הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת היקף יד

• פותח/ת השרשור Khabib
  • פורסם בתאריך

Khabib

משתמש פעיל
827
359
נק' מוניטין:
509
827
359
הולמס פלייס
יד.jpg

1.80 משקל 72 , מתאמן street באזור 4 וחצי חודשים ולפני חודש נכנסתי לחדר כושר

אני לא מבין מה הקטע אי אפשר להעריך היקף לפי תמונה
אם זה כול כך חשוב לך לדעת
כך סרט מדידה ותמדוד

היקף יד באיזור ה34 אבל חוץ מהיד אין לך פשוט כלום!!!תתחיל לעבוד על שאר הגוף כי זה נראה לא טוב!!!
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תירוץ מטומטם להעלות תמונה לפורום.

אני לא צריך שום תירוץ להעלות תמונה לפורום יטמבל , העלתי תמונה ועל הדרך רציתי לדעת מה ההיקף של היד שלי , יש לך בעיה!? תוציא את התסכול שלך המקום אחר ...

• פותח/ת השרשור
היקף יד באיזור ה34 אבל חוץ מהיד אין לך פשוט כלום!!!תתחיל לעבוד על שאר הגוף כי זה נראה לא טוב!!!
בהצלחה

אני חושב שאתה טועה אי אפשר להסיק משהו על הגוף מתמונה של יד ...
אתה יכול לראות באשכול האחרון שפתחתי לפני חודשיים בערך רואים בו את כל הגוף שלי וכמובן שמאז יש התקדמות .....

אני לא צריך שום תירוץ להעלות תמונה לפורום יטמבל , העלתי תמונה ועל הדרך רציתי לדעת מה ההיקף של היד שלי , יש לך בעיה!? תוציא את התסכול שלך המקום אחר ...
אבל אני לא מתוסכל 👏

אני חושב שאתה טועה אי אפשר להסיק משהו על הגוף מתמונה של יד ...
אתה יכול לראות באשכול האחרון שפתחתי לפני חודשיים בערך רואים בו את כל הגוף שלי וכמובן שמאז יש התקדמות .....

גם אז אין רגליים ואין עובי בגב רק רוחב (מתח מתח מתח)
תעלה עוד תמונות ונשווה אותם לישנות ונראה אם התקדמת...

• פותח/ת השרשור
אם כבר הגעת להערכה לבד
מה הטעם לשאול

אני יודע שהיא לא 30 , בזה אני בטוח ובעיקרון אני העלתי תמונה כדי לקבל חוות דעת ועל הדרך גם להעריך לי את היקף היד , מה באמת רק שאני יבין זה כואב לך שפותחים כאן אשכולות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית