- פותח/ת השרשור
תודה פרופסורכמדומני איפה שמחבר את האמה לזרוע נקרא ״מרפק״
התכוונתי לחלק שנמצא בצד השני(או שגם זה נחשב מרפק)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה פרופסורכמדומני איפה שמחבר את האמה לזרוע נקרא ״מרפק״
כן לא עזרניסית מה שאמרתי לך ?
כן לא עזרניסית מה שאמרתי לך ?
זה דלקת ?כן לא עזר
כן לא עזר
כנראהזה דלקת ?
לא הבנתי מה ייצא לך מכל המאסה הזאתמשקל גוף-68.6 קילו
מחר מתחילים חיטוב
עליתי בבנצ' ובפרס וזהו בערךלא הבנתי מה ייצא לך מכל המאסה הזאת
בגלל זה קבעתי את זהמעניין שקבעת את זה אחרי שאפילו לא סיימת תוכנית אחת כמו שצריך..
תתחיל ממשקלים נמוכים יותר -> יותר זמן לעבוד על הטכניקה -> יותר כוח.בגלל זה קבעתי את זה
למרול כול המאמצים שלי אני אף פעם לא מצליח לעשות את התוכנית כמו בן אדם וזה סתם תוקע אותיבמקום
לא הבנתי הסיבה היא שאני עולה מהר מדי או שאני לא עולה מהר?תחילת הלוג -67.5 קילו 18% (בטח הגזמה גם)
עכשיו - 67.1 התחלת חיטוב ככה שאני מנחש שאתה לא בדיוק 12%....
הסיבה לכשל, אולי אני עולה מהר מדי ואוגר שומן אבל לפחות עולה....
לדעתי זה הסיבה לזה שלא הצלחת..
אז אתה עושה משהו לא נכון.לא הבנתי הסיבה היא שאני עולה מהר מדי או שאני לא עולה מהר?
וrud תאמין לי הייתי מספיק זמן במשקלים נמוכים ועבדתי על טכניקה אבל תמיד שאני עולה נדפק לי הטכניקה איכשהו(טוב בעיקר בדדליפט בשאר הדברים לא הייתה בעיה מיוחדת)
שאתה לא עלית בכלללא הבנתי הסיבה היא שאני עולה מהר מדי או שאני לא עולה מהר?
וrud תאמין לי הייתי מספיק זמן במשקלים נמוכים ועבדתי על טכניקה אבל תמיד שאני עולה נדפק לי הטכניקה איכשהו(טוב בעיקר בדדליפט בשאר הדברים לא הייתה בעיה מיוחדת)
ישנתי טוב אכלתי טוב (עובדה התקדמתי טוב בלחיצות אם לא הייתי נפצע הייתי היום בטח 90 בנצ' מינימום)אז אתה עושה משהו לא נכון.
אתה לא חייב לעשות SS אבל תנסה אולי את PPST.
ירדתי ל58 קילו ואז שוב עליתי לאותו משקל אבל על אחוז שומן נמוך יותר ועם יותר שרירשאתה לא עלית בכלל
התחלת 67.5 על 18%
סיימת 67.1 על א״ש גבוה אולי עליתה טיפה מסה רזה (1-2 קילו) שרק חלק ממנה שריר...
דבר איתי במספרים,ישנתי טוב אכלתי טוב (עובדה התקדמתי טוב בלחיצות אם לא הייתי נפצע הייתי היום בטח 90 בנצ' מינימום)
לא הולך לנסות עוד פעם תוכנית כוח אני סופר אנדרומופ עולה בקלות בשומן לא יכול עוד פעם לעשות תוכנית שחייב לטחון(הפתרון היחידי זה לעשות SS עם אורז וחזה עוף ואני בטוח שאף אחד לא היה רוצה)
ירדתי ל58 קילו ואז שוב עליתי לאותו משקל אבל על אחוז שומן נמוך יותר ועם יותר שריר