הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יכול להיות פלטואו בתרגיל ספציפי בלי קשר לתוכנית?!

Mustic5

משתמש פעיל
325
0
נק' מוניטין:
0
325
0
יש תרגילים שלא משנה איזה תוכנית אני לא עולה בהם!
הייתי עושה תרגיל מסויים למשל דאמבל בנץ' פרס והתקדמתי כל שבוע אבל השבוע החלפתי תרגילים (אותה תוכנית) ואני כאילו לא מתקדם בבנץ' פרס עם מוט שזה היה קורה לי גם בתוכניות אחרות.. ובמיליטארי פרס ובדאמבל מיליטארי פרס לא היה שיפור בכלל לא משנה איזה תרגיל ולא משנה אם הכנסתי עוד תרגיל עזר או הורדתי נפח.. זה פשוט משהו דפוק!!

בשביל להרים בהם יותר משקל, אתה צריך להתחזק
רמז קל: אלה לא ממש תרגילי כוח, אל תצפה להשיג מהם הסתגלות שהם לא אמורים לתת (חוץ מהבנץ').

• פותח/ת השרשור
בשביל להרים בהם יותר משקל, אתה צריך להתחזק
רמז קל: אלה לא ממש תרגילי כוח, אל תצפה להשיג מהם הסתגלות שהם לא אמורים לתת (חוץ מהבנץ').
מיליטארי פרס?.. בגלל שנתקעתי בפרס ובבנץ' אז הפעם ניסיתי לגוון במקרה של הבנץ' זה עזר. במקרה של הפרס לא.

תיקח לך איזה שבוע הפסקה או דילוד מסויים. ותבנה תוכנית אימונים חדשה שהיא טובה .
יש לי הרגשה שהתוכנית אימונים שלך לא נכונה \תזונה \ שינה \ כל התשובות נכונות.

דבר שני בתרגילי עזר כדאי להכניס תרגילים מורכבים כמו ששיפוע חיובי ושלילי ואחיזה צרה במישור .לדעתי זה יכול לתרום לבנצ'

נערך לאחרונה:
כמה הבנץ' והפרס שלך שאתה חושב שהמיליטארי פרס הוא הסיבה שיצאת מהתקיעה בבנץ'? לא שזה לא אפשרי, אבל זה לא אידיאלי ומן הסתם ככל שהרמה עולה הלא אידיאלי הופך יותר ויותר ללא פותר בעיות.

כמה הבנץ' והפרס שלך שאתה חושב שהמיליטארי פרס הוא הסיבה שיצאת מהתקיעה בבנץ'? לא שזה לא אפשרי, אבל זה לא אידיאלי ומן הסתם ככל שהרמה עולה הלא אידיאלי הופך יותר ויותר ללא פותר בעיות.

לא הגיוני שמישהו רק עם 273 הודעות ב LBS יגיע קרוב לפוטנציאל שלו בבאנצ' .

ברצינות עכשיו , אולי כדאי שתפרסם גם את התוכנית אימונים שלך כדי שנוכל לראות איך אתה מתאמן ?

• פותח/ת השרשור

ברצינות עכשיו , אולי כדאי שתפרסם גם את התוכנית אימונים שלך כדי שנוכל לראות איך אתה מתאמן ?
תהיה בטוח שאני לא קרוב לפוטנציאל..
תזונה טובה שינה של 7.5 שעות והתוכנית:
אני יודע שהיא לא כמו שהפורום דוגל אבל גיליתי שזה מה שעובד עליי טוב וכאן יש לי התקדמות ממש מהירה ותוצאות מהירות לעומת תוכניות אחרות שניסיתי:
דאמבל בנץ' 3x8
דאמבל פרפר 2x12
מתח רחב 3x12,10,8
חתירה בפולי עם וי באר 2x10
לחיצות כתפיים בישיבה עם דאמבלים 3x8
הרחקות לצדדים בעמידה 2x12
כפיפות מרפקים בעמידה עם דאמבלים יד אחר יד 2x12 סופרסט עם:
פשיטות מרפקים בפולי עליון עם חבל 2x12
בטן 3x15 / 2x15 דיי הייתי מחפף בבטן..

רגליים לא הייתי עושה בגלל שזה היה מפריע לי בכדורגל..
בשלב מסויים שיניתי למתח רחב של 2x10 וחתירה של 3x8
והורדתי מתישהו את ההרחקות לצדדים כי זה לא עבד.
בגלל שלא התקדמתי ביד קדמית ניסיתי להוסיף עוד סט אחד או להוריד סט וזה לא עבד..

ואני רוצה להדגיש שראיתי כאן תוצאות מהירות וטובות ועלייה במשקלים בתוכנית הזאת.

איך הגעת למסקנה שירדתי על מספר ההודעות שלו בפורום?
ואני עושה טקסס מת'וד עם 3X5 באימון נפח, 3X3 בהתאוששות וRM3 בעצימות, עם מספר תרגילי עזר בנפח ועצימות נמוכים באימון ההתאוששות והעצימות. ויש גם הרבה קילומטראז' של שחייה. ואני חותך משקל לאט.
איך זה רלוונטי בדיוק?

תהיה בטוח שאני לא קרוב לפוטנציאל..
תזונה טובה שינה של 7.5 שעות והתוכנית:
אני יודע שהיא לא כמו שהפורום דוגל אבל גיליתי שזה מה שעובד עליי טוב וכאן יש לי התקדמות ממש מהירה ותוצאות מהירות לעומת תוכניות אחרות שניסיתי:
דאמבל בנץ' 3x8
דאמבל פרפר 2x12
מתח רחב 3x12,10,8
חתירה בפולי עם וי באר 2x10
לחיצות כתפיים בישיבה עם דאמבלים 3x8
הרחקות לצדדים בעמידה 2x12
כפיפות מרפקים בעמידה עם דאמבלים יד אחר יד 2x12 סופרסט עם:
פשיטות מרפקים בפולי עליון עם חבל 2x12
בטן 3x15 / 2x15 דיי הייתי מחפף בבטן..

רגליים לא הייתי עושה בגלל שזה היה מפריע לי בכדורגל..
בשלב מסויים שיניתי למתח רחב של 2x10 וחתירה של 3x8
והורדתי מתישהו את ההרחקות לצדדים כי זה לא עבד.
בגלל שלא התקדמתי ביד קדמית ניסיתי להוסיף עוד סט אחד או להוריד סט וזה לא עבד..

ואני רוצה להדגיש שראיתי כאן תוצאות מהירות וטובות ועלייה במשקלים בתוכנית הזאת.
זו לא תוכנית
ועדיין לא אמרת כמה הבנץ' שלך

ואני עושה טקסס מת'וד עם 3X5 באימון נפח, 3X3 בהתאוששות וRM3 בעצימות, עם מספר תרגילי עזר בנפח ועצימות נמוכים באימון ההתאוששות והעצימות. ויש גם הרבה קילומטראז' של שחייה. ואני חותך משקל לאט.
איך זה רלוונטי בדיוק?

זו לא תוכנית

דבר ראשון התוכנית אימונים שלך נישמעת לי אדירה !
דבר שני והחשוב לא הסתלבטתי עליך - והשאלה הייתה מופנת אל הבחור שפתח את הפוסט ! סופ"ש נעים

• פותח/ת השרשור
איך זה רלוונטי בדיוק?

זו לא תוכנית
אני יודע שלא תוכנית ואין פה את התרגילי CORE הבסיסיים.. אבל התקדמתי פה וראיתי שינוי למשל בחוזק, קצת ברוחב של הגב, ברוחב ובעובי של החזה ובצורה שלו.
אני לא אומר שאני עדיין חזק ואני יודע שיש לי עוד הרבה לשפר אבל אני אעבוד על זה.

הבנץ' שלי הוא משהו כמו 60x6-8

אני יודע שלא תוכנית ואין פה את התרגילי CORE הבסיסיים.. אבל התקדמתי פה וראיתי שינוי למשל בחוזק, קצת ברוחב של הגב, ברוחב ובעובי של החזה ובצורה שלו.
אני לא אומר שאני עדיין חזק ואני יודע שיש לי עוד הרבה לשפר אבל אני אעבוד על זה.

הבנץ' שלי הוא משהו כמו 60x6-8
כל התוספות והעזרים עדיין לא רלוונטים, אתה חלש מאוד, כשתסיים להתקדם ליניארית (מאימון לאימון \ פעמיים בשבוע), תתחיל לחשוב על פתרונות.
כרגע SS בלבד תכפיל לך את הבנץ' ב1.5 ויותר, אם רק תעשה את התוכנית.

• פותח/ת השרשור
כל התוספות והעזרים עדיין לא רלוונטים, אתה חלש מאוד, כשתסיים להתקדם ליניארית (מאימון לאימון \ פעמיים בשבוע), תתחיל לחשוב על פתרונות.
1.5?? לא ממש נשמע לי הגיוני כי אני שוקל 61 והגובה שלי הוא 1.71
וב-SS הנפח נורא נמוך איך אני אראה התקדמות מזה בכלל כי אני לא מתחיל לגמרי שהתחלתי בנץ' פרס התחלתי עם 2.5 כל צד במוט.
לא עדיף 5x5?
אני יכול לנסות SS בכל מקרה אם זה עדיף

ובנוסף אם אני עושה SS אז להוסיף מקבילים בשביל להתקדם בבנץ' או לא להוסיף כדי לעמוד במקום עם הבנץ' עד ששאר ההרמות שלי יגיעו לרמה גבוהה יותר.

נערך לאחרונה:
וב-SS הנפח נורא נמוך איך אני אראה התקדמות מזה בכלל כי אני לא מתחיל לגמרי שהתחלתי בנץ' פרס התחלתי עם 2.5 כל צד במוט.
לא עדיף 5x5?

ובנוסף אם אני עושה SS אז להוסיף מקבילים בשביל להתקדם בבנץ' או לא להוסיף כדי לעמוד במקום עם הבנץ' עד ששאר ההרמות שלי יגיעו לרמה גבוהה יותר.

אתה בפורום יותר משנה וחצי ואתה באמת רשמת את זה? SS נועדה בשביל להתקדם במשקלים.

• פותח/ת השרשור
אתה בפורום יותר משנה וחצי ואתה באמת רשמת את זה? SS נועדה בשביל להתקדם במשקלים.
אני לא רואה את עצמי מצליח להתקדם בנפח כל כך נמוך + אימוני כדורגל + אימון ספרינטים

ומזה קשור שנה וחצי שלא שאני גולש פה כל יום או כל שבוע אפילו..

אני לא רואה את עצמי מצליח להתקדם בנפח כל כך נמוך + אימוני כדורגל + אימון ספרינטים

ומזה קשור שנה וחצי שלא שאני גולש פה כל יום או כל שבוע אפילו..

פשוט מפליא אותי שאתה גולש פה ואף פעם לא ראית איך אנשים מקפיצים לעצמם את המשקלים בעזרת תוכניות עם "נפח כל כך נמוך.."

אני בעזרת SS העלתי את הבנץ' שלי ב-20 ק"ג, וזה בחודשיים+- תרגיל נוסף שהוספתי במהלך התוכנית זה מקבילים עם משקל, וגם זה לא בהתחלה.
תנסה, מה יש לך להפסיד.

לא עדיף 5x5?

חלק מהתוכנית, זה לצאת מתת המשקל שאתה נמצא בו.

• פותח/ת השרשור
פשוט מפליא אותי שאתה גולש פה ואף פעם לא ראית איך אנשים מקפיצים לעצמם את המשקלים בעזרת תוכניות עם "נפח כל כך נמוך.."

אני בעזרת SS העלתי את הבנץ' שלי ב-20 ק"ג, וזה בחודשיים+- תרגיל נוסף שהוספתי במהלך התוכנית זה מקבילים עם משקל, וגם זה לא בהתחלה.
תנסה, מה יש לך להפסיד.
אני פשוט לא גולש כל כך הרבה בפורום ולא עקבתי אחרי לוגים בשביל לראות התקדמות
אבל וואלה אחי החלטתי ללכת על זה ובגדול! אני מתחיל בפשטות בלי ידיים, בלי עזר בלי כלום (בטן ו-CORE אני אעשה בבית או במגרש)
חלק מהתוכנית, זה לצאת מתת המשקל שאתה נמצא בו.
ממתי יחס של 10 זה תת משקל?
BMI של 20.86 זה ממש לא תת משקל
וחוץ מזה אני לא באדיבילדר שאני רוצה להיות בדיוק 71 ק"ג או יותר אלא עוד כמה קילוגרמים..

אני פשוט לא גולש כל כך הרבה בפורום ולא עקבתי אחרי לוגים בשביל לראות התקדמות
אבל וואלה אחי החלטתי ללכת על זה ובגדול! אני מתחיל בפשטות בלי ידיים, בלי עזר בלי כלום (בטן ו-CORE אני אעשה בבית או במגרש)

ממתי יחס של 10 זה תת משקל?
BMI של 20.86 זה ממש לא תת משקל
וחוץ מזה אני לא באדיבילדר שאני רוצה להיות בדיוק 71 ק"ג או יותר אלא עוד כמה קילוגרמים..
למה אתה חושב שאתה צריך להיות 71 קילו?
צר לי, אבל לפני שאתה 80 (והייתי מאוד, מאוד עדין) להתלונן שאתה נתקע בבנץ' (ועוד בכזה משקל נמוך) זה פשוט מביש.

• פותח/ת השרשור
למה אתה חושב שאתה צריך להיות 71 קילו?
צר לי, אבל לפני שאתה 80 (והייתי מאוד, מאוד עדין) להתלונן שאתה נתקע בבנץ' (ועוד בכזה משקל נמוך) זה פשוט מביש.
לא יודע כי יחס של 10 בין המשקל לגובה זה תת משקל אצלך..
דרך אגב ב-SS מתי להוסיף מקבילים ומתח?

לא יודע כי יחס של 10 בין המשקל לגובה זה תת משקל אצלך..
דרך אגב ב-SS מתי להוסיף מקבילים ומתח?
משקל 61 על גובה 1.71 זה תת משקל לכל מי שרוצה לחשוב שהוא תקוע במשקלים מסיבה שלא קשורה למשקל גוף
ובד"כ אחרי ~3 שבועות אבל זה משתנה ובכל מקרה קח טיפ לטווח הארוך - תתעסק בעיקר, לא בתפל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית