הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחץ דם במסה (16)

Markus Ruhl

משתמש מתחיל
119
0
נק' מוניטין:
31
119
0
שלום לכולם בזמן האחרון התחלתי לעקוב אחרי הלחץ דם שלי וגיליתי שהוא די גבוה 160\80
אשמח עם תשתפו אותי איך להוריד אותו ומה לעשות אלה תודה.

כמה אתה שוקל? כדאי לוודא גם שהשרוול שאתה משתמש בו מתאים להיקף היד. ליד מעל 35 ס"מ בערך כדאי להשתמש בLarge. שרוול קטן מידי יכול לתת מדידות גבוהות סתם.
הייתי ממשיך לעקוב בשעות שונות של היום ורואה מה קורה. אם אתה רואה שאתה לא מצליח להוציא מדידות תקינות הייתי בשלב הראשון מוריד קצת משקל (אם יש עודף אמיתי).

• פותח/ת השרשור
כמה אתה שוקל? כדאי לוודא גם שהשרוול שאתה משתמש בו מתאים להיקף היד. ליד מעל 35 ס"מ בערך כדאי להשתמש בLarge. שרוול קטן מידי יכול לתת מדידות גבוהות סתם.
הייתי ממשיך לעקוב בשעות שונות של היום ורואה מה קורה. אם אתה רואה שאתה לא מצליח להוציא מדידות תקינות הייתי בשלב הראשון מוריד קצת משקל (אם יש עודף אמיתי).
כתוב על השרוול מ 23 ס''מ על 42 ס''מ. עקיף ידי קרוב ל 39 במצב רפוי. משקלי הוא92 על אחוז שומן די גבוה 20 - 19 ~. אני רוצה לציין שחזרתי להשתמש בקריטין לפני כשבוע.

19-20 אחוז שומן זה לא משהו שאמור להשפיע לך על לחץ דם, בטח ובטח אם אתה מתאמן
תעשה רישום על פני שבוע 3 פעמים ביום(בוקר, צהריים, ערב) ותחזור

• פותח/ת השרשור
תודה רבה חברים. יש דברים שכדיי שלא להשתמש בהם ? כמו: מלוחים, נתרן גבוה, מתוק. או משהו אחר אין לי מושג

מלח, משומרים ומאכלים שנוטים להכיל מלחים.
יותר ירקות יותר אוכל טרי פחות אוכל מעובד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית