הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחיזה במוט בפרס

orell20

משתמש פעיל
492
1
נק' מוניטין:
160
492
1
איפה אני צריך לאחוז במוט בפרס ?

לפי מה שאני יודע טיפה יותר מרוחב הכתפיים

אבל אפשר וידאו או תמונה של איפה לאחוז בדיוק

כי אני לא רוצה לטעות

תודה על העזרה

קבצים מצורפים

• 0702556318508_500X500.jpg
    0702556318508_500X500.jpg
    KB 6.3 · צפיות: 233
אין טעם לסמן לך על מוט איפה לאחוז כי כל אחד והמבנה גוף שלו. אני אישית דואג שהאגודל שלי יגע בכתף

איפה אני צריך לאחוז במוט בפרס ?

לפי מה שאני יודע טיפה יותר מרוחב הכתפיים

אבל אפשר וידאו או תמונה של איפה לאחוז בדיוק

כי אני לא רוצה לטעות

תודה על העזרה

תלוי על מה בא לך לעבוד
אחיזה צרה בתבודד את העבודה על הטריי ספס(יד אחורים) ופחות חזה,לעומת אחיזה רחבה שתעבוד יותר על החזה ופחות על הטרייספס

• פותח/ת השרשור
תלוי על מה בא לך לעבוד
אחיזה צרה בתבודד את העבודה על הטריי ספס(יד אחורים) ופחות חזה,לעומת אחיזה רחבה שתעבוד יותר על החזה ופחות על הטרייספס
אני לא שואל על בנץ פרס אני שואל על פרס

נכון יש את הסימונים הכי צרים שהם בערך בעובי סנטימטר ? אלה שהכי קרובים למשקולות..
תדאג שהזרת שלך תהיה שמה צמוד אליהם אבל לבפניםכאילו מהאמצע לא מהמשקולת

נכון יש את הסימונים הכי צרים שהם בערך בעובי סנטימטר ? אלה שהכי קרובים למשקולות..
תדאג שהזרת שלך תהיה שמה צמוד אליהם אבל לבפניםכאילו מהאמצע לא מהמשקולת
אתה יודע בכלל מה זה פרס?
תשתדל שהכפות ידיים יהיו קרובות לכתפיים בעיקרון זה אינדיבידואלי

אתה יודע בכלל מה זה פרס?
תשתדל שהכפות ידיים יהיו קרובות לכתפיים בעיקרון זה אינדיבידואלי
הוא שאל מיקום אז נתתי לו בערך את הסימון ולא זרקתי לו איפה שהכתפיים...למה לחשוב שאני לא יודע מזה פרס ?

הוא שאל מיקום אז נתתי לו בערך את הסימון ולא זרקתי לו איפה שהכתפיים...למה לחשוב שאני לא יודע מזה פרס ?

כי אתה מדבר על בנצ' פרס. ופותח האשכול מדבר על פרס בעמידה.\

לשואל המקורי, זה תלוי ברוחב שלך, אבל באופן עקרוני זה כמה ס"מ מהחלק. אצלי זה שתי אצבעות.

כי אתה מדבר על בנצ' פרס. ופותח האשכול מדבר על פרס בעמידה.\

לשואל המקורי, זה תלוי ברוחב שלך, אבל באופן עקרוני זה כמה ס"מ מהחלק. אצלי זה שתי אצבעות.
מי אמר משהו על בנץ' ? אני יודע למה התכוונתי

ככה אני עושה בדיוק אותו מתקן אותה אחיזה

התרגלתי כבר לעובדה שאנשים קוראים לOHP "מילטרי פרס", אבל זו הפעם הראשונה שאני רואה "מילטרי פרס" בישיבה (פריקת הכתף ממש מעבר לפינה, אה?)

סבבה אז למה לדבר איתי ברמיזות .."זה כמו להקשיב לזה.." "פריקת כתף מעבר לפינה.."
למה במקום להגיד זה לא נכון וזה לא טוב..לשלוח סרטון טוב ולהגיד איך לעשות כמו שצריך את התרגיל רבאק

סבבה אז למה לדבר איתי ברמיזות .."זה כמו להקשיב לזה.." "פריקת כתף מעבר לפינה.."
למה במקום להגיד זה לא נכון וזה לא טוב..לשלוח סרטון טוב ולהגיד איך לעשות כמו שצריך את התרגיל רבאק

כי לפי ניסוח ההודעות שלך ("אני יודע למה התכוונתי") אפשר להסיק שאתה יודע בדיוק מה צריך לעשות.
אם היית מתנסח אחרת ושואל מה דעתנו על הסרטון שבו רואים ליצן מצוי מבצע לחיצת כתפיים עם מוט בישיבה בלי משקל היית מקבל תגובות אחרות.

אתה יכול גם להשתמש בכפתור "חיפוש" שלמעלה, יש מאות סרטונים באתר של אנשים שביקשו ביקורת על הטכניקה שלהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית