הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה דדליפט

תצמיד את המוט לברכיים (שזה יגרד אותם) ותרים עם משקל על העקבים. תשאיר את הראש במנח ניטרלי, תסתכל פשוט על נקודה כלשהי על הרצפה שראש ימשיך את עמוד השידרה.

• פותח/ת השרשור
תצמיד את המוט לברכיים (שזה יגרד אותם) ותרים עם משקל על העקבים. תשאיר את הראש במנח ניטרלי, תסתכל פשוט על נקודה כלשהי על הרצפה שראש ימשיך את עמוד השידרה.
אבל פה הראש לא ממשיך את העמוד השידרה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה לא הכרחי... וייטליפטרים עובדים עם מבט קדימה כל הזמן, אבל יש להם סיבה (תנועה מורכבת הרבה יותר וזה עוזר להם לקואורדינציה, עדיף להם נקודת פוקוס אחת מקדימה מאשר אחת מקדימה ושניה על הרצפה). בתרגיל פשוט כמו דדליפט זה מיותר, יש לך רק פזה אחת קצרה להביא את המוט מהרצפה למתניים.מבט קדימה זה לא הכי בריא לעורף וזה גורם בדרך כלל להייפר אקסטנשן מיותר בגב.

תאמת לא ראיתי את הסרטון אפילו, רק מהתמונה אפשר להבין שהתנועה לא נכונה בגלל גובה לא נכון של המוט ,
תעלה סרטון עם משקולות גבוהות.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אחי מה זאת אומר להרים עם משקל על העקבים
תאמת לא ראיתי את הסרטון אפילו, רק מהתמונה אפשר להבין שהתנועה לא נכונה בגלל גובה לא נכון של המוט ,
תעלה סרטון עם משקולות גבוהות.
בהצלחה
זה התחלה של SS
אני רוצה לדעת אם אפשר להתקדם עם הטכניקה הזאת
יום שלישי אני אעלה עוד סירטון עם התיקונים שניקיטה אמר

הוא צודק, יהיה לך קשה לעבוד על טכניקה מגובה כזה נמוך. שים פלטות להגבהה מתחת לפלטות של המוט. משקל על העקבים הכוונה שמרכז כובד יהיה על העקב ולא יגלוש לך לעצבאות. אתה תרגיש שאתה מרים דרך העקב.

• פותח/ת השרשור

סרטון חדש

הבעיה אצלי בטכניקה שאני מחזיר את המוט לצד טיפה יותר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא רע, אבל המשקל קל לך מה שלא מאפשר לראות את המנח של הגב כ"כ.
תקפיד על ישבן בחוץ וחזה מורם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית