הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ חימום בבנץ

מדוזה

משתמש פעיל
518
1
נק' מוניטין:
121
518
1
איך אתם עושים חימום לבנץ ?

נגיד סתם דוגמא אתם רוצים ואמורים לעשות 2 סטים של 20 קילו כל צד , איך אתם עושים חימום לכזה דבר ?

לעשות סט אחד של 10 קילו כל צד זה נחשב חימום ? כי כבר יותר מיזה זה יחשב כמו לסט של עבודה .

כנ"ל סקוואט ומילטרי , איך אתם עושים חימום מבלי להכביד יותר מידי בשביל שהחימום לא יחשב כמו סט של עבודה ?

אני עושה חימום ספיצפי, קרי מתחיל ממוט ריק (או עם 10 קילו כל צד) ומעלה משקל בהדרגה תוך כדי הורדת חזרות, עד שאני מבצע את הסטים השייכים לעבודה.
(כפי שרשום ב SS בקיצור).

במקרה שלך, מה שהייתי עושה זה סט עם המוט - לא סופר חזרות, פשוט מנסה להשתחרר ולהזרים קצת דם. אח"כ כמה חזרות עם 40, חזרה או שתיים עם 50 ואז עבודה.

תלוי כמה התרגיל קשה ותובעני. ככל שהוא יותר קשה וכבד, אני עושה יותר סטים של חימום אבל בטווחי חזרות נמוכים מאוד במיוחד כשאני מתקרב למשקל העבודה שלי. למשל בסקוואט:
סט חימום 1 - מוט ריק 5 חזרות.
סט 2 - 60-70 לטריפל.
סט 3 - 90-100 לדאבל או טריפל.
סט 4 - אם אני מרגיש עדיין קר אני חוזר שוב על אותו משקל הפעם לסינגל או מקסימום דאבל.
סט 5 - 110-125 לסינגל.
סט 6 אופציונאלי אם אני עדיין קר - אותו משקל לסינגל.
ואז סט עבודה כבד ל 1-3 חזרות.

אם זה יום עבודה של נפח גבוה (5x5 across) אני עושה פחות סטים לחימום.

בבנצ' שהוא תרגיל פחות תובעני בשבילי, אני עושה פחות סטים לחימום (לא יותר מ-3-4) ורק טריפלים בכל הסטים, חוץ מסט החימום האחרון שאני עושה דאבל, ואז סט עבודה ל-5 חזרות.

במיליטרי אני עושה רק 2 סטים לחימום, ראשון עם מוט ריק, שני עם 40 קילו (10 כל צד) ואז משקל עבודה 55-60 ל-3-5 חזרות (או כמה שאני מצליח).

אתה צריך לבדוק מה מרגיש לך הכי נוח, מצד אחד שהחימום לא יעייף אותך ומצד שני שיהיה ממצה ובאמת יכין אותך לסט העבודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית