הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב[יעוץ]

Liran430

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
אני צריך יעוץ לגבי חיטוב ,

אלה הנתונים שלי כרגע:

גובה 1.68
משקל 75.4
אחוז שומן 18.5
אחוז מים 55

התאמנתי במשך תקופה של שנתיים, אחר כך הפסקתי לשנה בערך חזרתי להתאמן למשך 4 חודשים , ואני לא בטוח אם זה מספיק לחיטוב הכמות שרירים שלי כרגע ,

יכול להתחיל חיטוב(לפי הנתונים למעלה) ?

תלוי אם יש לך מסת שריר שאתה יכול להסתפק בה ורוצה להיות חטוב לקיץ את תתחיל חיטוב או אם אין עליך מסת שריר בכלל ואתה רוצה לעלות אותה תעשה מסה, וכך בחשבון שאם תעשה חיטוב ולא תיהיה עליך הרבה מסת שריר אתה תראה שחיף בלי מסת שריר...

• פותח/ת השרשור
שמע ללא ספק יש לי מסת שריר , כמה אחוזי שומן אני צריך לרדת במידה ויש לי מספק מסת שריר אם עכשיו אני עם 18.5%

שמע ללא ספק יש לי מסת שריר , כמה אחוזי שומן אני צריך לרדת במידה ויש לי מספק מסת שריר אם עכשיו אני עם 18.5%

זה לא כמה אחוז שומן אתה צריך זה כמה חטוב אתה רוצה להראות לקראת הקיץ, תתחיל עכשיו חיטוב לפי המדריך בפורטל:
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
בנתיים תרכיב תפריט, תתחיל רגיל (לא דל פחמימה) ולאט לאט אם תתקע במשקל תתחיל להוריד בכמות הפחמימות ותשחק עם היחס בין השומן לפחמימה!

Back
למעלה תחתית