הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בן 16.9 מבולבל מאוד חושב שאני עשיתי טעות !

• פותח/ת השרשור Amitoz
  • פורסם בתאריך

Amitoz

משתמש מתחיל
33
2
נק' מוניטין:
9
33
2
בעיקרון הייתי אחרי מסה שמן רציתי לרדת ולעשות חיטוב לשמור תזונה אבל תמיד הייתי מושפע מהמחוטבים עם מסת שריר גבוהה בילדרים לפני יומיים לקחתי פעם ראשונה וינסטרול כביכול סייקל ראשון שלי בלי טסט בלי כלום אני יגיד תאמת אני חושב שעשיתי טעות אתמול לקחתי 50 מ''ג וגם היום 50 הגעתי למסקנה שאם זה יכול לפגוע בי אני פשוט יפסיק ויזרוק תכדורים לפח יש לי כ 130 כדור של ויני השאלה שלי אני יכול להוציא מזה תועלת עם מינימום תופעות לוואי סבבה אני צעיר אני עוד ''ילד'' אבל יש לי ידע מספיק בשביל לדעת מזה PCT סייקלים טסטו חומרים אנאבוליים ושורפי שומן אני מאוד מבולבל מצד אחד להמשיך את הסייקל ל 5 שבועות או לעצור עכשיו לפני שיהיה מאוחר ויהיה נזק .. מישהו שיגיב ברצינות ומישהו שמבין בדברים האלו אולי יעזור לי והאם היומיים האלו הם כבר עשו לי תופעות בלי הפיכות ? או שזה בינתיים כלום..

תפסיק עכשיו, אני לא חושב שיקרה משהו זה כמות מזערית.
מציע לך לחכות עם החומרים עוד שנתיים לפחות אפילו שיש לך כבר.

• פותח/ת השרשור
כן אתה צודק אתה בטוח שלכמות הזאת אין שום השפעה על המערכת ההורמונלית בגוף שלי ?

נערך לאחרונה:
הו הו, בואו נעצור לרגע עם האמירות נוסח "החומר עוד לא משפיע הכל בסדר"
מה זה לא משפיע? זה ויני, זה מתחיל להשפיע יותר מהר ממנטוס.

אני מסכים שאתה צריך להפסיק במיידית, בגילך לסטרואידים (אם לא ידעת) יש השפעה בין היתר גם על גודל הפין שלך. לטוב ולרע...
שום דבר לא בלתי הפיך אתה יכול להרגע, אבל אני עדיין ממליץ לך PCT עדין מאוד כדי ללכת על בטוח.

• פותח/ת השרשור
מה הסיכוניים האפשריים אם אני ימשיך עם חומרים לסייקל של 4 שבועות ? ו PCT בסייקל ראשון לא צריך ככה אמרו לי ?

מה הסיכוניים האפשריים אם אני ימשיך עם חומרים לסייקל של 4 שבועות ? ו PCT בסייקל ראשון לא צריך ככה אמרו לי ?

היה פה בחור לא מזמן שאמרו לו אותו דבר.
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=40298
אתה מוזמן לקרוא את הפוסט וללמוד מטעויות של אחרים!

אין דבר כזה בלי PCT. ובגיל שלך בכלל להתעסק בזה, אתה מחפש להיכוות?
אתה מבין את המשמעות של הרעילות של וינסטרול לכבד ולכליות המאוד צעירות ורעננות שלך?
אתה לוקח ליב-52?

• פותח/ת השרשור
לא זה מנקה כבד שמעתי .. אבל לווינסטרול אין תכונות אנדרגוניות כמו לשאר הסטרואידים אני ממש לא מחפש להיכוות פשוט לשמר את מסת השריר שצברתי ואם אני עושה PCT טוב של נולבדקס וכלומיד זה יפחית את הסיכון לסייקל כזה ?

רד מהסייקל ומהר , בגילך הצעיר אין שום צורך בסייקלים תגדל טבעי לפחות עד גיל 20 וגם אז תשקול טוב טוב את השימוש בסטרואידים אנאבוליים ,
יומיים של וינסטרול לדעתי לא יעשו יותר מדיי .
אביעד הוא המבין הטוב ביותר עצתי לך שמע לו .

לא זה מנקה כבד שמעתי .. אבל לווינסטרול אין תכונות אנדרגוניות כמו לשאר הסטרואידים אני ממש לא מחפש להיכוות פשוט לשמר את מסת השריר שצברתי ואם אני עושה PCT טוב של נולבדקס וכלומיד זה יפחית את הסיכון לסייקל כזה ?

מה זה אומר "לא זה מנקה כבד שמעתי" ? נו, ברור שזה מנקה כבד. אתה משתמש באוראליים אז אתה רוצה לקחת מנקה כבד!
ידידי, בחיים יש דבר שנקרא שיקולים. מה זה שיקולים? זה בעצם רווח אל מול הפסד.
האם שווה לך להרוויח כמה גר' שריר בצורה לא נכונה שתעשה לך נזק אחר בגילך?
התשובה היא לא. אבל ככה זה, הילדים היום רוצים להרשים בנות ויעשו הכל.
אלא מה, נגיד התחילה איתך מישהי וזרמתם... אתה יודע ויני (בלי חומר בסיס) עושה אופס במיטה.. מה שנקרא "צנח לו זלזל"
מילא אתה כבר עושה שטויות בגילך, אבל לפחות תעשה אותם כמו שצריך.

צא, צא מהסייקל.

• פותח/ת השרשור
טוב חבר'ה שמעתי תתגובות פה ואני מעריך אותם במיוחד אביעד אתה הבאת פה משהו אמיתי בלי חומר בסיס וכמובן שטסט בגיל שלי יכול לעצור את הגדילה וזה מטופש לגמרי לא שוויני לא כן ? אממ חשבתי על זה אמרתי נתאמן שנתיים ''טבעי'' בלי אנאבוליים ואז שנרצה באמת ונחשוב עם הראש ולא עם הז**ן נעשה ויש לי שאלה אחרונה פשוט , שימוש בקלן ואפדרין בגיל הזה הוא כמו שימוש באנבוליים למרות שהם לא נחשבים סטרואידים ?

נערך לאחרונה:
טוב חבר'ה שמעתי תתגובות פה ואני מעריך אותם במיוחד אביעד אתה הבאת פה משהו אמיתי בלי חומר בסיס וכמובן שטסט בגיל שלי יכול לעצור את הגדילה וזה מטופש לגמרי לא שוויני לא כן ? אממ חשבתי על זה אמרתי נתאמן שנתיים ''טבעי'' בלי אנאבוליים ואז שנרצה באמת ונחשוב עם הראש ולא עם הז**ן נעשה ויש לי שאלה אחרונה פשוט אה שימוש בקלן ואפדרין בגיל הזה הוא כמו שימוש באנבוליים למרות שהם לא נחשבים סטרואידים ?

איכשהו לגבי קלן ואפדרין אני עוד יכול להבין.
שוב, בגיל שלך הייתי ממליץ רק על תזונה נכונה ואימונים - זה הגיל להשיג הכי הרבה תוצאות משמעותיות באופן טבעי ללא צורך בדברים נלווים (חוץ מאולי הרבה אוכל עם חלבון וקריאטין).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית