הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 172.5 קילו, בדיקת טכניקה.

Hikakku

משתמש מתחיל
209
5
נק' מוניטין:
282
209
5
אחריי הרבה מאוד זמן שלא הייתי לי התקדמות.. (סירטון אחרון הייתי על 150 קילו סקוואט) ביגלל צבא, לימודים וניתוח סוף סוף לפני יותר מחצי שנה חזרתי להתאמן.. ולא מזמן חזרתי לתוכניות כח (כרגע עושה PHAT פשוט כי קצת נמאס להיות רק על חזרות נמוחות) אז התקדמתי הרבה בסקוואט לאחרונה ואני דואג לטכניקה...
איך שזה נראה לי.. גבולי ביותר אם אני לא טועה אפילו עובר.. אולי החזרות האחרונות לא טובות. מצד שני מזמן לא בדקתי את עצמי. לשיפוטכם..

זה הסט השני והשלישי מתוך 3 סטים של 3 חזרות כל אחד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה שאתה עושה מאוד מסוכן אם אתה עושה את הסקאוט עם רק גרביים + על הפרקט אתה יכול להחליק מהר מאוד.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה אנשים ידעתי שיהיה טוב לבדוק את עצמי אחריי כלכך הרבה זמן. אני יודע שהזווית לא נוחה . השפר לפעם הבאה. יום חמישי אני יוריד משקל ויעלה עוד סרטון. השמח לראות אם אני לא יורד מספיק ביגלל המשקל הכבד או ביגלל טכניקה לקויה. כך או כך נראה לי הנסה לעשות את אותו משקל שוב בקרוב. יש לי הרגשה שאני מסוגל פשוט לא ידעתי שיש לי טעויות כי אני לא רואה את עצמי. אבל אכשיו כשיש לי דגשים לשים לב אליהם נראה לי שבסך הכל יצא לי טוב כי זה לא הרגיש כלכך כבד . לגביי הפרקט הוא לא מחליק ביכלל. אני מתאמן שם כבר 7 שנים ואף פעם לא הרגיש לי קצת חלק אפילו אז אני דיי בטוח בעצמי שם. אפילו עם הנעליים זה מחליק יותר. אבל תודה בכל מקרה

• פותח/ת השרשור
כן זה דיי בעיה שמישו יצלם אותי חח... הבעיה היא גם שיש שם עמוד ענק באמצע... זה או שאני מצלם מזווית לא נוחה ומרחוק ככה שיראו את כולי.. או שממש קרוב אבל ישר ממול.. מצד שני למה אי אפשר להבין כלום? בסך הכל הכל ישר ... נכון שלא רואים את הפלג גוף עליון אבל ממש צריך לראות אותו בשביל לבדוק אם יש שבירת מקביל או לא?

ובאמת לא נראה שאני שובר מקביל? אני יכול להשבע שבסרטונים של ריפטו הבחור לא יורד נמוך כמוני ם-ם

בכל מקרה יום ראשון אני הנסה להשיג מישו שיצלם אותי למרות שזה יהיה בזווית לא נוחה נראה איך זה יראה..
איך שזה נראה לי מתמונות וסירטונים אולי חסר לי סנטימטר אחד כדי שזה יראה אחד לאחד כמו בתמונות בספר..
חסר לי היפ דרייב ואני צריך יותר להתיישב אחורה ולהרים תתחת ראשון זה בטוח וברכיים לצדדים.. ניסיתי לעשות כמה סקוואטים בלי משקל על המוט .. ואני לא מצליח לרדת יותר מזה.. צילמתי את עצמי ואני לא יורד נמוך יותר.. ובפועל כשאני עושה תסקוואט אני מרגיש שזה הכי הכי נמוך שלי אני מרגיש מן תנופה של לעלות בחזרה...
יש מצב אני צריך למתוח קצת תשרירים ברגליים לפני? אולי אני לא גמיש מספיק? וחוץ מ"לא שובר" "לא רואים כלום" וכו..
יש לכם אולי עצות?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית