבר עם משקל נוצה

לדעתי זה מיותר המאסה הזאת, בעיקר כי המשקלים הנמוכים לא בהכרח יספקו מספיק גירוי

עוד פעם אימון רגליים כי אפשר לעשות כלום בפלג גוף עליון בלי שהכתף ואיפה שמחבר בין האמה לזרוע תכאב

hb squat
3x8 55kg- מנוחות של דקה
leg press 80kg 2x10+60kgx12- גם מנוחות של דקה בערך
כפיפת ברך 25kg 3x12- כנ"ל למעלה

בקרוב נגמר המנוי אז כנראה אני לא חוזר עד שיעבור הכאב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית